Siirry pääsisältöön
K-Auto

Meiltä saat renkaat ja kattavat rengaspalvelut kaiken merkkisiin henkilö- ja hyötyajoneuvoihin. 

K-Auton huoltoverkosto palvelee sinua kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa, myös renkaisiin liittyvissä kysymyksissä. Meiltä saat hankittua autoosi parhaiten soveltuvat renkaat sekä niiden asennus- ja rengashotellipalvelut.

Varaa renkaanvaihtoaika hyvissä ajoin!

Kesäkuun 2020 alussa voimaantulleen tieliikennelain mukaan talvirenkaita pitää jatkossa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun saakka kelin sitä vaatiessa. Uusi laki antaa autoilijalle enemmän vapautta valita renkaanvaihtoajankohdan, mutta myös vastuuta siitä, ettei talvi pääse yllättämään! Varaa renkaanvaihtoaika hyvissä ajoin, sillä ajokeliin pohjautuva vaihtopakko saattaa ruuhkauttaa palvelumme ensilumen sataessa. 

Rengaspalvelut

Miksi antaa ammattilaisen vaihtaa renkaat? 

Huoltomme käyttävät renkaita vaihdettaessa oikeita työkaluja ja momentteja sekä nostamme auton varmasti oikeista nostopisteistä käyttämällä korjaamonosturia.  Huom! Auton mukana toimitettu nosturi ei ole tarkoitettu renkaiden kausivaihtoihin. 

K-Auton rengashotellipalvelu – vaivattomin tapa renkaiden säilytykseen  

K-Auton rengashotellipalvelut mahdollistaa sinulle vaivattomimman ratkaisun renkaiden säilytykseen ja huolehtii renkaittesi kunnosta säilytyksen aikana huomioiden mm. niiden pesun. Huomioithan, että taloyhtiöt voivat määrätä tiukempia määrityksiä renkaiden säilytykseen 

Lukkopultin avain kadonnut tai rikki, miten saan renkaat vaihdettua? 

Mikäli lukkopultin avain on hajonnut tai kadonnut, ei uutta samanlaista pysty valitettavasti tilaamaan. Tällaisessa tapauksessa autolle on varattava aika korjaamolle, jossa kaikki pultit avataan erikseen ja vaihdetaan normaaleihin pultteihin. Takuu ei korvaa hajotettua tai kadotettua lukkopultin avainta.

yhteystiedot-ikoni

Hanki uudet renkaat

Ota yhteyttä ja hanki uudet renkaat autoosi

Varaa vahinkotarkastus ikoni

Rengasselain

Löydä autoosi sopivat renkaat rengasselaimen avulla