Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi Q6 e-tron

78 590,00 €
Sähköistä ajoa ja upeita ominaisuuksia.
1 malliversio

Sähköistä ajoa ja upeita ominaisuuksia.

Audi Q6 e-tron vie Audin sähköautoilun seuraavalle tasolle. Premium-tason SUV lumoaa huikealla sähköisellä suorituskyvyllään ja edistyksellisellä muotoilullaan.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (1)

Audi Q6 vauhdissa edestä sivulta kuvattuna

Ennenkokematonta. 

800 voltin järjestelmällä, tehokkailla SUV:n sähkömoottoreilla, innovatiivisella akun ja latauksen hallintajärjestelmällä sekä äskettäin kehitetyllä elektroniikka-arkkitehtuurilla Q6 e-tron on seuraava suuri askel Audin valikoiman sähköistymisessä ja digitalisoinnissa. Tästä et halua jäädä paitsi.  

Trendikkäät sisätilat.

Audi Q6 e-tronissa toteutuu täysin uudenlainen sisätilojen konsepti. Rakenteellinen muotoilu laadukkaine materiaaleineen luo visuaalista selkeyttä ja futuristista tunnelmaa.

Audi Q6: sisätilat
Audi Q6 sivusta kuvattuna

Edistyksellinen e-muotoilu.

Audi Q6 e-tronin futuristisessa muotoilussa yhdistyvät SUV:n voimakas luonne ja edistyksellinen urheilullisuus – se näkyy vaikuttavissa mittasuhteissa, keulan käänteisessä Singleframe-jäähdyttimensäleikössä ja kylkien koristelistoissa, jotka kertovat auton lattian alla olevasta akusta.

Sähköistä suorituskykyä.

Auton toimintamatka on 614 km (WLTP), ja tehokkaan moottorinsa ja pikalataukseen yhdistetyn erinomaisen suorituskykynsä ansiosta matkanteko Audi Q6 SUV e-tron quattrolla nousee ennenkokemattomaksi.

Audi Q6 ajamassa, kuvattu ilmasta
Audi Q6 lataamassa

Tehokkuutta myös latauksessa.

Suurteholatauspisteissä (HPC) voit ladata Audi Q6 e-tronin korkeajänniteakun 10 prosentista 80 prosenttiin noin 21 minuutissa. Jos pikalataat matkan varrella, noin 10 minuutin lataus tuo riittävästi energiaa 255 kilometriä varten.

Älykäs ja kirkas valaistus.

Audi Q6 tuo mukanaan täysin uudenlaisen OLED-valaistustekniikan. Aktiivinen digitaalinen valokuvio laittaa etu- ja takavalot liikkumaan ennennäkemättömällä tavalla, kommunikoiden muille tienkäyttäjille ja lisäten samalla liikenneturvallisuutta.  

Audi Q6 takavalot

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.