Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen Golf Variant

33 089,72 €
Enemmän tilaa. Enemmän rakastettavaa.
9 malliversiota

Enemmän tilaa. Enemmän rakastettavaa.

Kokonaisuutena Volkswagen Golf Variant on urheilullinen ja tilava farmari, joka tarjoaa monipuolisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja tilaa. Se on erinomainen valinta perheille ja aktiivisille yksilöille, jotka etsivät käytännöllistä ja ajettavaa autoa. Tätä kaikkea on Volkswagen Golf Variant.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (5)

Volkswagen Golf Variant sisältökuva 1

Avaa ovet. Ja mahdollisuudet.

Lisävarusteena saatavalla Easy Open -toiminnolla saat takaluukun auki, vaikka kätesi olisivat täynnä tavaraa. Pieni potkaiseva liike jalalla puskurin alla riittää avaamaan takaluukun. Käytössäsi on 611 litran tavaratila ja korkeussäädettavä, muuntuva tavaratilapohja. Saat ostokset lastattua helposti matalan lastausreunan ansiosta.

Edistyksellinen. Äärimmäisen käytännöllinen.

Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo näyttää sinulle tärkeät tiedot suuresta, 25,4 cm:n (10,25 tuuman) kokoisesta värinäytöstä. Näyttöön voit valita haluamallasi tavalla esimerkiksi nopeus- tai matkamittarin, navigointikartan tai radion. Olan takana sinulla on muunneltava takapenkki ja suurella tavaratilalla varustettu sisätila

Volkswagen Golf Variant sisältökuva 2
Volkswagen Golf Variant sisältökuva 3

Voi hyvin. Rentoudu.

Golf Variantissa voit säätää istuinpaikkasi yksilöllisesti. ErgoActive on lisävarusteena saatava kuljettajanistuin, jossa on 14 eri säätömahdollisuutta, ristiseläntuki ja hierontatoiminto. Muissa istuimissa on vakiona ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä ja Top Tether -kiinnitysvyöt kasvot eteenpäin suunnattuja lastenistuimia varten. Matkustajasi saavat nauttia reilusta pää- ja jalkatilasta – turvallisesti.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.