Siirry pääsisältöön
K-Auto

Jatkoleasing – käytetty auto edullisesti

Käytetty leasingauto on erinomainen ratkaisu, jos tarvitset nopeasti normaalia sopimusaikaa lyhyemmän leasing-sopimuksen tai etsit mahdollisimman kustannustehokasta vaihtoehtoa.

jatkoleasing hero

HYÖDYT

Etsitkö parasta leasingpalvelua? Löysit sen!

Räätälöidyt leasingpalvelut nopeasti ja joustavasti

Saatavilla niin yksityisille kuin yrityksille

Voit saada käytettyyn autoon normaalia lyhyemmän leasing-sopimuksen

Jatkoliisattavat autot ovat edullisempia kuin uudet, säästät siis selvää rahaa

Omat yhteyshenkilöt

Etsi tarpeisiisi sopiva auto

SAATAVILLA OLEVAT AUTOMALLIT

Jatkoleasing - käytetty auto edullisesti

Voit valita minkä automerkkien saatavilla olevia automalleja haluat tarkastella:

  Vastuullisuus_kuva

  YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ LEASINGAUTOJA

  Vastuullisia valintoja – kustannustehokkaasti

  Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähkö-, hybridi- ja kaasuautoja. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 km yhdellä latauksella ja että kaasulla voi ajaa taloudellisesti jopa yli 400 km tankillisella?

  Olemme osa K-ryhmää

  Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasingautosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

  AUTON HANKINTA

  Auton hankinta – helposti kotisohvalta

  Jatkoleasing on yksityishenkilöille ja yrityksille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa liisata palautunut käytetty leasing auto. Tarjolla oleva autovalikoima vaihtelee jatkuvasti ja kaikki vapaana olevat autot näkyvät yllä olevalla listalla. Autamme mielellämme sopivan auton valinnassa mikäli sinulla on asiasta kysyttävää. Ota rohkeasti yhteyttä.

  Miten hankin auton jatkoleasingilla?

  Jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta autosta. Toimi nopeasti, sillä kyseistä jatkoleasingautoa on saatavilla vain yksi. Lähetämme sinulle tarjouksen ja sopimusehdot saatuamme yhteydenottosi. Auton luovutusajankohta- ja paikka sovitaan joustavasti asuinpaikkasi mukaan.

  Mihin jatkoleasingin hinnoittelu perustuu?

  Hinnoittelu perustuu vuokrattavaan ajoneuvoon, vuokra-aikaan, sovittuun ajokilometrimäärään sekä mahdollisiin lisävarusteisiin ja lisäpalveluihin. Hintaan sisältyy alv. 24 %