Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi A3 Sportback

34 590,44 €
Tuntuvaa edistystä.
11 malliversiota

Tuntuvaa edistystä.

Edistyksellistä muotoilua ja innovatiivista tekniikkaa – Audi A3 Sportback.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (3)

Audi A3 Sportback sisältöosio 1

Innovatiivista tekniikkaa

Audi A3 Sportbackin erilaiset teknologiat ja kuljettajaa avustavat järjestelmät² tukevat mm. väistöliikkeitä, kiihdytyksiä ja jarrutuksia. Tämä parantaa huomattavasti ajomukavuutta pitkillä matkoilla ja kaupunkiliikenteessä.

Urheilullinen, laadukas, digitaalinen

Sisätiloissa dynamiikkaa antavat muun muassa sporttiset etuistuimet sekä keskikonsolin elektroninen vaihdevalitsin. Lisävarusteena saatavan MMI Navigointi plus -järjestelmän kadunvarsipysäköintitoiminto näyttää selkeästi, millä todennäköisyydellä tietyillä kaduilla on vapaata pysäköintitilaa.

Audi A3 Sportback sisältöosio 2
Audi A3 Sportback sisältöosio 3

Tunteita herättävää muotoilua

Atoll-sinisen Audi A3 Sportbackin, ilmeikkäät pyöränkotelot, leveämpi raideväli ja yhtenäinen olkalinja kyljissä. Lisäksi hunajakennokuvioisen suurikokoisen Audi Singleframe jäähdyttimensäleikön myötä Audi A3 Sportback näyttää sporttisemmalta kuin koskaan aiemmin.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.