Siirry pääsisältöön

Ostoskori

1. PERUUTTAMISOIKEUS

Huollon peruuttamisoikeus Mikäli huolto on varattu verkkovarauspalvelustamme, löydät peruutuslinkin ajanvarauksen vahvistuksesta. Muulla tavoin varatun huollon peruutus onnistuu yhteydenottolomakkeemme avulla. Peruutus on mahdollista 24 tuntia ennen varattua ajankohtaa.

Mikäli asiakkaan tekemä sopimus on kuluttajansuojalaissa tarkoitettu kotimyynti- tai etämyyntisopimus, on kuluttaja-asiakkaalla oikeus peruuttaa kyseinen sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua huoltoa koskevan palvelusopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi kuluttajan on ilmoitettava meille päätöksestään peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla kirjallisesti K-Auto Oy:lle: Joko peruuttamalla tehdyn varauksen varausvahvistuksessa olevan peruuttamislinkin/lomakkeen kautta tai kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Kuluttaja voi käyttää varausvahvistuksessa olevaa peruuttamislinkkiä/-lomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisoikeuden käytöstä lähetetään ennen peruuttamisajan päättymistä.

Huolenpitosopimuksen peruuttamisoikeus Mikäli huolenpitosopimus on solmittu kuluttajansuojalain tarkoittamana koti- tai etämyyntisopimuksena, Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus syytä ilmoittamatta peruuttaa huolenpitosopimus 14 päivän kuluessa huolenpitosopimuksen solmimisesta.

Asiakkaan on ilmoitettava peruuttamisoikeuden käyttämisestä yksiselitteisellä tavalla K Auto Oy:lle ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

2. PERUUTTAMISEN VAIKUTUKSET

Jos peruutatte huoltopalvelua koskevan sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi mahdollisia lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.  

Huomioittehan, että tuomalla tai toimittamalla autonne huoltoon hyväksytte sen, että autollenne voidaan suorittaa tilaamanne palvelu jo ennen tilattua ajankohtaa, mikäli huoltamon työtilanne ja aikatauluolosuhteet mahdollistavat tämän. 

Mikäli peruutatte sopimuksen peruutusajan ollessa vielä voimassa, mutta sen jälkeen kun olette pyytäneet yritystä suorittamaan tilaamasi palvelun peruutusoikeuden aikana, pidätämme oikeuden veloittaa ajoneuvollesi tehdystä työstä kohtuullisen korvauksen, joka vastaa kokonaishinnasta peruutushetkellä tehdyn suorituksen arvoa.

Mikäli palvelu on edellä mainitusta syystä ehditty peruuttamisaikana suorittaa kokonaan veloitamme tehdyn työn täysimääräsesti. Teillä on oikeus tarkistaa ajoneuvolle tehty työ ja toimivuus ennen korvauksen suorittamista.

Jos huolenpitosopimukseen sisältyvän palvelun suorittaminen on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä, Asiakkaan on peruuttamistapauksessa maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta K Auto Oy:lle kohtuullinen korvaus.

Palautamme maksusi edellä mainituilla mahdollisilla vähennyksillä 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksesi vastaanottamisesta.