Siirry pääsisältöön

Ostoskori

K-Auto Huoltotili – maksa huoltosi erissä

Nyt saat autosi huollot ja korjaukset myös rahoituksella. Rahoituksen voit hakea kätevästi suoraan verkosta haluamallesi summalle ajankohdasta riippumatta - ilman takauksia ja jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.

Huoltotili

K-Auto Huoltotili

K-Auto Huoltotili on auton huoltoihin, ylläpitoon ja muihin hankintoihin tarkoitettu maksutapa, jolla voit joustavasti maksaa niin määräaikaishuollot kuin korjauksetkin. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia ja voit koska tahansa maksaa jäljellä olevan luoton pois ilman lisäkuluja.

Täytä hakemus helposti verkossa. Saat luottopäätöksen heti.

K-Auto Huoltotili lyhyesti

OP*

  • Ei avaus- tai vuosimaksua.

  • Saat jokaiselle ostolle 30 päivää korotonta maksuaikaa.

  • Laskutus kuukausittain, laskutuspalkkio on 5 €/kk.

  • Luottoraja voi olla 2000-7500 €.

  • Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa.

  • Luoton voit maksaa kerralla pois, milloin vain ilman lisäkuluja.

Laskutukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä OP Yrityspankin asiakaspalveluun p. 010 252 5811**.

Esimerkkilaskelmat

*Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 12,55 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 % (10,25 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 € /kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 7537 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85.0 euron maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 89 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

**Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 euroa/puhelu + 0,07 euroa/minuutti (alv 24%). Matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 euroa/puhelu+ 0,17 euroa/minuutti (alv 24%).

Käteisen käyttö loppunut liikkeissämme

HUOM! Käteisen käyttö on loppunut liikkeissämme. Emme vastaanota käteistä liikkeissämme 1.1.2022 alkaen. Huoltoon, korjauksiin ja varaosiin liittyvän maksun voi suorittaa kaikilla yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla (Visa, MasterCard ja American Express).

Nopean toimituksen autot ikoni

K-Auto Huoltotili

 Maksa huoltosi erissä