Siirry pääsisältöön

Audi Q6 e-tron

Täyssähköinen katumaasturi 

Lähtölaskenta on käynnissä: uusi, täyssähköinen Audi Q6 e-tron on pian täällä. Kohta sinäkin pääset kokemaan miten Audin sähköautojen DNA näyttäytyy tässä täysin uudessa, upeassa mallissa.

Ole ensimmäisten joukossa.

Jos siis haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa lisää yksityiskohdista, lisää itsesi tästä ennakkokiinnostuneiden listalle jo nyt.

Q6 e-tron sisältökuva 1

Sähköautolle suunniteltu alusta 

Audi Q6 e-tron on maailman ensimmäinen malli vastikään Porschen kanssa yhteistyössä kehitetylle Premium Platform Electric -alustalle (PPE), joka on suunniteltu nimenomaan täyssähköautoille. Autossa on 800 voltin järjestelmä, joka mahdollistaa ennennäkemättömän tehokkaan latauksen. Tällä sähköisellä katumaasturilla siis todellakin ajat edistystä. 

Älykäs ja kirkas valaistus 

Uusi täyssähköinen Audi Q6 tuo mukanansa maailmanensi-illan myös täysin uudenlaiselle OLED-valaistustekniikalle. Aktiivinen digitaalinen valokuvio laittaa etu- ja takavalot liikkumaan ennennäkemättömällä tavalla, kommunikoiden muille tienkäyttäjille ja lisäten samalla liikenneturvallisuutta.  

Audi Q6 e-tron sisältökuva 2
Audi Q6 e-tron sisältökuva 3

Ennennäkemätöntä edistyksellisyyttä 

800 voltin järjestelmällä, tehokkailla SUV:n sähkömoottoreilla, innovatiivisella akun ja latauksen hallintajärjestelmällä sekä äskettäin kehitetyllä elektroniikka-arkkitehtuurilla Q6 e-tron on seuraava suuri askel Audin valikoiman sähköistymisessä ja digitalisoinnissa. Tästä et halua jäädä paitsi.