Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi Land of quattro Audi Land of quattro

Audi Land of quattro

Näillä leveyksillä neliveto kirjoitetaan quattro.

Uusi Audi Land of quattro -mallisto nyt ulkona. Täydellisemmin varusteltuna kuin koskaan. Tutustu uuteen Audi Land of quattro -mallistoon, hyödynnä houkuttelevat nelivetoedut ja nauti talvesta.

Audi quattro Tour 2024

Arvomme kaikkien quattro Tourilla koeajaneiden kesken eksklusiivisen majoituspaketin kahdelle hengelle Levillä. Pakettiin sisältyy hissiliput kolmelle päivälle sekä majoitus kolmeksi yöksi Design Hotel Levissä sisältäen sisäänpääsyn kylpylään. Paketin arvo on noin 1000 €.

Audi quattro Tour -kiertueella koeajettavana mm. nämä Audi-mallit:

  • Audi RS e-tron GT quattro

  • Audi Q8 Sportback e-tron 55 Land of quattro S line

  • Audi Q4 Sportback e-tron 45 Land of quattro

  • Audi Q5 50 Limited S line TFSI e quattro

  • Audi A6 Avant 55 TFSI e Progress S line quattro

  • Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro Progress S line

Audi A4 Land of quattro

Audi A4 Land of quattro -mallisto tarjoaa nyt legendaarisen quattro-nelivedon etuvedon hinnalla – ja kattavammilla varusteilla kuin koskaan ennen.

Audi Q4 e-tron Land of quattro

Nyt sähköinen quattro-neliveto takavedon hinnalla (Q4 e-tron SUV -mallissa) ja muita tuntuvia Land of quattro -etuja. Saatavilla myös uudet erikoishinnoitellut Land of quattro -varustepaketit.

q4 sb e-tron quattro2 734x412
Audi Q4 Sportback e-tron Land of quattro alk. 57 990 €

Hintaetu jopa 3 000€

q4 e-tron varusteet 734x412
Uudet Land of quattro -varustepaketit erikoishintaan

Varustepaketit

Matrix LED -ajovalot digitaalisilla päiväajovaloilla 990 €, Comfort -varustepaketti 990 €, Comfort Plus -varustepaketti 1690 €

Audi Q5 TFSI e Land of quattro

Kaikki valmiina, edullisesti paketoituna. Uudessa Q5 Land of quattro -mallistossa saat nyt entistä runsaamman vakiovarustelun aiempaa sopivampaan hintaan.

Audi A6 Land of quattro

Entistäkin urheilullisempi, näyttävämpi ja varustellumpi. Aina tyylikäs Audi tarjoaa Land of quattro -versiona paljon täydennyksiä aiempaan vakiovarusteluun.

Audi Q8 e-tron Land of quattro

Audi Q8 e-tron ja SQ8 e-tron Land of quattro -mallien suuriin tiloihin saatiin mahtumaan vieläkin enemmän varusteita ja uutta raikasta ilmettä.

q8 sb e-tron quattro2 734x412
Audi Q8 Sportback e-tron Land of quattro alk. 78 990 €

Hintaetu jopa 2 800€

Jokainen Audin tunteva tietää myös quattron.

quattro tarkoittaa Audia ja Audi usein quattroa. Yksi Audi-brändin kulmakivistä on epäilemättä quattro-nelivetojärjestelmä. Kompaktia A1:tä lukuun ottamatta maailmankuulu neliveto on edustettuna kaikissa mallisarjoissa ja luonnehtii kaikkia Audin suuria, erityisen tehokkaita autoja - sekä kaikkia S- ja RS-malleja. Meille Suomessa vaihtelevan sään ja talvimaiseman kanssa quattro on ollut menestystekijä.

quattron jälkeen et halua ajaa mitään muuta. Miksi? Vastaus on helppo: quattro tuo moottorin tehon niin vakuuttavasti tielle. Audin quattro-neliveto tarjoaa dynaamisuutta ja turvallisuutta sekä samalla välittää ainutlaatuisen ajonautinnon.