Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen Passat

43 087,80 €
Uusi Volkswagen Passat Variant
9 malliversiota

Uusi Volkswagen Passat Variant

Uusi Volkswagen Passat Variant säväyttää sporttisella designilla, erinomaisella mukavuudella ja innovatiivisilla teknologioilla. Samalla se tarjoaa entistä suuremmat tilat. Volkswagen Passat Variant on yhtä aikaa ylellinen ajettava ja vaativaan käyttöön suunniteltu huipputurvallinen farmari­auto. Kevythybridi, plug-in-lataus­hybridi tai diesel – valitse suosikkimoottorisi ja koe Passat parempana kuin koskaan.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (4)

Tavaratila (bensiini ja diesel)

690–1920

litraa

Sähköinen toimintamatka (lataushybridi)

124–132

kilometriä (WLTP)

Kiihtyvyys 0–100 km/h (lataushybridi)

7,1

sekuntia

Jarrullinen perä­vaunu­massa (diesel-neliveto)

2200

kilogrammaa (nousu 12 %)

Volkswagen Passat Variant

eHybridillä sähköllä yli 120 kilo­metriä

Voit valita Passat Variantisi kevythybridinä, dieselinä tai erityisen edistyksellisenä ladattavana plug-in-hybridinä, jonka saat haluamallasi varustetasolla.

Ladattavan hybridin sähköinen toiminta­matka on varustetasosta riippuen 124–132 kilo­metriä (WLTP) ja yhdistetty EU-kulutus hybridikäytöllä 0,4 l/100 km. C0₂-päästöt ovat 9 g/km. Jos akku on tyhjä, kulutus on maltilliset 5,5–5,7 l/100 km. Tehoa eHybridillä on 200 kilowattia eli 272 hevosvoimaa.

Mukautuva alustansäätö DCC Pro

Mukautuva alustansäätö DCC Pro dynaamisella ohjauksella on herkullinen valinta, kun haluat ajamiselta erityistä mukavuutta. Elektronisesti säädetyt iskunvaimentimet 2-venttiilitekniikalla reagoivat millisekunneissa tieolosuhteisiin ja ajotilanteeseen. Lisäksi voit mukauttaa Passatisi entistä tarkemmin Comfort-, Sport- ja Individual-ajotiloilla.

R-Line eHybridissä mukautuva alustansäätö on vakiona – muille malleille sen saa lisävarusteena.

Volkswagen Passat ohjaamo

Ajamisen aatelia

Passat hellii kuljettajaansa. Digitaalinen mittaristo, suuri infotainment-näyttö, 10- tai 30-värinen tunnelmavalaistus, jopa 10-alueiset hierontatoiminnot etuistuimissa, mukautuva vakio­nopeuden­säädin, Apple CarPlayn ja Android Auton langaton liitäntä... Passatin ajaminen on oikeasti nautinto.

Vakiona olevan 12,9-tuumaisen infotainment-näytön voi päivittää 15-tuumaiseen Discover Pro Maxiin, jonka mukana tulee myös kätevä heijastusnäyttö tuulilasiin eli HUD-tuulilasinäyttö.

Koska vaihteenvalitsin on ohjauspyörän takana, keskikonsolissa on isokokoinen, kätevästi käytettävä säilytystila.

Mukavasti matkalla

Mille paikalle tahansa istutkin, Passatissa on mukava matkustaa. Suuret jalkatilat edessä ja takana takaavat, että olo ei ole ahdas. 3-alueinen Air Care Climatronic -automaatti-ilmastointipitää huolta, että jokaisella matkustajalla on miellyttävä lämpötila.

Comfort-varustelussa 3-alueinen ja Elegance-varustelussa 10-alueinen etuistuinten hierontatoiminto hellivät kehoa, kun taas R-Line-varustelussa istuimissa korostuu urheilullisuus ja ajotuntuma. Elegance-varusteita voi täydentää myös tuuletetuilla nahkaisilla ErgoActive Plus -etuistuimilla.

Lisävarusteena saatavat panoraamakatto ja Harman Kardon -äänentoisto kruunaavat elämyksellisen matkanteon.

Volkswagen Passatin panoraamakatto
Volkswagen Passat Variantin tavaratila

Tilaa tavaroille

Passatissa korostuu farmariauton käytännöllisyys. Suuri tavaratila on sovitettavissa monenlaisten tavaroiden kuljettamiseen turvallisesti. Tilaa takakontissa on kevyt­hybridi- ja diesel-malleissa 690–1920 litraa ja eHybrid-lataushybridissä 510–1770 litraa. Takakonttiin saa myös 230 voltin pistoriasian.

Lisää säilytystilaa löytyy keskikonsolista, ovista ja hansikaslokerosta.

Autoon saa lisävarusteena sähköisesti esiinvapautettavan vetokoukun. Koukun mukana autoon tulee Trailer Assist -avustin, joka tekee peräkärryn kanssa pysäköinnistä helppoa.

Passatin jarrullinen vetomassa on moottorista riippuen 1500–2200 kiloa.

Avustavat järjestelmät

Peruutuskamera dynaamisilla apuviivoilla, pysäköintiavustin, mukautuva vakio­nopeuden­säädin. Hätäjarrutusavustin, kaistanpitoavustin ja kaistanvaihtovaroitin. Liikennemerkkien tunnistus. Risteysavustin. Nämä kaikki Passatista löytyy vakiona.

Lisävarusteena autoon saa monipuolisen Travel Assist -ajoavustinjärjestelmän, joka muun muassa laajentaa mukautuvan vakionopeudensäätimen toimintaa myös ennakoivaksi edessä olevan tien ja liikenteen mukaan.

Passatiin saa myös Area View -ympäristöntarkkailujärjestelmän, joka pysäköitäessä näyttää kamerakuvaa auton edestä, sivuilta ja takaa.

Volkswagen Passatin tuulilasinäyttö

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.