Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Vauriokorjaamo  Varaa maksuton auton vahinkotarkastusVauriokorjaamo  Varaa maksuton auton vahinkotarkastus

Vauriokorjaamo Varaa maksuton auton vahinkotarkastus

Varaa aika vahinkotarkastukseen

Vahinkotarkastus palvelee myös ilman ajanvarausta

Vahinkotarkastukseen on hyvin tilaa, voit tulla myös suoraan paikan päälle.

Vauriokorjaamon puhelinpalvelu on auki 24/7

Soita akuuteissa tilanteissa K-Auton vauriokorjaamon vahinkopalveluun, joka on auki ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

010 533 2325

Miksi vahinko­tarkas­tukseen K-Autolle?

euro merkki ikoni icon

Tarkastus 0 €

Tervetuloa maksuttomaan vahinko­tarkastukseen! Arvioimme vahingon laajuuden, ja jos haluat, autamme vahinko­ilmoituksen tekemisessä ja sovimme ajan korjaukselle.

icon-clock

Nopea palvelu

Meillä saat vahinko­tarkastuksen jopa samana päivänä, aukioloaikojen puitteissa. Tarkastamme vahingot vaurio­korjaa­moil­lamme myös ilman ajan­varausta.

k-auto-timantti-ikoni

Laadukkaat korjaukset

Kun korjautat autosi meillä, koulutetut ammattilaisemme korjaavat autosi aina alkuperäiseen kuntoon autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Näin varmistetaan autosi turvallisuus ja säilytetään sen jälleenmyyntiarvo.

Vastuullinen valinta

Valitsemalla K-Auton voit luottaa, että autosi korjataan vastuullisesti niin ympäristöä, valmistajan ohjeita kuin viranomaisten määräyksiä kunnioittaen. Olemme sitoutuneet noudattamaan ISO 14001 -ympäristösertifikaatin asettamia vaatimuksia.

Kierrätämme autoista poistetut vanhat metalli-, muovi- ja lasiosat sekä vaarallisen jätteen materiaalit asianmukaisesti ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti K-ryhmän vastuullisuusstrategian mukaisesti.

vauriokorjaamo vahinkotarkastus tuulilasi
vauriokorjaamo vahinkotarkastus konepelti

Tuloksena taattu turvallisuus

Korjauksen jäljiltä autosi pitää toimia kuten ennenkin ja olla turvallinen ja luotettava matkakumppani. Siksi henkilökuntamme on koulutettu autonvalmistajien koulutusohjelmien mukaisesti ja meillä on käytössä alkuperäiset, valmistajien hyväksymät työkalut ja laitteet autojen korjauksiiin.

Käytämme vain valmistajan alkuperäisosia ja laadukkaita automaaleja. Kalibroimme myös kuljettajaa avustavat järjestelmät korjausten yhteydessä niin, että ne toimivat kuten ennenkin. Siihen pystyy vain valtuutettu merkkikorjaamo. Valitse siis K-Auto.

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutus­yhtiöiden kanssa

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Vakuutusyhtiön verkkosivuilta löydät lomakkeen, joilla vahinkoilmoituksen tekeminen onnistuu kätevästi netissä.

Fennia logo

Vakuutusyhtiö IF logo

Vakuutusyhtiö Pohjola vakuutus logo

Turva vakuutusyhtio logo varillinen rgb

Vakuutusyhtiö Lähitapiola logo

pop-vakuutus-logo

pohjantahti-logo