Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Jatkoleasing – edullisempi auto, lyhyempi sopimus

Hankkimalla auton jatkoleasing-sopimuksella tiedät autoilun kulut tarkasti etukäteen. Saat vähän ajetun leasing-auton nopeasti ajoon, ja sopimusaika on puolesta vuodesta kahteen vuoteen.

jatkoleasing hero

Jatkoleasingin hyödyt sinulle:

 • Kiinteä kuukausihinta ja kulujen ennakointi. 

 • Lyhyempi 6–24 kuukauden sopimusaika. 

 • Saat auton nopeasti ajoon ilman huolta arvon alenemisesta. 

 • Voit räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. 

 • Saatavilla niin yksityisille kuin yrityksille.

Näin jatkoleasing toimii

Jatkoleasingilla saat käyttöön vähän ajetun ja hyvin huolletun leasing-auton. Se on erinomainen ratkaisu, sillä auton saa nopeasti ja luonnollisesti uutta leasing-autoa edullisemmin.

Sinun ei myöskään tarvitse sitoutua pitkään sopimusaikaan. Leasingsopimuksen pituus on 6–24 kuukautta, ja kilometrimäärä muokataan juuri sinulle sopivaksi. Jatkoleasing on saatavilla niin yrityksille kuin yksityisille.

SAATAVILLA OLEVAT AUTOMALLIT

Jatkoleasing - käytetty auto edullisesti

Voit valita minkä automerkkien saatavilla olevia automalleja haluat tarkastella:

  Vastuullisuus_kuva

  YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ LEASING-AUTOJA

  Vastuullisia valintoja – kustannustehokkaasti

  Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähkö-, hybridi- ja kaasuautoja. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 km yhdellä latauksella ja että kaasulla voi ajaa taloudellisesti jopa yli 400 km tankillisella?

  Olemme osa K-ryhmää

  Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasing-autosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

  Auton hankinta on tehty helpoksi

  Jatkoleasing on yksityishenkilöille ja yrityksille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa hankkia vähän käytetty leasing auto. Tarjolla oleva autovalikoima vaihtelee jatkuvasti, ja kaikki vapaana olevat autot näkyvät tällä sivulla. Autamme mielellämme sopivan auton valinnassa, mikäli sinulla on asiasta kysyttävää. Ota rohkeasti yhteyttä.

  Aiheeseen liittyviä kysymyksiä