Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Työsuhdeauto K-Autolta Työsuhdeauto K-Autolta

Työsuhdeauto K-Autolta

Ajankohtaista

Sähköauto työsuhdeautona: verokannuste jatkuu ainakin vuoden 2029 loppuun

Autoedun verokannusteet

Sähköautot

Vähäpäästöiset

Verotusarvon etu

-170 €/kk

-85 €/kk

CO₂-päästörajat

0 g/km

1–100 g/km

Etu voimassa ainakin

31.12.2029

31.12.2025

Sähköautot -170 €/kk. Tutuksi tullut täyssähköisten työsuhdeautojen verokannuste jatkuu vähintään vuoden 2029 loppuun saakka. Kannuste tarkoittaa, että täyssähköautoissa auton vapaan autoedun tai käyttöedun verotusarvo on 170 €/kk pienempi kuin arvo normaalisti olisi. Vähennys on huomioitu valmiiksi esimerkiksi kaikissa autohinnastoissa.

Vähäpäästöiset hybridit -85 €/kk. Vähäpäästöisten työsuhdeautojen nykyinen verokannuste 85 €/kk on voimassa 31.12.2025 saakka. Vähäpäästöisiksi lasketaan autot, joiden CO₂-päästöt ovat 1–100 g/km.

Avaa työsuhdeautovalitsin

Suositut uutuudet työsuhdeautoksi

Audi Q4 hero
Vapaa autoetu alk. 745 €/kk

Audi Q4 e-tron

Sähköisesti liikkeelle – mihin vain haluat. Toimintamatka jopa 534 kilometriä (WLTP) ja kiihtyvyys satasen vauhtiin jopa vain 5,4 sekunnissa.

Volkswagen ID.7 Tourer
Vapaa autoetu alk. 835 €/kk

Volkswagen ID.7 Tourer

Uraauurtava täyssähköinen farmariauto suoraan kehityksen etulinjasta. Pitkä toimintamatka, suuri tavaratila ja huikea vakiovarustus ovat vertaansa vailla.

Audi Q6 e-tron
Vapaa autoetu alk. 1105 €/kk

Audi Q6 e-tron

Premium-luokan auto ja varustelu – uusi täysin sähköinen Audi Q6 e-tron. Toimintamatka yli 600 kilometriä (WLTP) ja suurteholatauksessa 255 kilometriä lisää noin 10 minuutissa.

Porsche Macan ulkoa
Vapaa autoetu alk. 1150 €/kk

Porsche Macan

Porsche Macan on nyt täysin sähköinen. Porschen urheilullisuus ja ajo-ominaisuudet premium-luokan SUV:ssä – huippulaadukas sähköauto valmiina mullistamaan ajonautintosi.

Volkswagen Tiguan
Vapaa autoetu alk. 785 €/kk

Volkswagen Tiguan

Nyt entistäkin edistyksellisempi katumaasturi. Bensiini, diesel, kevythybridi tai lataushybridi – valinta on sinun. Lataushybridillä sähköistä toimintamatkaa 116–127 kilometriä (WLTP).

Volkswagen Passat Variant
Vapaa autoetu alk. 845 €/kk

Volkswagen Passat Variant

Kevythybridi, lataus­hybridi tai diesel – valitse suosikki­moottorisi ja koe Passat-farmari parempana kuin koskaan. Lataushybridin sähköinen toimintamatka 124–132 km (WLTP).

Usein kysyttyä työsuhdeautoilusta

Palvelumme yrityksille

Työsuhdeauton tarjoaminen on tehokas tapa houkutella uusia työntekijöitä ja sitouttaa nykyisiä – sekä autokantaa sähköistämällä laskea yrityksen toiminnan CO₂-päästöjä. Tutustu K-Auton palveluihin yrityksille.

leasing-auto-k-autosta-hero-kuva

Leasingpalvelut – yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

Yritysleasing mukautuu ja joustaa yrityksesi tarpeita varten. Kiinteällä kuukausimaksulla uusi leasing-auto, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Plus haluamanne lisäpalvelut.

Volkswagen Caddy Maxi/Cargo

Yritysmyynti – neuvoo, palvelee ja etsii teille parhaan ratkaisun

Yritysautoilu on valtavan muutoksen edessä ja se muutos tietää hyvää. Meiltä saat toimivat vaihtoehdot yrityksesi autoiluun – etsit sitten yksittäistä autoa tai kokonais­ratkaisua yrityksellesi.