Siirry pääsisältöön

Ostoskori

K-Auto rekrytoi tekijöitä alan huipulle – hae vaihtoautobisneksen kiihdytyskaistalle!

Nyt mennään, eikä meinata! Siinä K-Auton tekemisen meininki. K-Auton tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden autokauppa, ja yhtiö panostaa voimakkaasti alan parhaasen asiakaskokemukseen, autokaupan digitalisointiin ja kokonaisvaltaisiin autoilun palveluihin. K-Auton vaihtoautoliiketoiminta on nostettu uusien autojen rinnalle strategian keskiöön – tarkoitus on kasvaa markkinan johtavaksi toimijaksi myös vaihtoautojen puolella.

Tukeaksemme voimakasta kasvustrategiaamme rekrytoimme nyt uusia automyyjiä vaihtoautoliiketoimintaamme sekä vahvistamaan chat-myynnin tiimiämme. Myyjänä myyt koko vaihtoautovalikoimaamme toimipisteestä riippumatta.

k-auto screenshot myymala

Miksi hakea K-Auton vaihtoautomyyjäksi?

Me pidämme omistamme huolta. K-Autolla sinulla on mahdollisuus ansaita markkinan parhaiden provisiopalkkamallien mukaisesti. Tämän päälle K-Auto tarjoaa korkealuokkaiset työsuhde-edut, kuten vapaan autoedun konsernin edustamista autobrändeistä. Lisäksi työntekijämme nauttivat Keskon vakaasta selkänojasta esimerkiksi työterveyden, ostoedun, vakuutusten ja liikuntaetujen muodossa. Keskon autokaupan yli miljardin euron liikevaihto takaa vakaan työympäristön.

Yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta

”Vaihtoautobisneksemme on voimakkaassa kasvussa. Olemme kasvattaneet osto-organisaatiotamme ja käynnistäneet uuden verkkokaupan sekä panostaneet analytiikan tuomiin mahdollisuuksiin esimerkiksi hinnoittelussa. Täällä on kova draivi päällä”, kertoo myyntijohtaja Olli Meriläinen.

Jokainen uusi automyyjä läpikäy modernin perehdysohjelman.

”Haemme nälkäisiä myyjiä, jotka osaavat ajatella kunnianhimoisesti ja asiakaslähtöisesti. Toimimme yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta. Meillä kasvat taustastasi riippumatta tulevaisuuden autoilun asiantuntijaksi ja rakennat työlläsi vaihtoautokaupan vastuullisinta brändiä”, Meriläinen jatkaa.

Valmiina kiihdytyskaistalle? Hae K-Auton vaihtoautomyyjäksi!

K-Auto tuo autoiluun merkkejä tulevaisuudesta yli tuhannen ammattilaisen voimin. Se tarkoittaa autoilun maailmaan enemmän sujuvuutta ja sähköä sekä vähemmän päästöjä.