Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Tuulilasin korjaus – tuulilasin halkeaman tai kiveniskemän korjausTuulilasin korjaus – tuulilasin halkeaman tai kiveniskemän korjaus

Tuulilasin korjaus– tuulilasin halkeaman tai kiveniskemän korjaus

Varaa aika tuulilasin korjaukseen

Oletko jo varannut ajan tuulilasin korjaukseen? Löydät Oma Auto -palvelusta varaamasi ajankohdat sekä voit hallinnoida varattuja aikoja helposti. Kirjaudu sisään

Kannattaako tuulilasin korjaus?

Tuulilasin kiveniskemä kannattaa aina korjata. Jos kiveniskemä jätetään korjaamatta, voi iskukohta laajentua ja aiheuttaa esimerkiksi halkeaman, joka johtaa lähes poikkeuksetta tuulilasin vaihtoon kokonaisuudessaan.

Tuulilasi on merkittävä osa nykyaikaisen auton korirakennetta, joten ei ole yhdentekevää, millaisella tuulilasilla ja millaisilla liimoilla vaurioitunut tuulilasi korvataan.

Kiveniskemän korjaus K-Autolla

K-Auto jakoavain ikoni

Laadukasta

Tuulilasin korjaus suoritetaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti merkkikohtaisia erikoistyökaluja käyttäen.

euro merkki ikoni icon

Edullista

Kun sinulla on tuulilasivakuutus, tuulilasin kiveniskemän korjaus maksaa sinulle 0 €.

icon-handshake

Helppoa

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten sinun ei tarvitse itse tehdä edes vahinkoilmoitusta kiveniskemän korjauksesta.

k-auto hymy icon

Nopeaa

Tuulilasin kiveniskemän paikkaus kestää K-Auton ammattilaisilta yleensä vain 20–30 minuuttia.

Tuulilasin korjaus – hinta alkaen 0 €

Jos autosi vakuutukseen kuuluu tuulilasivakuutus, kiveniskemän korjaaminen ei maksa sinulle mitään, sillä vakuutusyhtiö kattaa korjauskulut kokonaisuudessaan.

Ilman vakuutusta ensimmäisen kiveniskemän korjauksen hinta on 70 €, jonka jälkeen seuraavat maksavat 35 €/kpl.

Vauriokorjaamollamme kaikki itse maksamasi palvelut, mukaan lukien tuulilasin kiveniskemän paikkaus, kerryttävät Plussa-pisteitä tavallisten päivittäistavaraostosten tavoin.

Plussa-pisteitä huolenpitosopimuksesta

Miksi tuulilasi on tärkeää korjata?

Kiveniskemän saanut tuulilasi kannattaa korjata, koska tuulilasi on merkittävä osa auton kori­rakennetta ja esimerkiksi tuulilasiin asennettu monitoimi­kamera on olennainen osa useiden kuljettajaa avustavien järjestelmien toimintaa.

Jos tuulilasi ei ole yhteensopiva monitoimikameran kanssa tai monitoimikameraa ei kalibroida tuulilasin uusinnan yhteydessä valmistajan ohjeiden mukaisesti, kuljettajaa avustavat järjestelmät, kuten kaista­vahtimukautuva vakio­nopeuden­säädin, liikenne­merkkien tunnistusdynaamiset-/matrix-ajovalot sekä ympäristön­valvonta­järjestelmä eivät voi toimia suunnitellulla tavalla. Se aiheuttaa turvallisuusriskin, ja siksi tuulilasi pitää korjata.

Kiveniskemä tuulilasissa voi johtaa jopa ajokieltoon katsastuksessa

Vuonna 2018 uudistuneen katsastuslain muutokset tiukensivat myös tuulilasien kuntovaatimuksia. Halkeamat ja kiveniskemät tuulilasissa voivat johtaa katsastuksen hylkäämiseen tai jopa ajokieltoon aikaisemman korjauskehotuksen sijaan.

Tuulilasin uusinta ja kiveniskemien paikkaus hoituvat vaivattomasti ja valmistajan korjausohjeita noudattaen K-Auton merkkihuollossa vaikkapa määräaikaishuollon yhteydessä.

Teettämällä työn merkkihuollossa varmistat, että tuulilasin korjaus suoritetaan ammattimaisia tekniikoita ja merkkikohtaisia erikoistyökaluja käyttäen. Tuulilasi korjataan yleensä aina hartsilla, minkä lisäksi tuulilasin poraus estää mahdollisen halkeaman leviämisen.

Muista, että sinä asiakkaana viime kädessä päätät, missä autosi tuulilasi uusitaan tai sen kiveniskemät paikataan.