Siirry pääsisältöön
Vaihda K-Autoon

Kesän kuumat autotarjoukset – osta nyt, maksa vasta syksyllä

Katso kesän autotarjoukset

Ostoskori

CUPRA Tavascan

49 590,00 €
CUPRA Tavascan
2 malliversiota

CUPRA Tavascan

Katumaasturin itsevarma luonne. Ainutlaatuinen muotokieli yhdistää tyylikkään ja virtaviivaisen ulkomuodon ja edistyksellisen tilavat sisätilat.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (2)

Videoesittely: CUPRA Tavascan

CUPRA Tavascan esittelyvideon kuva

Sähköautojen innovaatioiden edelläkävijä

Valaistut CUPRA-logot sekä edessä että takana ja reunasta reunaan ulottuva takavalo täydentävät Tavascan-täyssähköauton urheilullista ulkonäköä.

Tavascan ulkoa
CUPRA Tavascan sisältä

Silkkaa voimaa niin sisä- kuin ulkopuolella

Dark Ice Metal -värinen moderni Y-kirjaimen muotoinen keskikonsoli ja Dark Night -väriset mikrokuituiset urheiluistuimet viimeistelevät sähköisen urheilullisen ajokokemuksen.

Sähköistä tehokkuutta

Uusi CUPRA Tavascan -sähköauto uudistaa ajomukavuuden ja tekee katumaasturilla liikkumisesta hienostuneen kokemuksen. Jopa 566 kilometrin* sähköinen toimintamatka ja lataus 0–100 kilometrin ajoa varten vain 7 minuutissa** antavat varmuutta matkata entistä pidemmälle.

CUPRA Tavascan lataus
Tavascan ulkoa

Aja turvallisemmin

Suojaa kaikista kulmista. Travel Assist -matka-avustimen mukautuva vakionopeussäädin (ACC) ja Lane Assist Plus -kaistanpitoavustin pitävät sinut kaistalla ja turvallisen etäisyyden päässä muista ajoneuvoista. Kaistanvaihtoavustimeen yhdistettynä järjestelmä valvoo ympäristöä ja estää kaistanvaihdon, jos se ei ole turvallista.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.