Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi A6 Avant

60 589,88 €
Esteettistä monipuolisuutta. Uusi Audi A6 Avant.
10 malliversiota

Esteettistä monipuolisuutta. Uusi Audi A6 Avant.

Tilavuutta ja mukavuutta, tulevaisuuden digitaalista teknologiaa sekä urheilullinen ulkomuoto: Uusi Audi A6 Avant on täydellinen valinta kaikkiin olosuhteisiin. Urheilullinen ja tyylikäs ulkoa, hienostunut ja tilava sisältä – Avantissa on houkuttelevan ulkomuodon lisäksi kattava valikoima digitaalisia palveluita. Innovatiivisten kuljettajaa avustavien järjestelmiensä ansiosta se asettaa business-luokalle aivan uudet standardit. Jälleen kerran.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (6)

  A6

  A6

  2 moottorivaihtoehtoa
  Alk.
  62 593,06 €
  Uusiin autoihin - korko 2,99 % + kulut
  A6 Plus

  A6 Plus

  2 moottorivaihtoehtoa
  Alk.
  67 589,33 €
  Uusiin autoihin - korko 2,99 % + kulut
  A6 Progress S line

  A6 Progress S line

  1 moottorivaihtoehto
  82 094,79 €
  Uusiin autoihin - korko 2,99 % + kulut
Audi A6 Avant sisältöosio 1 kuva

Dynamiikkaa vailla vertaa. Omaleimainen Avant.

Matalampi, leveämpi ja syvempi – uuden A6 Avantin etuosa kertoo sen uskomattomasta suorituskyvystä ja kiinnittää huomion heti ensihetkestä alkaen. Katseita keräävät pyöränkaaret, pidempi kattolinja ja matalaprofiilinen D-pilari korostavat dynaamisia mittasuhteita ja tyylikkäitä linjoja. Takaosaa koristavat erityisesti urheilullinen kattospoileri ja tunnusomainen kromilista. Urheilullista ulkomuotoa tilavuudesta tinkimättä.

Varustelu

Asiakkaan toiveista riippuen uuden Audi A6 Avantin sisätilat ilmentävät hyvin erilaisia ominaisuuksia. Business-mallin lisäksi saatavilla on myös kaksi muuta varustetasoa: Business Sport ja Business Design sekä näihin liittyvät Design selection-varustepaketti ja kuvassa näkyvä S line sport –varustepaketti. Värit ovat sekä edistyksellisiä että tyylikkäitä. Materiaalit ovat aina Valcona-nahasta ja harjatusta alumiinista valmistettuihin koristelistoihin saakka korkealuokkaisia niin laadultaan kuin työn jäljeltään.

Audi A6 Avant sisältöosio 2 kuva
Audi A6 Avant sisältöosio 3 kuva

Minimalistista muotoilua. Maksimaalista käyttömukavuutta.

Vakiovarusteena A6 –malleissa on 8,8 tuuman ylänäyttö ja 8,6 tuuman alanäyttö. Molemmat korkearesoluutioiset kosketusnäytöt yhdistyvät saumattomasti tyylikkääseen kojelautaan. MMI Navigointi plus –järjestelmän yhteydessä ylänäyttö on 10,1 tuumainen. MMI Navigointi plus –järjestelmän yhteydessä autoon tulee myös 12,3 tuuman Audi virtuaali mittaristo. Useiden mukautusvaihtoehtojen ansiosta jopa seitsemän kuljettajaa voi tallentaa suosikkiasetuksensa yksilöllisiin käyttäjäprofiileihinsa. Älypuhelimien tapaan keskeiset ajoneuvotoiminnot voidaan raahata ja pudottaa haluttuihin kohtiin MMI-näytöllä. Joustavaa, mukavaa ja mikä tärkeintä – yksinkertaista.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.