Siirry pääsisältöön

Merkkejä tulevaisuudesta

Lukujen valossa hankit kohta sähköauton. Järjen valossa hankit sen meiltä.

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja

Kyllä Hangostakin sähköautolla Lappiin pääsee.

K-Lataus on nimittäin koko maan kattava latausverkosto. Lataat sähköautosi kätevästi kauppareissun yhteydessä tai matkasi varrella tehokkaasti kotimaisella tuulivoimalla tuotetulla energialla. Aina Lappia myöten.

Etsitkö latauspistettä? Katso nykyiset ja tulevat latausasemamme kartalla ja rekisteröidy asiakkaaksi.

Lue lisää ja rekisteröidy asiakkaaksi

Kokemuksia sähköautoilusta

Sopiiko sähköauto minulle? Ota selvää ja tutustu neljään eri kokemukseen miten Volkswagen ID.4, CUPRA Born, Audi Q4 Sportback e-tron ja Porsche Taycan Cross Turismo täyssähköautot vastasivat koeajaneiden erilaisiin tarpeisiin ja toimivat osana heidän arkeaan.

Lue lisää

Volkswagen


 1. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 8 kk

  Ajamisen ilo valmiiksi ohjelmoituna: Golf GTE:n maksimiteho on 180 kW (245 hv). Tämä vaikuttava arvo saavutetaan tehokkaalla Plug-in-Hybrid-tekniikalla. Golf GTE -lataushybridin sähkömoottorin akun voi ladata kätevästi kotitalouden tavallisesta pistorasiasta. Reilun seitsemän tunnin kuluttua akku on ladattu täyteen.

 2. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 9 kk

  Suuri mukavuus. Pidempi toimintamatka. Pienempi kulutus. Uusi Passat GTE Variant yhdistää ladattavan hybriditekniikan edut reiluihin tiloihin ja erinomaiseen mukavuuteen. Se on tehokas, taloudellinen ja tarjoaa suuret tilat työlle, perheelle tai urheilulle. Sen mukava sähkötoimintamatka edustaa tulevaisuuteen suuntautunutta ja vastuullista autoilua. Se on myös todellinen katseenvangitsija.

 3. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 12 kk

  Sähköistävä: Uusi Tiguan eHybrid on suuri askel tulevaisuuteen. Sähkö- ja TSI-bensiinimoottorilla varustettu plug-in-hybridi mahdollistaa erityisen tehokkaan matkanteon. Ajat sitten pikaisesti kaupunkiin tai lähdet pidemmälle retkelle - Tiguan eHybrid vie sinut perille. Se tarjoaa melkeinpä joka tilanteeseen oikean ajotilan, jonka voit valita nopeasti ajoprofiilin valinnasta.

 4. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 6 kk

  Arteon Shooting Brake herättää huomion urheilullisella muotoilullaan. Farmarimalliin on lisätty ylellisyyttä ulkopuolen kromatuilla pinnoilla ja sisäpuolen ketterillä kosketuskäyttötoiminnoilla. TSI-, TDI- ja eHybrid-moottorivaihtoehdot tarjoavat täyden tehon alhaisella kulutuksella.

Volkswagen Hyötyautot


 1. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 11 kk

  Uusi Multivan on monitoimiauto, joka mukautuu lukemattomiin autoilukonsepteihin. Ulko- ja sisäpuoli ovat kokonaan uudistettuja, tietenkin Multivan-DNA:ta kunnioittaen. Multivan on nimittäin aina edustanut monitoimisuutta, käytännöllisyyttä ja monipuolista lahjakkuutta höystettynä innovatiivisilla toiminnoilla. Nyt uusi Multivan on entistä mukavampi.

CUPRA


 1. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 8 kk

  Osittain sähköllä. Aina täydellä tunteella. Hybridin liikkuvuuden tulevaisuus. Uusi CUPRA Leon on vahva näyttö sähköistetyn, urheilullisen autoilun kehityksestä. Lataa täyteen ja vaihda sähköiseen ajotilaan kaupungissa. Jopa 52 km* päästötöntä kaupunkiajoa. Terävämmät, dynaamisemmat linjat saavat aikaa huomiota herättävän ja urheilullisen ilmeen.

 2. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 8 kk

  Sähköistetty suorituskyky kohtaa hienostuneisuuden. Näkymä hybridiautoilun tulevaisuuteen. Uusi CUPRA Leon Sportstourer erottuu ainutlaatuisella ja dynaamisella muodollaan. Nauti molempien maailmojen parhaista puolista – vahvaa suorituskykyä ja 60 km* päästötöntä kaupunkiajoa.

