Siirry pääsisältöön
K-Auto

Kuntotarkastus tuontiautolle 

Oletko suunnittelemassa käytetyn auton hankkimista ulkomailta tai mahdollisesti jo toteuttanut suunnitelmasi? Haluamme pitää asiakkaistamme parasta mahdollista huolta, ja tarjoamme tuontiautosi kuntotarkastuksen täysin veloituksetta heti, kun autosi on saapunut Suomeen.

Tarjous on voimassa yksittäismaahantuodulle Audi, Volkswagen, SEAT ja Cupra -merkkisille autoille kahden kuukauden ajan maahantuontihetkestä.

Kuntotarkastuksessa varmistamme, että autosi soveltuu kaikilta osin Suomen olosuhteisiin ja tarkastamme muun muassa autoosi kohdistuvien valmistajan laadunparannuskampanjoiden tilanteen sekä huoltohistorian ajantasaisuuden. 

Palvelumekaanikko herokuva

Kuntotarkastuksen varaaminen onnistuu helposti verkosta 

Voit varata samalla myös muita huoltopalveluita ja tuotteita. Varaamista varten tarvitset joko suomalaisen rekisteritunnuksen tai auton valmistenumeron. Valmistenumerolla haettaessa voi valmistenumeron syöttää rekisteritunnuskenttään. 

Varaa tuontiautotarkastus verkosta: 

huolto.audi.fi I huolto.volkswagen.fi I huolto.seat.fi

Huomioi autoosi soveltuvat varusteet tuontitarkastuksen varauksen yhteydessä 

Suosituimpia jälkikäteen hankittuja varusteitamme Suomen olosuhteisiin ovat kaukalomatot, kumimatot, kattotelineet ja roiskeläpät. Tarvittaessa varusteiden asentaminen ja hankkiminen onnistuu myös kuntotarkastuksen yhteydessä.