Siirry pääsisältöön

Ostoskori

CUPRA Born

40 590,00 €
Sytyttää tunteet
4 malliversiota

Sytyttää tunteet

CUPRA Born on suunniteltu herättämään tunteita – urheilullista energiaa yhdistettynä haastajaluonteeseen. 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (2)

CUPRA Born mallisivu
CUPRA Born mallisivu

Liikkeelle laittavaa suunnittelua

Muotoiltu uusia kokemuksia janoaville. Rohkea visio kiteytyy korin tyylikkään urheilullisissa linjoissa. Älä tyydy tavanomaiseen - erotu massasta ja valitse CUPRA Born.

Uusi tapa tuntea sähkön voima

Dynaaminen vastuullisuus yhdistettynä uhmakkaaseen luonteeseen ja uusiin innovaatioihin. Ensimmäinen täyssähköinen CUPRA.

CUPRA Born sisältökuva 2
CUPRA Born sisältökuva 3

Tunne sysäys

Nauti välittömästä voimasta, jonka e-Boost-toiminto tarjoaa

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.