Siirry pääsisältöön

Varaa merkkihuolto verkossa.

Valtuutettu ja laadukas autohuolto varmistaa matkasi jatkumisen – nyt ja tulevaisuudessa.

Voiko autoasi huoltaa vieläkin paremmin? Me uskomme että voi. Siksi me K-Autossa panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun ja ylivertaiseen ammattitaitoon.

Autamme sinua yli tuhannen ammattilaisen voimin niin auton hankinnassa kuin siitä huolta pitämisessä. Autohuoltomme ja -korjaamomme mekaanikot käyvät läpi autovalmistajien erikoiskoulutuksen, sähköautojen vaatimaa korkeajänniteosaamista myöten.

Ja huolto sovitetaan aina autosi iän ja tarpeen mukaiseksi – luotettavia, turvallisia ja ekologisia aitoja varaosia käyttäen. Meille on kunnia-asia käyttää autosi huoltoon vain nimenomaan siihen tarkoitettuja materiaaleja ja oikeita työvaiheita.

Tämäkin on merkki autoilun tulevaisuudesta.

Asiakaspalvelua K-Auton autohuollossa

Panostamme autohuollossa asiakaskokemukseen

Autohuollon ja -korjaamisen on oltava sinulle vaivatonta ja nopeaa. Meidän tehtävämme K-Autolla on varmistaa, että ajomatkasi sujuu mahdollisimman huolettomasti.

Voit varata autohuolto- ja korjausajan tai renkaiden kausivaihdon helpoiten nettiajanvarauksessamme.

huolto.audi.fi I huolto.volkswagen.fi I huolto.seat.fi 

Näin sujuva merkkihuolto toimii

  • Varaa aika. Aloita ajanvaraus valitsemalla oma automerkkisi. Netissä ajanvaraaminen kestää vain muutaman minuutin. Jos varaat ajan mieluummin puhelimitse, asiakaspalvelumme on apunasi.

  • Varausvahvistus. Jotta tuleva huoltoaika säilyy sinulla muistissa, lähetämme vahvistuksen huoltovarauksesta sähköpostitse tai tekstiviestitse toiveesi mukaan.

  • Auton huolto. Toimittamisen sijaan voimme myös noutaa ja palauttaa autosi toiveidesi mukaan! Nouto- ja palautuspalvelusta voit sopia ennalta toimipisteen kanssa puhelimitse.

  • Maksaminen. Kun autohuoltosi on valmis saat tekstiviestillä tiedon huollon valmistumisesta. Viestissä on myös linkki maksamiseen. Näin maksamalla vältät turhat jonottelut autoa noutaessasi.

  • Turvallista matkaa. Merkkihuollon jälkeen voit suunnata turvallisin mielin tienpäälle. Voit luottaa, että autosi on huollettu tarkoin huolto-ohjelman mukaan.

Tiesitkö, että autohuollon maksaminen onnistuu nyt aiempaa helpommin? Huollon valmistuttua saat toiveidesi mukaan tekstiviestin tai sähköpostin, josta löydät linkin maksamiseen. Maksulinkin avulla voit maksaa autosi huollon jo ennen auton noutamista ja siten nouto sujuu entistä nopeammin. Löydät erittelyn tehdystä työstä sinulle lähetetystä sähköpostista.

Tutustu huoltopalveluihin

Vauriokorjaamolla kolhut kuntoon laadukkaasti

Autot kehittyvät ja niiden asianmukainen vauriokorjaus vaatii jatkuvasti enemmän osaamista. Koulutettu henkilökuntamme varustettuna autotehtaan juuri sinun ajoneuvosi korjaamiseen suunnitelluilla laitteilla takaavat turvallisen ja laadukkaan korjauksen lopputuloksen. Palvelemme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Varaa aikasi ilmaiseen vahinkotarkastukseen.

Vastuullisuus K-Auton huoltopalveluissa

Käsittelemme huoltotöiden ja korjausten yhteydessä syntyvät jätteet aina asianmukaisesti. Vaikka auton huolto -ja korjaustöissä syntyy monenlaisia jätteitä, saadaan ne kierrätettyä 74,4 prosenttisesti.

