Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Laadukkailla alkuperäisvaraosillamme autosi säilyy juuri sellaisena kuin auton valmistaja on sen tarkoittanut olevan.

Käyttämällä täydellisesti sopivia ja oikein toimivia alkuperäisosia varmistat aina autosi luotettavan ja turvallisen toiminnan kaikissa olosuhteissa.  

Volkswagen-konsernin alkuperäisosilla ja liikkeissämme tehdyllä asennustyöllä on kahden vuoden takuu (pois lukien kuluvat osat).

Varaosat ja lisävarusteet

Vaihto-osat Volkswagen, Audi, SEAT ja CUPRA -merkkisiin autoihin

Edustamiemme merkkien valmistajat mahdollistavat useissa eri varaosaryhmissä kestäviä ratkaisuja tarjoamalla esimerkiksi vaihto-osina tehdaskunnostettuja mekaanisia ja elektroniikkakomponentteja. Vaihto-osat vastaavat laadultaan uutta varaosaa.

Lue lisää suosituimmista varaosista

Täydennä kokonaisuus alkuperäisillä lisävarusteilla

Voit myös täydentää autoasi laadukkailla ja täydellisesti sopivilla alkuperäisillä lisävarusteilla. Suosituimpia lisävarusteitamme ovat kuljetustarpeisiin liittyvät varusteet kuten kattotelineet sekä auton sisätilojen suojaamiseen tarkoitetut kumi- ja kaukalomatot.

Tutustu lisävarusteisiin kokonaisuudessaan ja tilaa omasi.

K-Auton varaosien tukkupalvelu korjaamoasiakkaille

Suurasiakasmyynti tarjoaa kilpailukykyisillä hinnoilla alkuperäisosat 13 automerkkiin sekä laajan valikoiman laadukkaita tarvikeosia kaikkiin automerkkeihin. Kattavan merkkitarjonnan lisäksi tukenasi on ammattitaitoinen henkilökunta. Asiakkaanamme saat tietoa uutuus- ja tarjoustuotteistamme. Lue lisää autokorjaamoille kohdennetuista varaosapalveluista

Huollon ajanvarauspalvelu -ikoni

Ota yhteyttä varaosapalveluumme

Ota yhteyttä varaosapalveluumme tai tule käymään liikkeissämme. 

Rakenna auto ikoni

K-Auton varaosien tukkupalvelu korjaamoasiakkaille

Suurasiakasmyynti tarjoaa kilpailukykyisillä hinnoilla alkuperäisosat 13 automerkkiin sekä laajan valikoiman laadukkaita tarvikeosia kaikkiin automerkkeihin.