Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Myy autosi meille Me ostamme autosi, kaupankäynti on sujuvaa, nopeaa ja avointa  Myy autosi meille Me ostamme autosi, kaupankäynti on sujuvaa, nopeaa ja avointa

Myy autosi meilleMe ostamme autosi, kaupankäynti on sujuvaa, nopeaa ja avointaPyydä tarjous autostasi

  1. Hanki auto
  2. Myy autosi
  3. Huolto ja korjaus

Ostamme autosi

Aloita täyttämällä auton tiedot

Jatka lisätietojen täyttöön

Millaisia autoja ostamme?

Ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia alle 10 vuotiaita ja alle 200 000km ajettuja autoja. Voit tarjota myös vanhempaa vähän ajettua tai muutoin erityisen hyvää autoa.

Saat auton hinta-arvion jopa heti

Ei enää odottelua. Saat käytetyn auton hinta-arvion tietyistä Volkswagen, Audi ja Seat -malleista jopa heti, ja muiden merkkien autoille annamme hinta-arvion mahdollisimman pian. Hinta-arvioon vaikuttaa esimerkiksi myytävän auton vuosimalli, huoltohistoria ja ajetut kilometrit.

Auton myynti meille on helppoa

  1. Anna tiedot autostasi: Aloita antamalla autosi rekisterinumero ja muut tiedot oheiseen lomakkeeseen.

  2. Teemme sinulle parhaan tarjouksen perustuen antamiisi tietoihin: Mitä kattavammin kerrot autosi tiedoista, sitä paremman tarjouksen pystymme antamaan.

  3. Päätä myynti: Tarjouksen saatuasi, voit päättää haluatko myydä autosi meille.

  4. Sovi auton luovutuksesta: Kun olet hyväksynyt tarjouksen, sovimme auton luovutuksesta. Tarkastettuamme auton, maksamme sinulle sovitun summan. Onnittelut, autosi on nyt uuden omistajan hallussa.

  5. Löydä uusi unelmiesi auto: Voit myös hankkia samalla uuden auton valikoimastamme, jossa on tuhansia laadukkaita vaihtoehtoja. Haluamme tehdä autoilun jokaisen vaiheen sinulle mahdollisimman helpoksi.