Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen Multivan

68 893,44 €
Monipuolinen tila-auto. Nyt jopa 7-paikkainen hybridi.
3 malliversiota

Monipuolinen tila-auto. Nyt jopa 7-paikkainen hybridi.

Volkswagen Multivan vastaa perheiden ja yritysten tarpeisiin. Se tarjoaa erinomaisen ajo­kokemuksen ja runsaasti tilaa matkustajille ja tavaroille. Multivan on saatavilla monilla eri varustelutasoilla, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (2)

VW Multivan ulkoa

Ulkopuolen katseenvangitsijat

Uusi Multivan seuraa edeltäjiänsä myös optisesti selkeällä, ajattomalla designillaan – tulkiten perinteistä designia uudella tavalla. Klassista kaksivärimaalausta korostetaan uudessa Multivanissa krominauhalla, joka ulottuu ajovalojen keskeltä taakse saakka. Ainutlaatuinen valodesign pitää sisällään IQ.Light-LED-matriisiajovalot ja vakiovarusteena LED-takavalot. Ulkopuolen uutta designia täydentää suuri valikoima ainutlaatuisia värejä ja vanteita, kuten uudet 19 tuuman kevytmetallivanteet – voit rakentaa uudesta Multivanista oman makusi mukaisen.

Joustavampi, kevyempi ja lämmitettävä

Yksi uuden Multivanin vahvuuksista on takaosan kääntyvät ja helposti poistettavat erillisistuimet, joiden avulla on helppo toteuttaa erilaisia istuinjärjestyksiä. Voit valita vastakkaiset istuimet ja monitoimipöydän keskelle, kaikki istuimet ajosuuntaan tai irrottaa kaikki istuimet suurien tavaroiden kuljetusta varten – istuinjärjestystä on helppo muuttaa käden käänteessä. Erillisistuinjärjestelmän ansiosta voit irrottaa vain toisen puolen istuimia – ja kuljettaa siten ihmisiä ja tilaa vieviä esineitä kuten sähköpyöriä. Uuden istuinkonseptin ansiosta istuinten painoa on saatu laskettua noin 25 prosenttia. Yksi kohokohta on nyt ensi kertaa myös matkustamon ulompien istuinten lämmitys – nyt myös takamatkustajilla on mukavan lämmintä kylminä talvipäivinä.

VW Multivan erillisistuinjärjestelmä
VW Multivan ladattava hybridi

Voimalinjana lataus­hybridi

Uusi Volkswagen Multivan on nyt ladattava. Multivan eHybrid -lataushybridillä ajat sähkötilassa paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi. 10,4 kWh:n (nettokapasiteetti) kokoisen litiumioniakun ansiosta toiminta­matka riittää keskimääräisten päivittäismatkojen ajamisen pelkällä sähköllä. Uuden Multivan eHybrid -lataushybridin turbobensiinimoottorin (TSI) ja sähkömoottorin yhteisteho on 160 kW / 218 hv. Nauti uudesta ajotunteesta – uudesta Multivan-ajomukavuudesta ja premium-tasoisesta ajettavuudesta.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.