Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Uusiin autoihin korko 2,99 % + kulut! Tilaa tehtaalta tai valitse nopean toimituksen valikoimasta.Uusiin autoihin korko 2,99 % + kulut! Tilaa tehtaalta tai valitse nopean toimituksen valikoimasta.
Uusiin autoihin korko 2,99 % + kulut!Tilaa tehtaalta tai valitse nopean toimituksen valikoimasta.

Kevät ja korko kauneimmillaan – korkotarjous 2,99 % + kulut

🌼 Kaikki uudet autot nyt keväisen kauniilla korolla! 🌼 Korko 2,99 % + kulut kaikkiin tehdastilauksiin, esittely­autoihin ja nopean toimituksen autoihin. Toimi heti, sillä tämä tarjous on voimassa vain 5.5.2024 asti.⁽*⁾

Suositut uutuudet – tilaa tehtaalta mielesi mukaan

Myös tehdastilauksiin korkotarjous vain 2,99 % + kulut! Tässä poimintoja merkkiemme tuoreimmista uutuuksista:

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Nyt entistäkin edistyksellisempi katumaasturi. Bensiini, diesel, kevythybridi tai lataushybridi – valinta on sinun. Lataushybridillä sähköistä toimintamatkaa 116–127 kilometriä (WLTP).

Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron

Premium-luokan auto ja varustelu – uusi täysin sähköinen Audi Q6 e-tron. Toimintamatka yli 600 kilometriä (WLTP) ja suurteholatauksessa 255 kilometriä lisää noin 10 minuutissa.

Volkswagen ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Tourer

Uraauurtava täyssähköinen farmariauto suoraan kehityksen etulinjasta. Pitkä toimintamatka, suuri tavaratila ja huikea vakiovarustus ovat vertaansa vailla.

Audi A3 Sportback hero

Audi A3 Sportback

Tunteita herättävää huippulaatua kompaktissa paketissa. Audi A3 uudistui ja on nyt suorastaan ihanan karismaattinen. Sportbackin lisäksi tarjolla Sedan ja allstreet.

Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat Variant

Kevythybridi, lataus­hybridi tai diesel – valitse suosikki­moottorisi ja koe Passat-farmari parempana kuin koskaan. Lataushybridin sähköinen toimintamatka 124–132 km (WLTP).

Porsche Macan ulkoa

Porsche Macan

Porsche Macan on nyt täysin sähköinen. Porschen urheilullisuus ja ajo-ominaisuudet premium-luokan SUV:ssä – huippulaadukas sähköauto valmiina mullistamaan ajonautintosi.

Osta uusi Volkswagen

Uudet Volkswagen-autot

Nyt kaikki uudet Volkswagenit tehtaalta tai nopean toimituksen autoista – ja korko vain 2,99 % + kulut! Golf, Tiguan, Passat Variant, T-Cross... Volkswagenin vuosi 2024 on startannut huimalla listattuja tutuksi tulleiden suosikkien uudistuksia, eikä tietenkään voi unohtaa upouutta täysin sähköistä ID.7 Tourer -farmariautoa. Nyt saat ne ja kaikki muut Volkswagenit tehtaalta oman maun mukaasi räätälöitynä tai minkä tahansa nopean toimituksen auton – ja korko vain 2,99 % + kulut! Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 5.5.2024 saakka.

Osta uusi Audi

Audi korkotarjous

Huippu-uutuudet Q6 e-tron ja A3 sekä mikä tahansa uusi Audi – nyt korko vain 2,99 % + kulut! Hyppää sähköautoilun etulinjaan Q6 e-tronin ratissa, valitse uudistettu A3 vaikka uutena A3 alltrack -katumaasturiversiona tai nappaa ajoon esimerkiksi aina suosittu A4 Avant -farmari. Kaikki uudet Audit tehtaalta itsellesi räätälöitynä tai nopean toimituksen autoista – ja korko vain 2,99 % + kulut! Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 5.5.2024 saakka.

Osta uusi CUPRA

CUPRA korkotarjous

Kun haluat vakiolta enemmän, valitse CUPRA – nyt korko vain 2,99 % + kulut! Valitse Overload-malliston huippuvarusteltu Formentor-katumaasturi tai vaikka Leon Sportstourer -farmari – vai kiinnostaako sittenkin enemmän täysin sähköinen Born? Kaikki uudet CUPRAt tehtaalta itsellesi räätälöitynä tai nopean toimituksen autoista – ja korko vain 2,99 % + kulut! Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 5.5.2024 saakka.

Osta uusi SEAT

SEAT korkotarjous

Haussa fiksu auto, jossa monipuoliset moottorivaihtoehdot ja houkuttelevat hinnat? Valitse SEAT – nyt korko vain 2,99 % + kulut! Katumaasturit Arona, Ateca ja Tarraco sekä käytännöllinen Leon – SEAT on järkivalinta, kun haluat saada paljon autoa edulliseen hintaan. Kaikki uudet SEATit tehtaalta itsellesi räätälöitynä tai nopean toimituksen autoista ja korko vain 2,99 % + kulut! Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 5.5.2024 saakka.

Osta uusi Porsche

Porsche korkotarjous

Nyt sykähdyttää auto ja korko – korko Porscheenkin vain 2,99 % + kulut! Macan, Taycan, Panamera... Porschen vuosi 2024 on huikea. Kiinnostaako premium-luokan nelivetoinen SUV vai täysverinen takavetoinen urheiluauto? Porschelta löydät vaihtoehtoja, joista valita. Kaikki uudet Porschet tehtaalta itsellesi räätälöitynä tai nopean toimituksen autoista – ja korko vain 2,99 % + kulut! Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 5.5.2024 saakka.

* Korkotarjous 2,99 % + kulut on voimassa vain uusiin asiakastilauksiin uusista tehdastilattavista autoista, nopean toimituksen autoista tai esittelyautoista. Korkotarjous on voimassa vain 5.5.2024 saakka. Tarjous ei koske vaihtoautoja.

Esimerkkilaskelma: CUPRA Leon Sportstourer 1,4 PHEV 180 kW e-HYBRID Overload Edition DSG hinta alk. 46 595,32 €. Sisältää toimituskulut 600 €. Käsiraha 8 700 €, luotonperustamiskulu 339 €, rahoitettava osuus 38 234,32 € korko 2,99 %, sopimusaika 72 kk, kuukausierä 448,89 €/kk, sis. käsittelymaksun 15 €/kk. Viimeinen suurempi erä 12 000 €. Rahoitettava osuus 38 234,32 € + luottokustannukset 5 991,05 € = 44 225,37 €. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 4,00 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen, kaskovakuutuksen ja rahoitusturvavakuutuksen. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, Helsinki. Rahoitustarjous on voimassa 18.4.–5.5.2024 tehtyihin uusien autojen kauppoihin. Rahoitustarjous ei koske vaihtoautoja.