Siirry pääsisältöön

Audi e-tron Sportback Progress Plus

e-tron Sportback

Progress Plus

Akku 86 kWh 265 kW

Sähköautojen Audi. Audi e-tron Sportback.

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,7 sekuntia

 2. Vetotapa

  Neliveto

 3. Käyttövoima

  Täyssähkö

 4. Max latausteho

  150kW

 5. Toimintamatka*

  408 km

 6. Toimitusaika

  n. 5-6 kk

e-tron Progress Plus

 • Matrix LED -ajovalot

 • Dinamica mikrokuitu/nahkaverhoilu

 • Sähkösäätöiset etuistuimet, kuljettajan istuin muistitoiminnolla

 • Smartphone Interface

 • Mukavuusseisontailmastointi

 • Korkearesoluutioiset kosketusnäytöt Virtuaalinen mittaristo MMI Navigointi plus -järjestelmä

 • Mukautuva ilmajousitus

 • Audi connect e-tron -palvelut e-tron latausjärjestelmä

 • "Compact" Mode 3 -latauskaapeli julkisiin latauspisteisiin

 • Alumiinivanteet 5-puolainen design, koko 9 J x 20, renkaat 255/50 R20

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi
 1. Kokonaishinta
  600 sis. toimituskulut
  Ota yhteyttä
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 050 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  1 005 €/kkKäyttöedun verotusarvo
  Ota yhteyttä
Audi mallisivun kuva - sisäkuva

Digitaalista teknologiaa ja teknistä edelläkävijyyttä

Audi e-tron tarjoaa premium-tasoisen yhdistelmän digitaalista teknologiaa ja teknistä edelläkävijyyttä. Mm. Audi virtual cockpit -mittaristo ja MMI-järjestelmä tukevat intuitiivista käyttömukavuutta. Functions on Demand -toiminnon avulla Audi tarjoaa asiakkailleen entistä enemmän joustavuutta varusteiden valinnassa: tietyt toiminnot voidaan ostaa ja lisätä varusteluun milloin tahansa myöhemmin. MyAudi-sovellus tekee toimintojen valinnasta helppoa ja nopeaa. Akun bruttokapasiteetti on 95 kWh ja energiatehokkuutta tuo mm. jarrutusenergian talteenotto: yli 90 prosentissa jarrutuksista Audi e-tron lataa itse akkujaan jarruttaen sähkömoottoriensa avulla.

Urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä.

Audi e-tron Sportback on yhdistelmä urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Täyssähköisessä voimalinjassa on sekä etu- että taka-akselilla oma sähkömoottori, ja niiden kokonaisteho jopa 300 kW (408 hv). Jopa 664 Nm:n enimmäisvääntö mahdollistaa nopean ja viiveettömän liikkeelle lähdön ja Boost-toiminnolla kiihtyvyys nollasta sataan kestää 5,7 sekuntia. Suorituskyvyn lisäksi sisätilat ovat erittäin laadukkaat ja tilavat taipuen moneen – tavaratilan koko on 615 litraa ja selkänovat alaskäännettynä jopa 1655 litraa.

Audi - Mallisivun osio 2
Audi mallisivun osio 3

Sähköautojen Audi. Audi e-tron Sportback.

Audi e-tron Sportback on edistyksellinen yhdistelmä premium-tason urheilullisuutta, toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Täyssähköisessä voimalinjassa on sekä etu- että taka-akselilla oma sähkömoottori, ja niiden kokonaisteho jopa 300 kW (408 hv). Näyttävän muotoilun lisäksi e-tron Sportback tarjoaa myös huippulaadukkaat sisätilat, uusimmat digitaaliset ratkaisut, sekä huomattavaa jokapäiväistä käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Latausnopeus on myös e-tronin vahvuus: auto pystyy vastaanottamaan jopa 150kW lataustehon, ja akun lataus 0-80%:iin onnistuu jopa 30:ssa minuutissa.

Kuukausihinta - kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.