Siirry pääsisältöön

Audi e-tron Sportback Progress Plus

Audi e-tron Sportback Progress Plus

Progress Plus

Akku 86 kWh 265 kW

Sähköautojen Audi. Audi e-tron Sportback.

Audi

83 590

tai alk. 1 029 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

e-tron Progress Plus - Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,7 sekuntia

 2. Vetotapa

  Neliveto

 3. Käyttövoima

  Täyssähkö

 4. Max latausteho

  150kW

 5. Toimintamatka*

  408 km

 6. Saatavuus

  5-6 kk

e-tron Progress Plus

 • Matrix LED -ajovalot

 • Dinamica mikrokuitu/nahkaverhoilu

 • Sähkösäätöiset etuistuimet, kuljettajan istuin muistitoiminnolla

 • Smartphone Interface

 • Mukavuusseisontailmastointi

 • Korkearesoluutioiset kosketusnäytöt Virtuaalinen mittaristo MMI Navigointi plus -järjestelmä

 • Mukautuva ilmajousitus

 • Audi connect e-tron -palvelut e-tron latausjärjestelmä

 • "Compact" Mode 3 -latauskaapeli julkisiin latauspisteisiin

 • Alumiinivanteet 5-puolainen design, koko 9 J x 20, renkaat 255/50 R20

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Kokonaishinta

83 590 €

sis. toimituskulut

Kuukausihinta rahoitukselle

Alk. 899 €/kk²

Rahoituslaskelma on esimerkki

Kuukausihinta yksityisleasingille

Alk. 1 029 €/kk sis. huollot¹

M-palvelutaso. 10 000 km/vuosi 48 kk sopimus.

Verotusarvo työsuhdeautoilijalle

1 090 €/kk | 1 045 €/kk

vapaan autoedun ja käyttöedun verotusarvo

Audi mallisivun kuva - sisäkuva

Digitaalista teknologiaa ja teknistä edelläkävijyyttä

Audi e-tron Sportback tarjoaa premium-tasoisen yhdistelmän digitaalista teknologiaa ja teknistä edelläkävijyyttä. Mm. Audi virtual cockpit -mittaristo ja MMI-järjestelmä tukevat intuitiivista käyttömukavuutta. Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa: tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa. Akun bruttokapasiteetti on 95 kWh ja energiatehokkuutta tuo mm. jarrutusenergian talteenotto: yli 90 prosentissa jarrutuksista Audi e-tron Sportback lataa itse akkujaan jarruttaen sähkömoottoriensa avulla.

Urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä.

Audi e-tron Sportback on yhdistelmä urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Täyssähköisessä voimalinjassa on sekä etu- että taka-akselilla oma sähkömoottori, ja niiden kokonaisteho jopa 300 kW (408 hv). Jopa 664 Nm:n enimmäisvääntö mahdollistaa nopean ja viiveettömän liikkeelle lähdön ja Boost-toiminnolla kiihtyvyys nollasta sataan kestää 5,7 sekuntia. Suorituskyvyn lisäksi sisätilat ovat erittäin laadukkaat ja tilavat taipuen moneen – tavaratilan koko on 615 litraa ja selkänovat alaskäännettynä jopa 1655 litraa.

Audi - Mallisivun osio 2
Audi mallisivun osio 3

Sähköautojen Audi. Audi e-tron Sportback.

Audi e-tron Sportback on edistyksellinen yhdistelmä premium-tason urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Täyssähköisessä voimalinjassa on sekä etu- että taka-akselilla oma sähkömoottori, ja niiden kokonaisteho jopa 300 kW (408 hv). Näyttävän muotoilun lisäksi e-tron Sportback tarjoaa myös huippulaadukkaat sisätilat, uusimmat digitaaliset ratkaisut, sekä huomattavaa jokapäiväistä käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Latausnopeus on myös e-tronin vahvuus: auto pystyy vastaanottamaan jopa 150kW lataustehon, ja akun lataus 0-80%:iin onnistuu jopa 30:ssa minuutissa.

¹Audi e-tron Sportback Progress Plus 55 quattro, leasinghinta esim. 1029 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 49.392 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Audi Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. ²Audi e-tron Sportback Progress Plus 55 quattro 87 310,10 € (hinta sisältää talvirengaspaketin alkuperäisillä Audi-vanteilla), käsiraha 10 000 €, rahoitettava osuus 77 310,10 €, sis. luotonperustamiskulun 289 €, korko 3,95 %, sopimusaika 48 kk, kuukausierä 899,07 €/kk sis. käsittelymaksun 13 €/kk. Viimeinen suurempi erä 45 750 €. KSL:n 7:2 § mukainen luottohinta: rahoitettava osuus 77 310,10 € + luottokustannukset 10 709,42 € = 88 019,52 €. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 4,41 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, kaskovakuutuksen ja rahoitusturvavakuutuksen. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, Helsinki.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.v