Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Valtava valikoima uusia autoja, laajin sähköautomallisto

K-Auto tarjoaa sinulle merkkejä tulevaisuudesta. Se tarkoittaa puhtaampaa autoilua ja uusia tapoja auton käyttöön ja omistamiseen. Mutta myös valtavan laajan malliston, josta löydät takuulla omasi. Valitse merkkisi, tutustu ja vertaile. Ja pyydä meitä kertomaan lisää. Autamme mielellämme kaikissa autoasioissa.

Tutustu merkkiemme valikoimaan

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja.

Volkswagen - Suomen suosituin sähköautomerkki myös vuonna 2021 – myy neljää sähköautomallia: kompakti ID.3, SUV-malli ID.4, SUV-coupe ID.5 sekä nostalgiaa huokuva ID.Buzz.

Audin laaja ja edistyksellinen sähköautomallisto tarjoaa 6 e-tron -mallia premium-tason tarpeisiin: Q4 e-tron, Q4 Sportback e-tron , Q8 e-tron, Q8 e-tron Sportback, e-tron GT sekä kermana kakun päällä RS e-tron GT.

Porsche Taycan on myynnissä useana eri suorituskykyisenä ja urheilullisena malliversiona. Valikoimasta löytyy esimerkiksi upea maastokykyisempi Porsche Taycan 4 Cross Turismo.

CUPRA Born -sähköauto on juuri tullut markkinoille – uutuusmalli herättää kaikki aistisi ja erotut eduksesi massasta.

Tutustu malleihin ja tilaa oma sähköauto.

Vastuullisia valintoja sisältökuva
leasing-auto-k-autosta-hero-kuva

Suomen mutkattomin leasingpalvelu

K-Auton valikoimasta löydät sopivan leasingauton itsellesi tai yritykselle, tarvitsit sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa. Ja käyttövoimaksi voit valita tietysti myös sähkön ja kaasun.

Yksityisleasing tarjoaa räätälöidyt ratkaisut yksityishenkilöille ja yritysleasingista hankit auton kätevästi yrityskäyttöön.

Leasingpalvelumme on kustannustehokasta ilman turhia välikäsiä, ja auton hankinta sekä autohuolto on tehty mahdollisimman helpoksi. Sopimuksemme myös joustavat tarpeidesi mukaan.

Hyötyautot ammattilaisille ja yksityisille

K-Autolta saat Volkswagen-hyötyautot aina näppärästä up! Cargosta valtavan tilavaan Crafteriin. Volkswagen on Suomen johtava hyötyautomerkki ja lukuisten suomalaisten yritysten valinta. Tarjolla on autoja myös nelivetoisina ja luonnollisesti myös sähköisenä. Valikoimaan kuuluu myös upea Grand California -matkailuauto.

K-Auto brändikuvat - hyötyautot