Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Black Friday 2024 – parhaat autotarjouksetBlack Friday 2024 – parhaat autotarjoukset
Älä ohita K-Auton Black Weekiä – tarjoukset julkaistaan marraskuussa 2024.

Black Friday 2024 – parhaat autotarjoukset

Black Week -autotarjoukset 2024

Ole valmiina, kun K-Auton Black Week alkaa. Markkinoiden pimeimmät Black Friday -autotarjoukset julkaistaan marraskuussa 2024.

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa tai YouTubessa niin tiedät heti, kun marraskuun kovimmat autotarjoukset alkavat.

Tutustu odotellessasi käynnissä oleviin kampanjoihin

Uudet autot ja vaihtoautot

Hintaetukampanja VW-varastoautot social
Ajankohtaiset kampanjat
Uudet autot

Sähköauto tosi nopeille – etu jopa 7 000 €

Rajoitettu erä Volkswagen ID -sähköautoja nopeaan toimitukseen – etu jopa 7000 €! Toimi heti, sillä nämä myydään pian.

Volkswagen ID.7 Tourer
Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7 Tourer – nyt myynnissä.

Vapaamman elämän puolesta. Täyssähköinen farmari­auto.

Yksityisleasingtarjoukset - korttikuva
Ajankohtaiset kampanjat
Uudet autot

Yksityisleasing-tarjoukset

Helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Valitse sinulle sopiva kiinteä kuukausihinta sopimuskauden ajaksi. Katso tuoreimmat uutuudet ja parhaat tarjoukset

K-Auto leasingtarjoukset hero
Ajankohtaiset kampanjat
Uudet autot

Rahoituskampanjat

Kun hankit auton K-Autosta ja valitset autorahoituksemme, et sido käteisvarojasi autoon vaan voit käyttää rahasi muihin tärkeisiin hankintoihin. Lisäksi saat auton jopa ilman käsirahaa nopeasti käyttöösi.

Plussa-etuautot HERO
Ajankohtaiset kampanjat
Vaihtoautot

Plussa-etuautot - 50 000 Plussa-pistettä

Näihin laadukkaisiin vaihtoautoihin kaupan päälle 50 000 Plussa-pistettä. Toimi nopeasti – autoja rajoitetusti saatavilla. Kampanja on voimassa toistaiseksi ja koskee kuluttaja-asiakkaita.

Mikä on Black Friday eli Musta perjantai?

Black Friday eli Musta perjantai on lähtöisin Yhdysvalloista. Black Friday on ollut maan vuoden suurin ostospäivä jo vuosikymmeniä, ja sen suosio on levinnyt ympäri maailman.

Päivää pidetään myös joulukaupan käynnistäjänä, sillä moni ostaa joululahjat edullisista Black Friday -tarjouksista. Eikä ihme, sillä tuon halvemmalla tuotetta ei kalenterivuoden aikana yleensä saa.

Milloin on Black Friday 2024?

Black Fridaytä vietetään joka vuosi marraskuun neljäntenä perjantaina. Vuonna 2024 Black Friday on perjantaina 29.11.2024.

Päivämäärä kannattaa laittaa muistiin, sillä silloin tarjoukset ovat kuumimmillaan. Suosittelemme olemaan pitkin viikkoa valppaana, sillä K-Auto tarjoaa teille huippuedullisia tarjouksia koko viikon ajan.

Black Friday juontaa juurensa amerikkalaisesta Thanksgiving Day -juhlapäivästä, jonka jälkeistä perjantaita on vietetty poikkeuksellisen edullisilla alennusmyynneillä.

Milloin on Black Week 2024?

Yleensä Black Week alkaa sen viikon maanantaista jolloin Black Fridaytä vietetään. Yhä useammat kaupat ovat päätyneet pitämään koko viikon kestäviä Black Friday -kampanjoita, jonka seurauksena Black Week on saanut alkunsa.

Myös K-Auto tarjoaa erilaisia huipputarjouksia koko Black Weekin ajan.