Siirry pääsisältöön

Varaa merkkihuolto verkossa.

K-Auton merkkihuolto varmistaa matkasi jatkumisen – nyt ja tulevaisuudessa.

Voiko autoasi hoitaa vieläkin paremmin? Me uskomme että voi. Siksi me K-Autossa panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun ja ylivertaiseen ammattitaitoon.

Autamme sinua yli tuhannen ammattilaisen voimin niin auton hankinnassa kuin siitä huolta pitämisessä. Merkkihuoltomme ja korjaamomme mekaanikot käyvät läpi autovalmistajien erikoiskoulutuksen, sähköautojen vaatimaa korkeajänniteosaamista myöten.

Ja huolto sovitetaan aina autosi iän ja tarpeen mukaiseksi – luotettavia, turvallisia ja ekologisia aitoja varaosia käyttäen.

Tämäkin on merkki autoilun tulevaisuudesta.

Huoltopalvelut

Miksi K-Auton merkkihuolto?

Me haluamme mahdollistaa sinulle modernin ja entistä kestävämmän tavan liikkua. Siksi myös huollossa tarjoamme autollesi parasta huolenpitoa ja sinulle ensiluokkaista palvelua. Juuri sinun autoasi varten koulutettu mekaanikko osaa huoltaa ja korjata sen oikein. Alkuperäiset varaosat varmistavat sinulle turvallisen ja kestävän autoilun. Ja monipuoliset palvelumme tekevät elämästäsi helpompaa.

Vauriokorjaamolla kolhut kuntoon laadukkaasti

Autot kehittyvät ja niiden asianmukainen vauriokorjaus vaatii jatkuvasti enemmän osaamista. Koulutettu henkilökuntamme varustettuna autotehtaan juuri sinun ajoneuvosi korjaamiseen suunnitelluilla laitteilla takaavat turvallisen ja laadukkaan korjauksen lopputuloksen. Palvelemme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Varaa aikasi ilmaiseen vahinkotarkastukseen.

Tuulilasi huolella kuntoon

Yleisin vaurio tuulilasissa on kiven tai irronneen nastan aiheuttama jälki. Sen korjaus käy K-Auton huollossa vaikka odottaessa. Tuulilaseihin on nykyään sijoitettu paljon ajonhallintaan liittyvää elektroniikkaa, joten niiden vaihto ja järjestelmien kalibrointi on tehtävä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Meillä vaihdon tekee ammattitaitoinen henkilökunta juuri oikeilla laitteilla.

Aidot varaosat ja lisävarusteet

K-Autolta saat autoosi parhaiten sopivat ja juuri oikeat varaosat. Turvallisuuden ja toimivuuden vuoksi suosittelemme merkkeihimme vain valmistajan hyväksymiä varaosia ja lisävarusteita. Lue lisää tai kysy meiltä vaikka seuraavan huoltosi yhteydessä.

Matkasi jatkuu huollon sijaisautolla

Kun tuot autosi K-Auton huoltoon tai vauriokorjaukseen, voit jatkaa matkaasi sijaisautolla. Saat kattavat sijaisautopalvelut jokaisesta toimipisteestämme. Varaa vuokra-auto kätevästi samalla, kun teet huoltovarauksen verkossa. Vuorokausihintaan sisältyvät polttoaine ja sata ajokilometriä. Sijaisautoja on eri koko- ja hintaluokissa.

Nouto- ja palautuspalvelu arjen helpottajana

Kun teet huoltovarauksen, voit varata autollesi myös noudon ja palautuksen. Silloin haemme auton kotoasi tai työpaikalta sovittuna aikana ja palautamme sen sovittuun paikkaan huollon tai korjauksen jälkeen.

Rengaspalvelu neuvoo ja asentaa

Uudet renkaat, rengashotelli tai tietoa autosi renkaista? Rengaspalvelumme auttaa kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, on sitten kyse uusien ostosta tai renkaanvaihdosta ja säilytyksestä. Lue lisää rengaspalveluista

Hoidamme katsastuksen puolestasi

Vaivattomin tapa katsastaa auto on ottaa yhteyttä K-Autoon. Tarkastamme ensin autosi ja vastaamme siitä, että se on hyväksyttävässä katsastuskunnossa. Hoidamme koko katsastuskäynnin puolestasi. Voit varata katsastuspalvelun joko huollon verkkovarauksessa tai puhelimitse.

Liikkumisturva varmistaa matkan jatkumisen

K-Auton edustamien merkkien liikkumisturvat tarjoavat apua ja turvaa kellon ympäri, missä sitten oletkin. Jos autoosi joskus tulee jokin vika, varmistamme matkan jatkumisen joko korjaamalla tai tuomalla paikalle sijaisauton. Turva on automaattisesti voimassa, kun auto on huollettu merkkikohtaisen ohjelman mukaisesti.

Huolenpitosopimus helpottaa budjetointia

K-Auton Huolenpitosopimus tarkoittaa huolettomuutta yhdellä kuukausimaksulla. Kun teet autollesi huolenpitosopimuksen, huollamme ja korjaamme autosi ilman eri kustannuksia. Sopimukseen voi myös liittää vaikkapa renkaiden kausivaihdon ja säilytyksen ja sijaisauton.

K-Auto Huoltotili

K-Auto Huoltotili on auton huoltoihin, ylläpitoon ja muihin hankintoihin tarkoitettu maksutapa, jolla voit joustavasti maksaa niin määräaikaishuollot kuin korjauksetkin. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia ja voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan luoton pois ilman lisäkuluja. Lue lisää K-Auto huoltotilistä

Käteisen käyttö loppuu liikkeissämme

Emme ota vastaan käteistä liikkeissämme 31.12.2021 jälkeen. Huoltoon, korjauksiin ja varaosiin liittyvän maksun voi suorittaa kaikilla yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla (Visa, MasterCard ja American Express). Automyyntiin liittyvät maksut voi suorittaa pankkikortilla tai tilisiirtona.

Rengaspalvelu neuvoo ja asentaa

Katso ajankohtaiset kampanjahinnoitellut renkaamme ja varaa renkaanvaihto helposti verkossa.

Varaa vahinkotarkastus

Vauriokorjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Jos haluat varata ajan puhelimitse, soita 010 533 2325.

Merkkihuoltojen yhteystiedot

 1. Vantaa
  Myynti ma-pe 8-18, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-18.
 2. Espoo
  Myynti ma-pe 8-18, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-18.00.
 3. Hämeenlinna
  Myynti ma-pe 9-17, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-17.00.
 4. Helsinki
  Myynti ma-pe 8-18, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-18.
 5. Hyvinkää
  Toimimme osoitteessa Helletorpankatu 31 C, 05840 Hyvinkää
  Myynti ma-pe 9-17, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7:30-17, la suljettu.