Siirry pääsisältöön

Jatkoleasing – käytetty auto edullisesti

Käytetty leasingauto on erinomainen ratkaisu, jos tarvitset nopeasti normaalia sopimusaikaa lyhyemmän leasing-sopimuksen tai etsit mahdollisimman kustannustehokasta vaihtoehtoa.

jatkoleasing hero

HYÖDYT

Etsitkö parasta leasingpalvelua? Löysit sen!

Räätälöidyt leasingpalvelut nopeasti ja joustavasti

Saatavilla niin yksityisille kuin yrityksille

Voit saada käytettyyn autoon normaalia lyhyemmän leasing-sopimuksen

Jatkoliisattavat autot ovat edullisempia kuin uudet, säästät siis selvää rahaa

Omat yhteyshenkilöt

VASTUULLISUUS

Vastuullisia valintoja – kustannustehokkaasti

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähkö-, hybridi- ja kaasuautoja. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 km yhdellä latauksella (Volkswagen ID.3), ja että kaasulla voi ajaa taloudellisesti jopa yli 400 km tankillisella? Myyjämme ovat valmiina palvelemaan – kysy lisää.

OSA K-RYHMÄÄ

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että autosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Lue lisää K-ryhmästä

AUTON HANKINTA

Auton hankinta – helposti kotisohvalta

Jatkoleasing on yksityishenkilöille ja yrityksille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa liisata käytetty auto. Ammattitaitoiset myyjät auttavat auton hankinnassa, mikäli sinulla on kysyttävää. Autamme sinua tai yritystäsi valitsemaan teille sopivimman vaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä.

Miten hankin auton jatkoleasingilla?

Jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta autosta. Toimi nopeasti, sillä kyseistä jatkoleasingautoa on saatavilla vain yksi. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Kerro vain jälleenmyyjälle auton sopimusnumero, mistä olet kiinnostunut.

Mihin jatkoleasingin hinnoittelu perustuu?

Hinnoittelu perustuu vuokrattavaan ajoneuvoon, vuokra-aikaan, sovittuun ajokilometrimäärään sekä mahdollisiin lisävarusteisiin ja lisäpalveluihin. Hintaan sisältyy alv. 24 %

Yritysleasing

Saat kiinteällä kuukausimaksulla auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

Yksityisleasing

Sinulla on valittavanasi kolme palvelutasoa laajuuden mukaan: S, M ja L. Valitse sinulle sopivin kiinteä kuukausihinta valitsemasi sopimuskauden ajaksi.