 3. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 10 kk

  Aito CUPRA nyt myös ladattavana e-HYBRID-mallina. Ensimmäinen sataprosenttisen CUPRA DNA:n omaava mallimme. Ainutlaatuinen, rohkea ja innovatiivisen tehokas SUV-coupé. Koe todellinen voima. CUPRAn urheilullinen sielu tulee esiin CUPRA Formentorin huippusuorituskykyisissä moottoreissa ja muissa teknisissä yksityiskohdissa.

Audi


 1. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 12 kk

  Täysin sähköinen, hybridi vai polttomoottori – sinä päätät. Ladattavassa A3 Sportback TFSI e -hybridissä valittavanasi ovat kaikki ajotyypit. Sinun tehtäväksesi jää nauttia uskomattomasta suorituskyvystä. Sportback-mallin ulkopuoli kertoo myös ajoneuvon dynaamisuudesta, ketteryydestä ja vauhdista.

 2. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 8 kk

  Sähköistetty koko perheen katumaasturi. Audi Q3 TFSI e. Innovatiivinen ladattava hybridi, jonka toimintamatka sähkömoottorilla on jopa 50 kilometriä* – täysin ilman lähipäästöjä. Runsaasti tilaa ja teknisiä ominaisuuksia sekä dynamiikkaa parantava edistyksellinen alusta.

 3. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 8 kk

  Sporttinen ja sähköistetty. Audi Q3 Sportback TFSI e. Innovatiivinen ladattava hybridi, jonka toimintamatka sähkömoottorilla on jopa 50 kilometriä* – täysin ilman lähipäästöjä. Ilmeikkäät puskurit ja coupémainen kattolinja antavat autolle urheilullisen ja dynaamisen ilmeen.

 4. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 6 kk

  Audi Q5 TFSI e yhdistää sähköisen voimansiirron vahvuudet ja polttomoottorin edut. Ihanteellinen käyttövoima valitaan ajotilanteen mukaan: sähkö, hybridi tai polttomoottori. Tehokasta, mukavaa ja urheilullista ajoa. Urheilullinen suorituskyky kohtaa hyötysuhteen 7-vaihteisen S tronic -vaihteiston ja quattro-nelivedon ansiosta.

 5. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 6 kk

  Audi Q5 Sportback TFSI e yhdistää polttomoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin. Ensiluokkaisen katumaasturin ominaisuuksiin kuuluu coupémainen kattolinja, ja pelkällä sähköllä ajettaessa se tarjoaa dynaamista suorituskykyä täysin ilman lähipäästöjä.

 6. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 8 kk

  Aja edellä aikaasi. Audi A6 Sedan TFSI e. Jos haluat päästä muiden edelle, sinun on kuljettava omia teitäsi. Audi A6 Sedan TFSI e quattrolla se onnistuu uskomattomalla tavalla: ajoneuvo tarjoaa tehokkaan pistokehybridikäytön, uraauurtavan käyttökonseptin, mukavat sisätilat ja urheilullisen muotoilun.

 7. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 15 kk

  Sähköistetty ja käytännöllinen. Audi A6 Avant TFSI e quattro. Innovatiivinen pistokehybridi Audi A6 Avant TFSI e quattro tarjoaa täydellistä ajamisen nautintoa niin kaupungissa kuin maanteilläkin. Avantin luonteen mukaisesti auto sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja tarjoaa runsaat tilat.

Porsche


 1. Bensiini lataushybridi
  Toimitusaika n. 1 kk

  Alk. 116 079 €

   tai esim. 

  1 367 €/kk

  Cayenne E-Hybrid Advantage Package -malleissa räjähtävä suorituskyky ja kestävä sähköinen elämäntyyli muodostavat unelmien liiton. Advantage Packagen älykkäät ja urheilulliset huippuvarusteet viimeistelevät upean ajokokemuksen ilman kompromisseja.

 1. Sähköautoilu

  Hyödyllistä tietoa sähköautoilusta

  Yhä useampi uuden auton ostaja päättää valita sähköauton. Keräsimme tietoa sähköautoilun eduista, autojen toimintamatkoista ja eri latausvaihtoehdoista.

 2. K-Auto

  Täyssähköauto on vaihtoehto yhä useammalle suomalaiselle autoilijalle

  Jopa 41 % suomalaisista autoilijoista kertoo, että he ovat kiinnostuneita hankkimaan täyssähköauton seuraavan viiden vuoden aikana. Vieläkin suurempi osa eli lähes puolet (49 %) suomalaisista autoilijoista suhtautuu täyssähköautoihin positiivisesti.

Autamme löytämään juuri sinulle sopivimman auton.

Mikä merkki? Mikä malli? Sähkö, kaasu vai muu käyttövoima? Uudenlainen autohakumme auttaa löytämään sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot.

Kuukausihinnat ovat M-palvelutason yksityiseasing esimerkkihintoja ja autokohtainen lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin *Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. ** CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.