Siirry pääsisältöön

Volkswagen ID.Buzz Pro Business

ID.Buzz

Pro Business

Akku 77 kWh 150 kW

ID. Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti

ID.Buzz Pro Business - Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Teho

  204 hv

 3. Akku

  77 kWh

 4. Vetotapa

  Takaveto

 5. Toimintamatka*

  424 km

 6. Tavaratilan koko

  1 121 l

Pro Business

 • Radio-navigointi "Discover Pro"

 • Adaptiivinen vakionopeudensäädin ACC, "stop & go"-toiminto, nopeudenrajoitin

 • Täysautomaattinen Air Care Climatronic-ilmastointi (2-alue), seisontajäähdytys

 • Lämmitettävä monitoimiohjauspyörä

 • "Area View" ja peruutuskamera

 • Sähkökäyttöinen takaluukku, "Easy Open" ja "Easy Close" -toiminnot

 • Kevytmetallivanteet "Volga", 8J x 19 edessä (ET45) 9J x 19 takana (ET58)

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

 1. Kokonaishinta
  600 sis. toimituskulut
  Ota yhteyttä
 2. Kuukausihinta yksityisleasingille
  Alk. 794 €/kkEsimerkkihinta. 10000 km / vuosi, 48 kk sopimus
  Ota yhteyttä
 3. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  840 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  795 €/kkKäyttöedun verotusarvo
  Ota yhteyttä
id-buzz-teaser-16x9

Kohti uudenlaista liikkumista

Uusi ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo määrittelevät uuden vertailutason yksityiselle ja ammattimaiselle autoilulle. Volkswagen Hyötyautot kehitti ensi kertaa bussin täyssähköautoksi, ensimmäisestä luonnoksesta viimeiseen kädensijaan. On sitten kyseessä tilankäyttö, verkottuminen tai moottori: ID. Buzzin konsepti muuttaa autoilua.

ID.Buzz: uuden ajan uudelleen määritetty tilantuntu

Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID. Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa. Olemme uudistaneet kokonaan sisätilakonseptin, siinä digitaaliset innovaatiot kohtaavat futuristisen muunneltavuuden. Ihastu uuteen ID. Buzziin – ilman latauspysähdystä jopa 425 km* matkan.

id-buzz-showroom-16x9-1
id-buzz-showroom-4x3-1

Kokonaisvaltaiset latausratkaisut

ID. Buzzilla ajat ilmastotietoisesti ja entistä mukautuvammin. Sähköauto tarjoaa nimittäin yksilöllisen, kestävän ekosysteemin, joka mukautuu autoiluusi. Aiemmin sinun piti hakeutua huoltoasemalle tankkaamaan, ID. Buzzin voit ladata silloin, kun se seisoo joka tapauksessa paikallaan. Se voi olla työpaikan latauspisteessä, moottoritien yleisessä lataustolpassa, supermarketin edessä, pysäköintitalossa, ystävien luona tai omassa kotilatauspisteessäsi. Pikalatauksen (DC) maksimaalinen latausteho on jopa 170 kW ja akun lataaminen 5%:sta 80%:iin kestää noin 30 minuuttia.

Plug & Charge -toiminto helpottaa latausta: Tunnistautuminen, lataus ja laskutus tapahtuvat automaattisesti latauskaapelin kytkennän jälkeen. Tavallisen latauksen (AC) maksimaalinen latausteho on 11 kW.

¹Volkswagen ID.Buzz 150kW PRO Business 77 kWh, ensierä 0 €, leasinghinta esim. 794 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 38.112 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kahdet renkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastukset, määräaikaishuollot sekä tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.