Siirry pääsisältöön

Vastuullisen yritysautoilun tulevaisuus on täällä.

Yritysautoilu on valtavan muutoksen edessä ja se muutos tietää hyvää. Tarjoamme käyttöösi Suomen laajimman sähköautovalikoiman ja tarjoamme toimivat vaihtoehdot yrityksesi autoiluun. Etsit sitten yksittäistä autoa tai kokonaisratkaisua yrityksellesi, K-Autolta saat yritysautoilun ja liikkumisen palvelut yhdestä paikasta.

Yritysautot herokuva

Neuvomme, räätälöimme ja palvelemme

Haluamme ymmärtää, mikä on juuri sinun yrityksellesi autoilussa tärkeää. Missä roolissa ovat kustannukset, mikä on juuri nyt oikea käyttövoima ja millainen on sopivin autojen omistusmalli?

Meidän tehtävämme on auttaa ja neuvoa sekä tarjota yrityksille parasta asiakaspalvelua. Tavoitteena on, että yrityksesi autoasiat sujuvat kaikin puolin vaivattomasti ja taloudellisesti. Ja K-Auton valikoima on laaja: meiltä löydät henkilö- ja hyötyautot jokaiseen käyttöön.

Tutusta mallistoomme tai ota vaikka heti yhteyttä yritysmyyntiimme.

K-Auto tekee yrityksen autonhallinnan helpoksi

Meiltä saat koko asiantuntemuksemme tukemaan autoilusi kehityksen ja tulevien yritysautoilun ratkaisujen pohdintaa.

Sovimme kanssasi yrityksellesi sopivan toimintamallin autojen käyttö- ja rahoitustarpeiden sekä haluttujen ylläpitopalveluiden mukaisesti. K-Auton yritysasiakkaana saat lisäksi kampanjatiedot ja kutsut eri tapahtumiimme ensimmäisten joukossa.

Oli yritysautojärjestelysi mikä tahansa, olemme tukenasi. Yksi esimerkki siitä, miten helpotamme päätöksentekoa, ovat kolme eri kokoista palvelupakettia. Niistä voivat kaiken kokoisille yritykset löytää sopivan räätälöidyn ratkaisun.

Kysy lisää yritysmyynnistämme. Me palvelemme mielellämme.

010 533 8520