Siirry pääsisältöön

K-Auton merkkihuolto varmistaa matkasi jatkumisen – nyt ja tulevaisuudessa.

Autosi luotettavuudesta, liikenneturvallisuudesta ja jälleenmyyntiarvon säilymisestä huolehtivat Audi-, CUPRA-, SEAT- ja Volkswagen-henkilöautojen sekä Volkswagen-hyötyautojen huoltoihin ja korjauksiin erikoistuneet merkkikoulutetut mekaanikkomme.

Miksi K-Auton merkkihuolto?

Me haluamme mahdollistaa sinulle modernin ja entistä kestävämmän tavan liikkua. Siksi myös huollossa tarjoamme autollesi parasta huolenpitoa ja sinulle ensiluokkaista palvelua. Juuri sinun autoasi varten koulutettu mekaanikko osaa huoltaa ja korjata sen oikein. Alkuperäiset varaosat varmistavat sinulle turvallisen ja kestävän autoilun. Ja monipuoliset palvelumme tekevät elämästäsi helpompaa.

Vauriokorjaamolla kolhut kuntoon laadukkaasti

Autot kehittyvät ja niiden asianmukainen vauriokorjaus vaatii jatkuvasti enemmän osaamista. Koulutettu henkilökuntamme varustettuna autotehtaan juuri sinun ajoneuvosi korjaamiseen suunnitelluilla laitteilla takaavat turvallisen ja laadukkaan korjauksen lopputuloksen. Palvelemme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Varaa aikasi ilmaiseen vahinkotarkastukseen.

Tuulilasi huolella kuntoon

Yleisin vaurio tuulilasissa on kiven tai irronneen nastan aiheuttama jälki. Sen korjaus käy K-Auton huollossa vaikka odottaessa. Tuulilaseihin on nykyään sijoitettu paljon ajonhallintaan liittyvää elektroniikkaa, joten niiden vaihto ja järjestelmien kalibrointi on tehtävä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Meillä vaihdon tekee ammattitaitoinen henkilökunta juuri oikeilla laitteilla.

Aidot varaosat ja lisävarusteet

K-Autolta saat autoosi parhaiten sopivat ja juuri oikeat varaosat. Turvallisuuden ja toimivuuden vuoksi suosittelemme merkkeihimme vain valmistajan hyväksymiä varaosia ja lisävarusteita. Tutustu valikoimaan netissä tai kysy meiltä lisää vaikka huollon yhteydessä.

Matkasi jatkuu huollon sijaisautolla

Kun tuot autosi K-Auton huoltoon tai vauriokorjaukseen, voit jatkaa matkaasi sijaisautolla. Saat kattavat sijaisautopalvelut jokaisesta toimipisteestämme. Varaa vuokra-auto kätevästi samalla, kun teet huoltovarauksen verkossa. Vuorokausihintaan sisältyvät polttoaine ja sata ajokilometriä. Sijaisautoja on eri koko- ja hintaluokissa.

Nouto- ja palautuspalvelu arjen helpottajana

Kun teet huoltovarauksen, voit varata autollesi myös noudon ja palautuksen. Silloin haemme auton kotoasi tai työpaikalta sovittuna aikana ja palautamme sen sovittuun paikkaan huollon tai korjauksen jälkeen.

Rengaspalvelu neuvoo ja asentaa

Uudet renkaat, rengashotelli tai tietoa autosi renkaista? Rengaspalvelumme auttaa kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa, on sitten kyse uusien ostosta tai renkaanvaihdosta ja säilytyksestä. Kysy lisää toimipisteistämme!

Hoidamme katsastuksen puolestasi

Vaivattomin tapa katsastaa auto on ottaa yhteyttä K-Autoon. Tarkastamme ensin autosi ja vastaamme siitä, että se on hyväksyttävässä katsastuskunnossa. Hoidamme koko katsastuskäynnin puolestasi. Voit varata katsastuspalvelun joko huollon verkkovarauksessa tai puhelimitse.

Liikkumisturva varmistaa matkan jatkumisen

K-Auton edustamien merkkien liikkumisturvat tarjoavat apua ja turvaa kellon ympäri, missä sitten oletkin. Jos autoosi joskus tulee jokin vika, varmistamme matkan jatkumisen joko korjaamalla tai tuomalla paikalle sijaisauton. Turva on automaattisesti voimassa, kun auto on huollettu merkkikohtaisen ohjelman mukaisesti.

Huolenpitosopimus helpottaa budjetointia

K-Auton Huolenpitosopimus tarkoittaa huolettomuutta yhdellä kuukausimaksulla. Kun teet autollesi huolenpitosopimuksen, huollamme ja korjaamme autosi ilman eri kustannuksia. Sopimukseen voi myös liittää vaikkapa renkaiden kausivaihdon ja säilytyksen ja sijaisauton.

Huollon ajanvarauspalvelu

Voit varata huoltoajan myös puhelimitse. Ajanvarauspalvelumme on avoinna ma–pe 7.30–18.00.

Varaa vahinkotarkastus

Vauriokorjaus alkaa vahinkotarkastuksella. Jos haluat varata ajan puhelimitse, soita 010 533 2325.

Merkkihuoltojen yhteystiedot

 1. Vantaa

  Audin edustus

  Myynti ma-pe 8-18, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-18.
 2. Espoo

  Audin edustus

  Myynti ma-pe 8-18, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-18.00.
 3. Hämeenlinna

  Audin edustus

  Myynti ma-pe 9-17, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-17.00.
 4. Helsinki

  Audin edustus

  Myynti ma-pe 8-18, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7.30-18.
 5. Hyvinkää

  Audin edustus

  Toimimme osoitteessa Helletorpankatu 31 C, 05840 Hyvinkää
  Myynti ma-pe 9-17, la 10-15.
  Huolto ma-pe 7:30-17, la suljettu.