Siirry pääsisältöön

Audi e-tron Sportback Progress Plus

e-tron Sportback

Progress Plus

Akku 86 kWh 265 kW

Sähköautojen Audi. Audi e-tron Sportback.

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,7 sekuntia

 2. Vetotapa

  Neliveto

 3. Käyttövoima

  Täyssähkö

 4. Max latausteho

  150kW

 5. Toimintamatka*

  408 km

 6. Toimitusaika

  n. 1 kk

e-tron Progress Plus

 • Matrix LED -ajovalot

 • Dinamica mikrokuitu/nahkaverhoilu

 • Sähkösäätöiset etuistuimet, kuljettajan istuin muistitoiminnolla

 • Smartphone Interface

 • Mukavuusseisontailmastointi

 • Korkearesoluutioiset kosketusnäytöt Virtuaalinen mittaristo MMI Navigointi plus -järjestelmä

 • Mukautuva ilmajousitus

 • Audi connect e-tron -palvelut e-tron latausjärjestelmä

 • "Compact" Mode 3 -latauskaapeli julkisiin latauspisteisiin

 • Alumiinivanteet 5-puolainen design, koko 9 J x 20, renkaat 255/50 R20

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoautojen arvioitu arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki

- €/kk

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi

0 €/kk
 1. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 050 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  1 005 €/kkKäyttöedun verotusarvo

Digitaalista teknologiaa ja teknistä edelläkävijyyttä

Audi e-tron tarjoaa premium-tasoisen yhdistelmän digitaalista teknologiaa ja teknistä edelläkävijyyttä. Mm. Audi virtual cockpit -mittaristo ja MMI-järjestelmä tukevat intuitiivista käyttömukavuutta. Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa: tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa. Akun bruttokapasiteetti on 95 kWh ja energiatehokkuutta tuo mm. jarrutusenergian talteenotto: yli 90 prosentissa jarrutuksista Audi e-tron lataa itse akkujaan jarruttaen sähkömoottoriensa avulla.

Urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä.

Audi e-tron Sportback on yhdistelmä urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Täyssähköisessä voimalinjassa on sekä etu- että taka-akselilla oma sähkömoottori, ja niiden kokonaisteho jopa 300 kW (408 hv). Jopa 664 Nm:n enimmäisvääntö mahdollistaa nopean ja viiveettömän liikkeelle lähdön ja Boost-toiminnolla kiihtyvyys nollasta sataan kestää 5,7 sekuntia. Suorituskyvyn lisäksi sisätilat ovat erittäin laadukkaat ja tilavat taipuen moneen – tavaratilan koko on 615 litraa ja selkänovat alaskäännettynä jopa 1655 litraa.

Sähköautojen Audi. Audi e-tron Sportback.

Audi e-tron Sportback on edistyksellinen yhdistelmä premium-tason urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Täyssähköisessä voimalinjassa on sekä etu- että taka-akselilla oma sähkömoottori, ja niiden kokonaisteho jopa 300 kW (408 hv). Näyttävän muotoilun lisäksi e-tron Sportback tarjoaa myös huippulaadukkaat sisätilat, uusimmat digitaaliset ratkaisut, sekä huomattavaa jokapäiväistä käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Latausnopeus on myös e-tronin vahvuus: auto pystyy vastaanottamaan jopa 150kW lataustehon, ja akun lataus 0-80%:iin onnistuu jopa 30:ssa minuutissa.

Kuukausihinta - kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.