Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen Tiguan

39 994,85 €
Katumaasturi valmiina kaikkeen, mitä elämä tuo mukanaan. Uusi Volkswagen Tiguan.
10 malliversiota

Katumaasturi valmiina kaikkeen, mitä elämä tuo mukanaan. Uusi Volkswagen Tiguan.

Elämä on vaihtelevaa ja täynnä yllätyksiä. Monipuolisena SUV-mallina uusi Volkswagen Tiguan auttaa sinua selviämään kaikista näistä haasteista kattavalla ja innovatiivisella varustuksellaan. Tämä katumaasturi ihastuttaa emotionaalisella dynaamisella muotoilullaan, mutta myös käytännön tilavuudella ja arkipäivää tehostavilla ratkaisuilla.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (4)

Videoesittely: Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan videoesittelyn kuva
Volkswagen Tiguan sisältökuva

Katumaasturi valmiina kaikkeen, mitä elämä tuo mukanaan

Uuden Tiguanin sporttinen ja näyttävä muotoilu tekee heti selväksi: Tässä tulee SUV, joka on valmis kaikkeen mitä arki tuo mukanaan. Sen uutta siluettia korostavat voimakkaat mittasuhteet ja dynaaminen linjakkuus. Progressiiviset muotoilun kohokohdat, kuten uudistettu keula IQ.Light HD -matriisiajovaloilla (lisävaruste), massiivinen takaosa LED-valolistalla ja uusi vannevalikoima korostavat sen suvereeniutta. Lyhyesti sanottuna: Uusi Tiguan tekee vaikutuksen joka suunnalta katsottuna.

Nouse sisään ja jätä arki taaksesi

Uusi Tiguan toivottaa sinut tervetulleeksi aivan uudelle tasolle! Se tarjoaa sinulle laadukkaamman sisustuksen lisäksi myös monitoimiohjauspyörän perinteisillä painikkeilla, keskikonsolin uusilla toiminnoilla, Discover Pro Max -navigointijärjestelmän (lisävaruste) 38,1 cm:n (15“) Infotainment-näytöllä, toisen istuinrivin keskikyynärnojaan integroidun tablettitelineen, tunnelmavalaistuksen 30:lla eri värisävyllä (lisävaruste) sekä läpivalaistut koriste-elementit kojelaudassa ja etuovissa. Onnistunut yhdistelmä kehitystä ja mukavuutta: uusi Tiguan.

Volkswagen Tiguan sisältökuva2

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.