Siirry pääsisältöön

Volkswagen Tiguan

38 167,32 €
Uudella tavalla jännittävä Tiguan
6 malliversiota

Uudella tavalla jännittävä Tiguan

Volkswagen Tiguan on monipuolinen ja luotettava SUV, joka esittäytyy tehokkaampana, mukavampana ja verkottuneempana kuin koskaan ennen. Älykäs tekniikka antaa sille ainutlaatuisia taitoja, ja sen tilavat sisätilat ja turvallisuusominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät käytännöllistä ajoneuvoa niin kaupunkiin kuin maaseudulle. Volkswagen Tiguan on monipuolinen ja tyylikäs katumaasturi, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja ajomukavuutta, oli kyse sitten perheestä tai aktiivisen elämäntyylin harrastajasta.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (3)

Volkswagen Tiguan sisältökuva 1

Ainutlaatuinen muotoilu

Tiguan on kuin uudesti syntynyt entistä edistyksellisemmällä muotoilullaan. Korostetut mittasuhteet, dynaaminen keula tarkkoine linjoineen ja erottuva hartialinja korostavat näyttävää siluettia. Uusi Tiguan on vahva kokonaisuus täynnä innovaatiovoimaa, suvereeniutta ja kompromissitonta toiminnallisuutta.

Sisältä innovatiivinen

Uuden Tiguanin sisätilassa on tilaa ajatella. Intuitiivisten hallintalaitteiden ansiosta voit keskittyä olennaiseen. Sen varmistaa esimerkiksi nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Ajomukavuutta lisää digitaalinen mittaristo 26 cm:n (10,25 tuuman) kokoisella TFT-värinäytöllä, jonka saat vakiovarusteena Tiguan Styleen ja Tiguan R-Lineen. Varustelutasosta riippumatta sinä ja matkustajasi saatte nauttia erityisen mukavista istuimista. LED-sisävalaistus edessä ja takana sekä Ambiente-valaistus (vakiovaruste Tiguan Stylessä ja Tiguan R-Linessa) tekevät tunnelmasta miellyttävän ja laadukkaan.

Volkswagen Tiguan sisältökuva 2
Volkswagen Tiguan sisältökuva 3

Kaunis ja kaukonäköinen: älykäs valojärjestelmä

Tiguan säteilee täydessä loistossaan. Tästä huolehtivat LED-takavalot ja IQ.LIGHT LED-matriisiajovalot (Style vakiovaruste, muissa lisävaruste). Tiguan Stylen ja Tiguan R-linen varustelussa on jopa kaarrevalot ja pakettiin kuuluu uusien takavalojen lisäksi myös dynaaminen kaukovaloavustin. Sen avulla yksittäisiä LED-segmenttejä ohjataan päälle ja pois ajotilanteen mukaisesti. Ne tekevät niin sinun kuten edellä ja vastaan tulevienkin ajosta rennompaa. Vaikuttava yksityiskohta on myös valoihin integroidut dynaamiset vilkut, jotka näyttävät suunnan liikkuvalla valollaan.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.