Siirry pääsisältöön

Audi A3 Sportback Progress 40 TFSI e 150kW S tronic

Audi A3 Sportback

Audi A3 SportbackProgress 40 TFSI e 150kW S tronic

Täysin sähköinen, hybridi vai polttomoottori – sinä päätät. Ladattavassa A3 Sportback TFSI e -hybridissä valittavanasi ovat kaikki ajotyypit.

Audi A3 Sportback

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Toimintamatka*

  63 km

 3. Teho

  204 hv

 4. Kiihtyvyys 0-100km/h

  7,6 sekuntia

 5. Tavaratila

  280 l

 6. Toimitusaika

  n. 12 kk

A3 Sportback Progress 40 TFSI e

 • Adaptiivinen vakionopeudensäädin

 • Audi Smartphone Interface

 • Urheiluistuimet edessä Dynamik-kangasverhoilulla

 • Kiiltävät kattokaiteet

 • 17” alumiinivanteet

 • LED-ajovalot

 • Seisontailmastointi

 • Park assist -pysäköintiavustin

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Laske osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoauton arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki.

- € / kk

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi

0 €/kk
 1. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  665 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  560 €/kkKäyttöedun verotusarvo
Kestopinnoite hero
Lisäpalvelut

Pitää pintansa – hanki keraaminen kestopinnoite K-Autosta

K-Auton keraaminen kestopinnoite suojaa autosi jopa vuosiksi eteenpäin. Se muodostaa auton pinnalle äärimmäisen kestävän keraamisen suojan, joka hylkii likaa ja vettä. Kestopinnoitteiden hinnat alk. 390 €.

730x730-audi-a3-tfsi-e-my2021-1057

Valitse haluamasi ajotila neljästä eri vaihtoehdosta

Ajokonsepti on suunniteltu niin, että suurin osa päivittäisistä lyhyistä ajomatkoista voidaan ajaa käyttämällä täysin sähköistä ajotilaa. Audi A3 Sportback TFSI e -mallissa voi käyttää neljää eri ajotilaa: täysin sähkökäyttöinen ajotila (EV), käyttämällä polttomoottoria ensisijaisesti akun varauksen ylläpitämiseksi (hold) tai sen lisäämiseksi (charge) myöhempää sähkökäyttöä varten tai näiden tilojen tehokas vuorovaikutus (hybrid).

Vaatimustesi mukaista suorituskykyä

Audi A3 Sportback TFSI e -mallissa yhdistyvätkin molempien maailmojen parhaimmat puolet. Täysin sähköisessä käyttötilassa ajoneuvo on lähes äänetön ja täysin päästötön. Alhaisesta melutasosta huolimatta sähkömoottori tarjoaa tehokkaan väännön. Tämä johtuu siitä, että sähkömoottorilla saavutetaan välittömästi suuri vääntömomentti jo alhaisillakin nopeuksilla. Lisäksi polttomoottori mahdollistaa urheilullisen ajamisen pitkillä matkoilla ilman pysähtymistä ja lataamista. Täysin sähköinen, hybridi vai polttomoottori – sinä päätät. Audi A3 Sportback TFSI e on täysin räätälöitävissä vaatimustesi mukaisesti.

1920x1080-audi-a3-tfsi-e-my2021-1070
730x730-audi-a3-tfsi-e-my2021-1045

Joustavaa ajomukavuutta: teknologia

Ladattavana hybridinä Audi A3 Sportback TFSI e -mallissa yhdistyvät sekä polttomoottorin että sähkömoottorin edut. Yhdessä litiumioniakun kanssa sähkömoottori tarjoaa urheilullista tukea 1,4-litraiselle TFSI-moottorille mutta tekee vaikutuksen myös täysin sähkökäyttöisessä tilassa. Moottorin ja sähkömoottorin yhdistetty teho on jopa 150 kW (204 hv). Ajoneuvo kiihtyykin nollasta sataan 7,6 sekunnissa. Audi A3 Sportback TFSI e -mallin jousitus on urheilullinen ja tasapainoinen, joten sen dynaamisuus ja ajomukavuus ovat mukavasti tasapainossa.

¹Toimitusaika on arvio

Kuukausihinta Audi A3 Sportback Progress 40 TFSI e 150kW S tronic, kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.v