Siirry pääsisältöön

Porsche Taycan Sport Saloon

Taycan Sport Saloon

100 % Porschea, sähköistettynä.

Akku 71 kWh 300 kW

Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Sport Saloon – 100 % Porschea, sähköistettynä.

Porsche

Alk. 93 430 €

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,4 sekuntia

 3. Vetotapa

  Takaveto

 4. Toimintamatka*

  431 km

 5. Toimitusaika

  n. 6 kk

Taycan Sport Saloon

 • Porsche Stability Management (PSM) -ajovakaudenhallintajärjestelmä

 • Teräsjousitus sis. Porsche Active Suspension Management (PASM)

 • LED ajovalot

 • Automaattinen ilmastointi (2-alueinen), sis. esilämmitys / jäähdytys

 • Pysäköintitutkat edessä ja takana

 • Mukavuusistuimet (8-suuntaiset), edessä

 • 16,8" kaareva mittaristo

 • Sound Package Plus, 10 kaiutinta, 150W

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi
 1. Kokonaishinta
  93 430 sis. toimituskulut
  Ota yhteyttä
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 230 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  1 185 €/kkKäyttöedun verotusarvo
  Ota yhteyttä
Taycan Sport Saloon - Suorituskyky

Suorituskyky

Porschen todellinen sielu merkitsee suorituskykyä – joka suhteessa. Taycan todistaa, että tämä pätee myös lataamiseen: auton 800 voltin sähköjärjestelmä mahdollistaa jopa 270 kW:n lataustehon. Optimaalisissa olosuhteissa¹ akku latautuu vain viidessä minuutissa varaukseen, joka riittää jopa 100 kilometrin ajamiseen (WLTP-syklin mukaan). Autosi on siis aina hetkessä valmis päivän haasteisiin.

¹Optimaaliset olosuhteet: CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.

Takaosan muotoilu

Taycanin perässä katseen kiinnittävät yhtenäinen lasinen valonauha sekä lasiselta näyttävä Porschen logo. Niiden yläpuolella on Porsche Active Aerodynamics (PAA) -järjestelmä, joka koostuu kolmivaiheisesti toimivasta takaspoilerijärjestelmästä.

Taycan takavalo
Taycan ohjaamo

Ohjaamo

Mekaaniset painikkeet on korvattu lähes täysin digitaalisilla säätimillä. Tämä seikka antaa ohjaamolle erittäin selkeän yleisilmeen. Sama selkeyden periaate pätee myös intuitiivisiin ja helppokäyttöisiin näyttöihin, joita Taycanissa voi olla enimmillään neljä.

¹Toimitusaika on arvio

²Porsche Taycan 4 Cross Turismo, leasinghinta esim. 1193 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 54.672 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,30 €/km. Porsche Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. **CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.