Siirry pääsisältöön

Audi A6 Sedan TFSI e

Audi A6 Sedan

Progress Plus

50 TFSI e quattro S tronic

Jos haluat päästä muiden edelle, sinun on kuljettava omia teitäsi. Audi A6 Sedan 50 TFSI e quattrolla se onnistuu uskomattomalla tavalla

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Toimintamatka*

  70 km

 3. Teho

  299 hv

 4. Kiihtyvyys 0-100km/h

  6,2 sekuntia

 5. Tavaratila

  360 l

 6. Toimitusaika

  n. 8 kk

A6 Sedan Progress Plus

 • Dinamica mikrokuitu-/nahkaverhoilu

 • Sähkösäätöiset etuistuimet, kuljettajan istuin muistitoiminnolla

 • Advanced key system ja takaluukun automaattinen avaustoiminto liiketunnistimella

 • MMI Navigointi plus -järjestelmä 10.1" kosketusnäytöllä

 • Audi virtuaalimittaristo

 • 4-alueinen automaatti-ilmastointi

 • Matrix LED-ajovalot dynaamisilla takavilkuilla

 • Audi active lane assist, aktiivinen kaistaltapoistumisvaroitin

 • Nahalla päällystetty 3-puolainen monitoimiurheiluohjauspyörä vaihteenvalitsimilla

 • Alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design, koko 8 J x 18, renkaat 225/55 R18

 • Latausjärjestelmä "Compact"

 • Mode 3 latauskaapeli julkisia latauspisteitä varten

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoautojen arvioitu arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki

- €/kk

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi

0 €/kk
 1. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 025 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  920 €/kkKäyttöedun verotusarvo

Tehokkaan toiminnan esikuva

Menestys edellyttää kestävyyttä. Audi A6 Sedan TFSI e quattroon voit luottaa. Sen älykkäät teknologiat tukevat tehokasta ja vähäkulutuksista ajoa. Yksi ajoneuvon erikoisominaisuus on ilmastointilaitteen lämpöpumppu, joka käyttää sähkömoottorin voimansiirron hukkalämpöä eri tarkoituksiin. Se lämmittää sisätiloja sekä parantaa ajoneuvon energiatehokkuutta ja näin ollen myös sähköajon toimintamatkaa – myös kylmissä ulkolämpötiloissa. Lisäksi voit valita haluamasi toimintatilan ajoneuvon kolmesta ajotilasta: EV, Battery-Hold ja Hybrid. Audi A6 Sedan TFSI e quattro käyttää myös ennakoivaa toimintastrategiaa reittitietojen tallennuksessa. Näin se voi ohjata sinut perille mahdollisimman tehokkaasti ja helposti.

Uraauurtavaa. Olitpa matkalla minne tahansa

Vakiovarusteisiin kuuluva infotainment-järjestelmä MMI navigation plus ja MMI-kosketusnäyttö mahdollistavat intuitiivisen käytön kahden kosketusnäytön avulla. Audi connect -palvelut avaavat sinulle oven digitaaliseen maailmaan. Vakiovarusteisiin kuuluu myös upea ja tarkkanäyttöinen Audi virtual cockpit -virtuaalimittaristo, joka näyttää kaikki ajoneuvon tärkeät tiedot. Voit muun muassa seurata akun varaustilaa, jäljellä olevaa sähköajon toimintamatkaa ja muita pistokehybridin käyttöön liittyviä tietoja.

Atleettinen ja dynaaminen ulkomuoto

Tasapainoiset mittasuhteet, optisesti lyhyet ylitykset ja atleettiset pinnat heijastelevat Audi A6 Sedan TFSI e quattron dynaamisuutta. Muun muassa S line -ulkonäköpakettipaketti, Musta Optiikka -paketti, 19-tuumaiset vanteet ja Punaisiksi maalatut jarrusatulat kuuluvat vakiovarusteisiin. Todellisia katseenvangitsijoita ovat myös suuri yksiosainen jäähdyttimensäleikkö suurine sivuilmanottoaukkoineen, voimakkaasti korostetut pyöränkotelot ja kaarimaiset olkalinjat ovien yllä. Kiiltävän musta koristelista antaa ajoneuvolle entistä leveämmän ilmeen ja yhdistää takavalot toisiinsa viimeistellen ulkomuodon.

Kuukausihinta - kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.