Siirry pääsisältöön

Ostoskori

K-Auto rekrytoi – hae huoltoneuvojaksi!

K-Auton tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden autokauppa, ja yhtiö panostaa voimakkaasti alan parhaaseen asiakaskokemukseen, autokaupan digitalisointiin ja kokonaisvaltaisiin autoilun palveluihin. Tavoitteenamme on alan paras asiakaskokemus. Tämän tavoitteen saavuttamisessa onnistumme vain toimimalla yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta. Tämä on kaiken toimintamme ytimessä, ja onnistuaksemme rekrytoimme nyt uusia huoltoneuvojia toimimaan huollon asiakasrajapinnassa.

Huoltoneuvojana olet huollon kasvot asiakkaalle ja toimit tärkeänä linkkinä asiakkaan ja mekaanikoiden välillä. Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakaskokemuksen muodostumisesta alusta loppuun mm. vastaanottamalla asiakkaat, viestimällä töiden etenemisestä ja hoitamalla töiden luovutukset.

Picture 1

Miksi hakea K-Autolle huoltoneuvojaksi?

K-Auto on vakaa kotimainen työnantaja ja suurin autoalan toimija Suomessa: meillä on lähes 20 prosentin markkinaosuus uusien autojen myynnistä, yli tuhat ammattilaista ja upeat brändit. Tarjoamme henkilöstöllemme laajat ja laadukkaat koulutusmahdollisuudet, ja meillä pääset takuuvarmasti kasvamaan ja kehittymään. Lisäksi työntekijämme kuuluvat Kesko konsernin työsuhde-etujen, kuten kattavan työterveyden, K-ryhmän alennusedun, vakuutusten ja liikuntaetujen piiriin.

Yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta

”Olemme erityisen ylpeitä siitä, että henkilöstökyselyissä korostuu vuodesta toiseen mahtava työilmapiiri ja työporukka”, kuvailee palveluiden johtaja Tom von Bonsdorff.

”Haemme motivoituneita, asiakaspalvelusta syttyviä autoalan tulevia tähtiä osaksi tätä huippuporukkaa. Nyt haussa olevat paikat ovat ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi K-Auton hienoa kasvutarinaa”, von Bonsdorff jatkaa.

Valmiina kiihdytyskaistalle? Hae K-Autolle huoltoneuvojaksi!

K-Auto tuo autoiluun merkkejä tulevaisuudesta yli tuhannen ammattilaisen voimin. Se tarkoittaa autoilun maailmaan enemmän sujuvuutta ja sähköä sekä vähemmän päästöjä.