Siirry pääsisältöön

Tule automyyjäksi rakentamaan parempaa tulevaisuutta

 Tule tekemään töitä paremman tulevaisuuden eteen ja osaksi yli tuhannen ammattilaisen K-Autoa. Uuden ajan automyyjä on kanssamme samaa mieltä siitä, että onnistuneessa myyntityössä kaikki lähtee ensiluokkaisesta asiakaskokemuksesta.

Automyyjä - hero

Tule tekemään töitä paremman tulevaisuuden eteen ja osaksi yli tuhannen ammattilaisen K-Autoa.

Emme odota, että sinulla on kokemusta autobisneksestä, sillä asiakkaiden aito kohtaaminen ei katso alaa. Myyntityöstä sinulla on kuitenkin näyttöä muilta toimialoilta. Olet erinomainen ihmistuntija ja avoin kommunikaatiolle asiakkaan toivomalla tavalla, kanavassa kuin kanavassa. Kaiken autoihin ja brändeihimme liittyvän me opetamme sinulle. Tutustu myös tältä sivulta löytyviin videoihin, joissa kerrotaan lisää automyyjän tehtävästä ja siitä minkälaista on olla meillä töissä.

Katso avoimet työpaikat

Innostavan työn lisäksi tarjoamme sinulle

icon-handshake

Kannustavan ja houkuttelevan palkitsemisen sekä autoedun palkan päälle

icon-badge

Pääset työskentelemään hienojen brändiemme parissa. Saat mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua brändien omien laadukkaiden koulutusohjelmien kautta

icon-lightBulb@3x

K-Auto osana K-ryhmää tarjoaa laajat urakehitys­mahdollisuudet ja ison talon edut, kuten hyvinvointiedut ja ostoedun K-ryhmän kaupoista

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin ja myyntiin sekä huolto- ja korjauspalveluihin keskittyvä yritys. Kehitämme edistyksellisiä autoalan konsepteja ja tarjoamme asiakkaillemme myös leasing-, rahoitus- ja vakuutuspalveluita. K-Auto on alansa markkinajohtaja Suomessa.

K-Auto logo
K-Logo

K-Auto on osa suomalaista K-ryhmää ja toimii yhteistyössä Volkswagen-konsernin kanssa. K-Auton tavoitteena on tuoda suomalaiseen autoiluun merkkejä tulevaisuudesta, ja se tarjoaa asiakkailleen uudet autot, vaihtoautot sekä monikanavaiset autoalan palvelut. K-Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA- Porsche‐ ja Bentley-henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa.