Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi A3 Sedan

34 589,46 €
Tuntuvaa edistystä.
8 malliversiota

Tuntuvaa edistystä.

Audi A3 Sedan on digitaalisesti yhteydessä ympäristöönsä – infotainmentista avustaviin järjestelmiin.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (3)

Audi A3 Sedan hero

Innovatiivista tekniikkaa

Audi A3 Sedanin erilaiset teknologiat ja kuljettajaa avustavat järjestelmät² tukevat mm. väistöliikkeitä, kiihdytyksiä ja jarrutuksia. Tämä parantaa huomattavasti ajomukavuutta pitkillä matkoilla ja kaupunkiliikenteessä.

Toimintaperiaate ja infotainment-järjestelmät

Audi A3 Sedan on suunniteltu intuitiiviseen käyttöön, ja hyvä esimerkki tästä on lisävarusteena saatava MMI Navigointi plus -järjestelmä. Lisävarusteena saatava Audi virtuaalimittaristo plus sekä Head-up Display -tuulilasinäyttö³ pitävät lisätiedot esillä kuljettajan näkökentässä. Vakiomallinen 10,1-tuumainen MMI kosketusnäyttö on upotettu kiiltävään, mustaan pintaan.

Audi A3 Sedan sisältöosio 2
Audi A3 Sedan sisältöosio 3

Ensivaikutelma ratkaisee

Silmäsi löytävät heti leveän hunajakennokuvioisen Audi Singleframe jäähdyttimensäleikön. Kyljissä yhtenäinen olkalinja jatkuu takaoveen asti, korostaen Audi A3 Sedanin pituutta. Leveä raideväli antaa autolle urheilullista luonnetta.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.