Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Tule tekemään töitä valoisamman tulevaisuuden eteen osaksi yli tuhannen ammattilaisen K-Autoa

Me K-Autossa panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun ja työntekijöidemme ylivertaiseen ammattitaitoon. Työskentelemme yli tuhannen ammattilaisen voimin 36 toimipisteessä ympäri Suomea.

Merkkivalikoimamme ansiosta olemme autokaupan markkinajohtaja Suomessa. Autamme asiakkaitamme niin auton hankinnassa kuin siitä huolta pitämisessä.

Porschen huoltokuva yleiset sivut

Toimimme Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuojana, sekä henkilöautojen, hyötyautojen ja vaihtoautojen jälleenmyyjänä.

Lisäksi tarjoamme monipuolisia palveluita auton huoltoon ja vauriokorjaukseen. Meillä on Suomen laajin sähköautovalikoima, ja maan monipuolisin vaihtoautovalikoima.

Meillä K-Autolaisilla on monia erilaisia urapolkuja automyynnin, palveluiden ja asiantuntijatehtävien parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa täyteen potentiaaliisi motivoituneessa työyhteisössä, jossa työnteko on hauskaa ja jossa tuemme aina toinen toistemme onnistumista.

Sovit porukkaamme, jos työskentelyotteesi on itsenäinen, ja olet kanssamme samaa mieltä siitä, että erinomaisen asiakaskokemuksen rakentaminen on yksi tärkeimmistä onnistumisemme avaimista.

Tarjoamme sinulle:

  • Innostavia työtehtäviä kattavan merkkivalikoimamme parissa, ja mahdollisuudet kehittyä huippuosaajaksi autobrändien laadukkaissa koulutusohjelmissa

  • Monipuolisia urapolkuvaihtoehtoja autokaupan markkinajohtajayrityksessä

  • Ison talon edut, sillä osana K-ryhmää meille kaikille kuuluvat esimerkiksi hyvinvointiedut ja ostoetu K-ryhmän kaupoissa

K-Auton avoimet työpaikat

Löydät kaikki K-Auton automyynnin, palveluiden ja asiantuntijatehtävien avoimet työpaikat täältä. Muut K-ryhmän työpaikat löydät täältä

Lisätietoa K-Autosta

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.

K-Auto on osa suomalaista K-ryhmää ja toimii yhteistyössä Volkswagen-konsernin kanssa. K-Auton tavoitteena on tuoda suomalaiseen autoiluun merkkejä tulevaisuudesta, ja se tarjoaa asiakkailleen uudet autot, vaihtoautot sekä monikanavaiset autoalan palvelut.

K-Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA- Porsche‐ ja Bentley-henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa.

Chevron v2

Tule automyyjäksi rakentamaan parempaa tulevaisuutta

Lue lisää automyyjän urasta K-Autolla

Chevron v2

Tule mekaanikoksi K-Auton merkkihuoltoon

Lue lisää mekaanikon urasta K-Autolla

Chevron v2

Tule huoltoneuvojaksi K-Auton merkkihuoltoon

Lue lisää huoltoneuvojan urasta K-Autolla

Chevron v2

Tule vaihtoautomyyjäksi

Lue lisää vaihtoautomyyjän urasta K-Autolla

Chevron v2

Muut K-Auton työtehtävät

Lue lisää K-Auton muista työtehtävistä