Siirry pääsisältöön

Ostoskori

AutorahoitusAutorahoitus

Autorahoitus

Miksi valita autorahoitus?

Sinulle sopiva autorahoitus, jopa ilman käsirahaa

Kun hankit auton K-Autosta ja valitset autorahoituksemme, et sido käteisvarojasi autoon vaan voit käyttää rahasi muihin tärkeisiin hankintoihin. Lisäksi saat auton jopa ilman käsirahaa nopeasti käyttöösi.

icon-car

Uusille ja käytetyille autoille

Osamaksurahoitus käy sekä uuden että käytetyn auton rahoitukseen.

k-auto hymy icon

Kiinteä kuukausimaksu

Sopiva, kiinteä kuukausimaksu, joka voi myös sisältää vakuutukset sekä mahdolliset lisävarusteet.

icon-handshake

Yksityisille ja yrityksille

Maksat autoa kuukausittain etkä tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton.

icon-lightBulb@3x

Helppo ja joustava tapa ostaa auto

Auton kustannukset tarkasti tiedossa. Ei lisäkustannuksia auton vaihdosta tai rahoituksen pois maksamisesta.

Autorahoituksen hakeminen

Kun olet löytänyt unelmiesi auton, jonka haluat osamaksurahoituksella hankkia, myyjämme tekee sinulle autorahoituksesta tarjouksen ja maksusuunnitelman.

Saadaksesi pienen kuukausimaksun sinun ei välttämättä tarvitse tehdä mahdollisimman pitkää rahoitussopimusta. Voit myös jättää viimeisen erän muita suuremmaksi, jotta pääsisit lyhyemmällä maksuajalla haluamaasi kuukausimaksuun.

Kun autorahoituksen viimeinen erä sitten erääntyy maksettavaksi, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Maksat erän pois.

  2. Vaihdat auton uuteen, jolloin viimeinen erä käsitellään hyvityshinnan vähennyksenä.

  3. Teet rahoituksesta jatkosopimuksen erikseen sovittavin ehdoin.

Ota yhteys myyntiin

K-Auto brändikuva heroon
Asiakaspalvelua K-Auton autohuollossa

Sovi rahoituksesta autokaupan yhteydessä

Auton rahoitusta ei tarvitse varmistaa etukäteen, vaan voit sopia siitä heti myyjän kanssa, kun olet valinnut haluamasi auton.

Vaaditut rahoitusehdot, kuten omarahoitusosuus, luottoajan pituus sekä omat taustatietosi, varmistavat, että rahoitus on järkevä ja turvallinen. Sopimusehtoihin sovelletaan osamaksukauppalakia ja kuluttajasuojalakia.

Lisäpalvelut – kaikki yhdellä laskulla

Sovittuun kuukausimaksuun voi myös kätevästi sisällyttää auton vakuutusmaksut.

Ota yhteys myyntiin

K-Auton rahoitus joustaa, myös autoa vaihtaessa

Kun tarpeesi joskus muuttuvat, voit aina vaihtaa autosi uuteen, vaikka maksuaikaa olisikin vielä jäljellä. Laskemme sinulle uuden rahoitusratkaisun, ja auton arvon ja rahoituksen pääoman erotus huomioidaan seuraavan auton hankinnassa käteisosuutena.

Voit maksaa rahoitusosuuden halutessasi myös nopeammin tai kokonaan pois. Lisäksi kuukausimaksua voi muuttaa elämäntilanteen mukaan.

Autoa hankkiessasi voit myös samassa yhteydessä hankkia lisävarustelua ja liittää niiden kustannukset kuukausieriin. Esimerkiksi jälkiasennettavan vetokoukun kustannukset voit jakaa pieniin eriin, jolloin ne eivät rasita taloutta.

Osamaksurahoitukseen voit yhdistää myös käytetylle autolle tarkoitetun K-Auto Lisäturvan, joka kattaa korjauskustannukset, jos vaihtoautoon tulee yllättäviä rikkoutumisia. Silloin maksat lisäturvan autosi kuukausierien yhteydessä. Näin auton kustannusten budjetoiminen on selkeää ja helppoa.

k auto joustava autorahoitus
Yksityisleasingtarjoukset - korttikuva

Liikennekasko

Rahoitussopimukseen voidaan lisäpalveluna liittää edullinen, koko sopimusajan (enintään 5 vuotta) kiinteähintainen Liikennekasko-vakuutuspaketti. Se sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen. Vakuutuksen hinta on kilpailukykyinen verrattuna henkilökohtaiseen, jopa 70 prosentin bonukset sisältävään vakuutukseen.

Lisätietoja liikennekaskosta saat myyjiltämme.

Ota yhteys myyntiin

Yksityisleasing - herokuva
Leasingpalvelut

Yksityisleasing tekee autoilusta mutkattoman helppoa

Yksityisleasing on helppo ja riskitön tapa hankkia auto. Autoilet silloin ja siten kun sinulle sopii. Hankkimalla leasingauton yksityiskäyttöön, et maksa auton omistamisesta, mutta saat uuden auton käyttöösi.

K-Auto brändikuvat - hyötyautot
Leasingpalvelut

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

Jatkoleasing kuva
Leasingpalvelut

Jatkoleasing - käytetty auto edullisesti

Tarvitsetko autoa lyhyemmäksi ajaksi? Vähän ajettu leasing-auto on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset auton ilman pitkää sitoutumista.

Usein kysyttyä autorahoituksesta