Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi A3 allstreet

40 590,78 €
Uusi A3 allstreet
1 malliversio

Uusi A3 allstreet

Valmis uusille poluille? Uudessa Audi A3 allstreetissä yhdistyvät houkutteleva muotoilu, ajonautinto ja käytännöllisyys. Upeat maastoautohenkiset elementit luovat yhdessä voimakkaan ulkomuodon.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (1)

    A3

    A3

    1 moottorivaihtoehto
    40 590,78 €
    Uusiin autoihin - korko 2,99 % + kulut
Uusi Audi A3 allstreet sisältökuva 1

Selkeä ilme.

Suuri kahdeksankulmainen Singleframe-jäähdyttimensäleikkö erityisine hunajakennomaisine rakenteineen antaa uudelle Audi A3 allstreetille ainutlaatuisen erottuvan ilmeen. Dynaamista ilmettä täydentävät puolisuunnikkaan muotoiset ilmanottoaukot. Huomiota herättävä keulan spoilerin alareuna jatkuu pohjasuojukseen.

Älykkäät yhteydet.

Verkkoon yhdistetty uusi Audi A3 allstreet ihastuttaa innovatiivisilla digitaalisilla toiminnoillaan. Tee ajokokemuksestasi persoonallinen MMI:n tai myAudi-sovelluksen maailmaan Audi connectin lukuisten eri palveluiden kautta.

Audi A3 allstreet ohjaamo
Audi A3 allstreet järjestelmät

Älykkäät seuralaiset.

Adaptiivinen ajoavustin Emergency assist -järjestelmällä, kiihdyttää ja jarruttaa autoa, minkä lisäksi se auttaa ohjaamisessa ja pysymisessä omalla kaistalla. Emergency assist tunnistaa kuljettajan reagoimattomuuden (järjestelmärajoitusten puitteissa). Tällöin järjestelmä antaa visuaalisen, akustisen ja haptisen varoituksen.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.