Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi Q5

60 592,65 €
Enemmän kuin katumaasturi
3 malliversiota

Enemmän kuin katumaasturi

Audi Q5 -mallissa yhdistyvät urheilulliset ja käytännölliset ominaisuudet.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (3)

  Q5 Limited

  Q5 Limited

  1 moottorivaihtoehto
  60 592,65 €
  Land of quattro - Hintaetu jopa 3 700€
  Q5 Land of quattro

  Q5 Land of quattro

  1 moottorivaihtoehto
  62 595,66 €
  Land of quattro - Hintaetu jopa 3 700€
  Q5 Land of quattro S line

  Q5 Land of quattro S line

  1 moottorivaihtoehto
  71 593,87 €
  Land of quattro - Hintaetu jopa 3 700€
Audi Q5 sisältökuva 1

Ulkopuoli

Sen uusi urheilullinen muotokieli valloittaa ensi silmäyksellä samoin kuin sen vaikuttava ajodynamiikka quattro-nelivedon ansiosta.

Muotoilu saa ihon kananlihalle

Audi Q5:n muotokieli huokuu urheilullisuutta ja itsevarmaa karismaa. Korkeat ilmanottoaukot sekä matala ja leveä Audi Singleframe -säleikkö luovat pystysuuntaisen laskostetun vaikutelman. Veistoksellinen etuosa kertoo siten ajoneuvon omaleimaisesta itsevarmuudesta. Puolisuunnikkaan muotoiset pakoputkenpäät, horisontaalisella koristelistalla varustettu diffuusori sekä takavalojen alla kulkeva koko ajoneuvon levyinen kromilista viimeistelevät dynaamisen muotoilun.

Audi Q5 sisältökuva 2
Audi Q5 sisältökuva 3

Paljon tilaa yksilöllisyydelle

Istuintoimintojen valikoimaan kuuluu jopa hierontatoiminto. Lisävarusteena saatavat LED-sisävalopaketit luovat pimeässä houkuttelevaa ilmettä. Yhteydessä maailmaan – Audi Q5 on sitä ja paljon muuta. Saat näkyviin läheiset huoltoasemat ja pysäköintipaikat lisävarusteena saatavaan MMI Navigointi plus -järjestelmän MMI Touch -kosketusnäyttöön kiinnostavien kohteiden verkkohaun avulla. Lisäksi näet niiden aukioloajat, hinnat ja käytettävyystiedot.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.