Siirry pääsisältöön

Ostoskori

CUPRA Leon Sportstourer

36 996,05 €
Osin sähköllä. Aina täydellä tunteella.
8 malliversiota

Osin sähköllä. Aina täydellä tunteella.

Tyylikäs muotoilu kohtaa toiminnallisuuden CUPRA Leon Sportstourer -farmarissa, jossa on 1500 litran tavaratila ja entistäkin parempi suorituskyky.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (4)

new-cupra-leon-sportstourer-ehybrid-family-sports-car-side-view-in-graphene-grey-with-plug-in-engine-of-245hp-and-dcc-suspension

Osittain sähköllä. Aina täydellä tunteella.

Sähköistetty suorituskyky kohtaa hienostuneisuuden.

Näkymä hybridiautoilun tulevaisuuteen. Uusi CUPRA Leon Sportstourer erottuu ainutlaatuisella ja dynaamisella muodollaan.

e-HYBRID-moottori.

Lataa täyteen ja vaihda sähköiseen ajotilaan kaupungissa. Jopa 60 km päästötöntä kaupunkiajoa.

CUPRA Leon Sportstourer sisältökuva 2
CUPRA Leon Sportstourer sisältökuva 3

Huipputeknologiaa.

10,25" digitaalinen mittaristo ja 10" kosketusnäyttö ääniohjauksella.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.