Sähkö- ja hybridiautojen huoltopalvelut

K-Auto on sähköautojen huoltamisen edelläkävijä. Toimimme läheisessä yhteistyössä maailman johtavien autovalmistajien kanssa ja sillä varmistamme, että meillä on aina paras tietämys uusimmasta autotekniikasta. Kaikki työntekijämme on koulutettu työskentelemään sähköautojen parissa.

Plussaa autohuollosta 

Merkkihuoltomme palvelee sinua entistä paremmin. Saat Plussaa kaikista valtuutetuista merkkihuolloistamme ympäri maan. Muista näyttää Plussa-korttiasi ja kerää huoltopalveluista Plussa-pisteet talteen.

Saat Plussa-pisteitä aina käyttäessäsi autoasi valtuutetussa merkkihuollossa. Saat Plussa-pisteitä huoltotapahtuman yhteydessä huollon töistä, korjauksista ja varaosista.

Lue lisää Plussa-ohjelmasta, ajankohtaisista eduista ja liity jäseneksi; K-Plussa

Hoidamme katsastuksen puolestasi 

Vaivattomin tapa katsastaa auto on ottaa yhteyttä K-Autoon. Tarkastamme ensin autosi ja vastaamme siitä, että se on hyväksyttävässä katsastuskunnossa. Hoidamme koko katsastuskäynnin puolestasi. Voit varata katsastuspalvelun autohuollon varaamisen yhteydessä, kätevimmin huollon verkkovarauksesta.

Matkasi jatkuu huollon sijaisautolla 

Kun tuot autosi K-Auton huoltoon, voit jatkaa matkaasi sijaisautolla. Meiltä saat kattavat sijaisautopalvelut. Tee varaus kätevästi huollon verkkovarauksen yhteydessä. Vuorokausihintaan sisältyvät polttoaine ja 100 ajokilometriä. Sijaisautoja on eri koko- ja hintaluokissa.

Nouto- ja palautuspalvelu arjen helpottajana 

Autohuoltoa varatessasi voit valita myös nouto- ja palautuspalvelun. Palveluun kuuluu auton haku esimerkiksi kotoasi tai työpaikalta sovittuna aikana ja palautamme sen autohuollon jälkeen sinulle sopivimpaan paikkaan. Varmista palvelun saatavuus huollon verkkovaraus -palvelusta. Palvelu sisältää auton nouto- ja palautuspalvelun 30 km säteellä huoltopalvelusta. 

Liikkumisturva varmistaa matkan jatkumisen 

K-Auton edustamien merkkien liikkumisturvat tarjoavat apua ja turvaa kellon ympäri, missä sitten oletkin. Varmistamme matkasi jatkumisen, mikäli autosi vikaantuu. Turva on automaattisesti voimassa, kun autosi määräaikaishuollot on suoritettu merkkihuollossa. Merkkikohtaiset liikkumisturvanumerot ovat:

  • Volkswagen 0800 188 288 

  • Audi 0800 922 822 

  • SEAT & CUPRA 0600 122 66

  • Porsche Assistance 09 8171 0911 

Huolenpitosopimus helpottaa kulujen ennakointia 

K-Auton Huolenpitosopimus tarkoittaa huolettomuutta yhdellä kuukausimaksulla. Kun teet autollesi huolenpitosopimuksen, huollamme ja korjaamme autosi ilman eri kustannuksia. Sopimukseen voi myös liittää vaikkapa renkaiden kausivaihdon ja säilytyksen ja sijaisauton. Kysy lisää automyyjältäsi.

Huollon ajanvarauspalvelu -ikoni

Rengaspalvelu neuvoo ja asentaa

Tutustu rengaspalveluihimme ja varaa renkaanvaihto helposti verkossa.

Vauriokorjaamon ikoni

Sattuiko autollesi vahinko?

Kolari, kolhu, naarmu tai iskemä lasissa - vauriokorjaamollamme saat autosi kerralla kuntoon.