Siirry pääsisältöön

Vaihtoautot

Tesla Model X -vaihtoautot

Tesla Model X on viistoperäinen täyssähköinen katumaasturi ja korimalliltaan crossover eli SUV. Tämä vuodesta 2015 alkaen valmistettu sähköauto ylellinen sähköautomalli luo ajomukavuutta sen kaikissa merkityksissä.

Model X:n jopa 7-paikkainen matkustamo, maailman suurin panoraamatuulilasi, Falcon wing -ovien kattoikkunat ja takaluukun ikkuna tarjoavat niin kuljettajalle kuin myös matkustajille elämyksiä.

Vaikka Model X on katumaasturi, sen ilmanvastus on muotoilun ansiosta 20 % pienempi. Lisäksi sen aktiivinen spoileri mukautuu optimoimaan näkyvyyden, maantieajon tehokkuuden ja tasapainon.

Tesla Model X varustelu

Kaikissa Teslan sähköautoissa, mukaan lukien Tesla Model X, on tekniikka ja automatiikka joka mahdollistaa auton itsenäisen ajon. HEPA-suodatin pitää sisäilman raikkaana ja poistaa auton sisäilmasta siitepölyt, bakteerit ja ilmansaasteet. Lisäksi autoon on mahdollista luoda biologisten hyökkäysten varalta ylipaine, jolla minimoidaan autoon siirtyvät ulkoilman määrä.

Tesla Model X kääntää katseita parkkipaikoilla. Sen lokinsiipiovet eli “Falcon wing doors” tarvitsevat auetakseen vain 30 cm tilaa avautuakseen vaikka aukeavatkin korkealle.

Model X:n uusimmat autot on varustettu ilmajousilla. Tämä on erityisen kätevä ominaisuus esimerkiksi mökkiteillä, kun auton korkeutta voi säädellä tien kunnon mukaan.

Tesla Model X kiihtyvyys on yhtä ärhäkkää kuin muidenkin Teslan mallien kanssa. Rampeista, liikennevaloista ja esimerkiksi ohitustilanteissa nopeus voi nousta huomaamatta yllättävänkin korkeaksi.

Matkustusmukavuutta riittää vuoden jokaiselle päivälle säästä riippumatta. Kun talvella sähköauton välittömästi lämmittävä tekniikka ilahduttaa, on Model X:n kuski ilahtunut myös kesähelteillä penkistä, jonka saa viilentämään.

Tesla uudistaa mallistoaan perinteisten vuosimalliuudistusten mukaan, ja lisäksi uutuuksia tuodaan markkinoille myös ohjelmistopäivitysten avulla. Model X:n toimintoja ohjataan erillisellä kännykkäsovelluksella, jolla onnistuu lähes kaikki auton käyttöön liittyvät toiminnot käynnistyksestä ja viilennyksestä lähtien.

Tesla Model X sähköauton turvallisuus on huippuluokkaa. Tämä katumaasturi on saanut huippuarvioinnin vuoden 2019 Euro NCAP -törmäystesteissä.

Tesla Model X tekniset tiedot

Tesla Model X:n monikäyttöisyyttä lisää mahdollisuus vetää peräkärryä. Nelivedolla varustettu sähköauto voi vetää jopa 2 268 kilon painoista jarrullista perävaunua. Jarruttoman perävaunun massaksi Tesla suosittaa korkeintaan 450 kiloa.

Toimintamatkaa Model X -mallilla on jopa yli 500 kilometriä. Malliversioissa 60D, 75D, 90D, P90D ja P100D on perinteinen neliveto.

Tesla Model X 60D

- Akkukapasiteetti 75 kWh

- Toimintasäde eli range 355 km

- Teho 245 kW

- Kiihtyvyys 0-100 km/h 6,2s

Tesla Model X 75D

- Akkukapasiteetti 75 kWh

- Toimintasäde eli range 417 km

- Teho 245 kW

- Kiihtyvyys 0-100 km/h 6,2s

Tesla Model X 90D

- Akkukapasiteetti 90 kWh

- Toimintasäde eli range 489 km

- Teho 386 kW

- Kiihtyvyys 0-100 km/h 5,0s

Tesla Model X P90D

- Akkukapasiteetti 90kWh

- Toimintamatka eli range 467km

- Teho 568 kW

- Kiihtyvyys 0-100km/h 4,0s

Tesla Model X P100D

- Akkukapasiteetti 100kWh

- Toimintamatka eli range 548km

- Teho 568 kW

- Kiihtyvyys 0-100km/h 3,1s

Tesla Model X:n akku ja sen lataus

Tesla Model X:n akusto koostuu litiumkennoista. Sähköautojen litium akkujen lataaminen on helppoa, ja Teslan latauspisteisiin on kiinnitetty alusta alkaen erityistä huomiota. Auton lataamiseen liittyy paljon kysymyksiä ja ammattitaitoiset myyjät auttavatkin sinua mielellään kaikissa käytetyn täyssähköauton hankintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa. Meiltä laaja valikoima Tesla Model X vaihtoautoja. Käytetyn sähköauton osto on meiltä helppoa ja turvallista.

Sähköauton lataus onnistuu niin kotona pistorasiasta kuin julkisissa latauspisteissä. Sähköauton akun latauksen hinta riippuu latauspaikasta. Kotilatauksella se on edullista. Sähköauton latausasemia on huoltoasemien lisäksi esimerkiksi ostoskeskusten ja kauppojen yhteydessä.

Vaikka perusajatuksena on, että auto ladataan kotona yön aikana täyteen kotilatauspisteessä, on latausverkosto Teslan omilla Tesla SuperCharger -latauspisteiden helppoa kattavan latausverkoston avulla.

K-Lataus on sähköautojen latauspisteiden edelläkävijä

Hyödynnä myös K-Latauksen jatkuvasti laajeneva latausverkosto. Lue lisää K-Latauksesta ja tarkista kartalta sinua lähimpänä oleva sähköauton latauspiste.Katso myös muut käytetyt Tesla-vaihtoautot. Muut tarjolla olevat käytetyt Tesla-mallit ovat Tesla Model 3, Tesla Model S ja Tesla Model Y.

Miksi juuri Tesla Model X?

  • Tilava ja monipuolinen
  • Tehokas sähköinen suorituskyky
  • Edistykselliset turvallisuusominaisuudet

Hae autoja

Merkki ja malli
1 000 €
500 000 €
1996
2024
0 km
535 000 km
10 kW
570 kW
0 l/100km
18 l/100km
0 g/km
308 g/km

Kaikki autot

20 / 2972