Siirry pääsisältöön
K-Auto

K-Autossa uskotaan parempaan – ja tehdään töitä sen eteen

Merkkejä valoisasta tulevaisuudesta.

Elämme valtavien muutosten keskellä. Ilmastonmuutos on kaikkea muuta kuin mielipide, eikä liikenteen vaikutus siihen ole makuasia sekään. Olisi helppoa taipua ajattelemaan, ettei omilla valinnoilla olisi väliä. Ja ettei tulevaisuus vaikuttaisi kovin valoisalta. Me uskomme toisin.

Autoalalla on nähtävillä paljon merkkejä paremmasta tulevaisuudesta, kuten latauspisteiden kasvava verkosto ja autojen pienemmät hiilidioksidipäästöt.

Me teemme töitä yli tuhannen ammattilaisen voimin, jotta nämä merkit tulevaisuudesta lisääntyvät jatkossakin.

K-Auton merkkejä tulevaisuudesta.

Meidän täytyy tehdä töitä haluamamme tulevaisuuden eteen. Meille se tarkoittaa jatkuvaa uudistumista ja rohkeutta nähdä asiat eri tavalla kuin ennen. Vaikka matka on vasta alussa, meillä on jo keinoja, joilla voimme jo nyt yhdessä muuttaa tulevaisuuttamme.

Merkkejä tulevaisuudesta

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja.

Lukujen valossa hankit kohta sähköauton. Järjen valossa hankit sen meiltä.

Kuva K-Latauksen sähköautojen latauspisteistä
K-Lataus

Kyllä sieltä Lappiin pääsee

K-Lataus on koko maan kattava latausverkosto, joka kasvaa koko ajan. Pisteitä suorastaan ropisee, latauspisteitä ja Plussa-pisteitä nimittäin.

Suositut uutuudet

Volkswagen ID.Buzz

ID.Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti. Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID.Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa.

Suositut uutuudet

Audi Q8 e-tron

Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

Merkkejä tulevaisuudesta myös omistamiseen.

Oma auto, yksityisleasing tai yritysautoilun monet muodot. Me kehitämme edelläkävijänä autoilua myös luomalla monipuolisia liikkumisen mahdollisuuksia.

Autamme löytämään juuri sinulle sopivimman auton.

Mikä merkki? Mikä malli? Sähkö, kaasu vai muu käyttövoima? Uudenlainen autohakumme auttaa löytämään sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot.