Siirry pääsisältöön

Volkswagen Golf

31 889,92 €
Ikoninen Golf. Kukapa sitä ei rakastaisi.
12 malliversiota

Ikoninen Golf. Kukapa sitä ei rakastaisi.

Kokonaisuutena Volkswagen Golf on klassikko, joka on uudistettu turvallisemmaksi, entistä suorituskykyisemmäksi ja mukavammaksi. Näin se mahdollistaakin korkealaatuisen ajamisen mukavuuden, tehokkaan liikkumisen ja tyylikkään ulkonäön. Lisäksi se Golf on saatavilla lähes kaikilla käyttövoimavaihtoehdoilla, kuten bensiini hybridi tai diesel. Tätä kaikkea on Volkswagen Golf.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (5)

Volkswagen Golf sisältökuva 1

Digitaalinen mittaristo ja navigointi yhdessä: Innovision Cockpit 

Golf tunnistaa sinut ja mukauttaa autosi varustuksesta riippuen istuinsäädöt, valaistuksen, ilmastoinnin, radion, navigoinnin ja kuljettajaa avustavat järjestelmät henkilökohtaisen profiilisi mukaan. Valitse asetukset Innovision Cockpitin (saatavana lisävarusteena) upeilta 10 tuuman näytöiltä. Digitaalisesta mittaristosta näet perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi paljon muuta hyödyllistä tietoa.

LED-tekniikkaa uudessa valossa

Golfissa on vakiovarusteena LED-ajovalot. Dynaamisesti alas vedetyssä keulassa, jatkuen sivulla pitkälle lokasuojaan. Integroidut sumuvalot kuuluvat myös vakiovarustukseen. Näyttävä 4-silmäinen ilme säilyy edelleen. Myös takaosa on vakuuttavan aistikas: näkymää dominoivat kapeat LED-takavalot. Lisävarusteena saatavana IQ.LIGHT LED-matriisiajovalot dynaamisella kaukovalojärjestelmällä Dynamic Light Assist, joka mukauttaa valojakauman automaattisesti muun liikenteen mukaisesti.

Volkswagen Golf sisältökuva 2
Volkswagen Golf sisältökuva 3

Car2X tunnistaa mitä saattaa olla tulossa

Autot, jotka kommunikoivat toistensa kanssa liikenteessä, voivat tehdä autoilusta turvallisempaa, vähentää ruuhkia ja varoittaa paikallisista vaaratilanteista. Vakiovarustukseen kuuluva vaaravaroitin avustaa kuljettajaa hyödyllisillä tiedoillaan varoittamalla esim. tietyömaista ja erikoisajoneuvoista. Kommunikaatioon käytetään WLAN:n (pWLAN) avulla toimivaa Car2X-teknologiaa.

Mukautuva vakionopeussäädin ACC ja Car2X-toiminto avustavat kuljettajaa lukuisilla hyödyllisillä tiedoillaan ja puuttuvat tarvittaessa aktiivisesti tilanteeseen. Esimerkiksi ruuhkajonon päässä. WLAN:n (pWLAN) avulla toimivan jatkuvan tiedonsiirron ansiosta.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.