Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Tiedote 7.5.2024

K-Auton leasing-palvelut yhteistyöhön Danske Bankin kanssa

K-Auto Leasing ja Danske Bank ovat solmineet yhteistyösopimuksen leasing-autojen rahoittamisesta 7.5.2024 alkaen. Uudistus ei edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme eikä vaikuta voimassa olevin leasing-sopimusten sisältöön. Jatkossakin sopimusosapuolena on K-Auto Leasing ja kaikki leasing-autoihin liittyvä yhteydenpito hoituu mutkattomasti asiakaspalvelumme kautta.

K-Auton leasing-toiminnalle yhteistyö avaa uusia kasvumahdollisuuksia leasing-markkinassa ja vahvistaa entisestään asemaamme kotimaisena, luotettavana leasing-toimijana.

On muutamia käytännön asioita, jotka kannattaa huomioida jatkossa.

  • Ajoneuvojen rekisteriotteella ajoneuvon omistajana näkyy jatkossa Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.

  • Ajoneuvon käyttö Pohjoismaiden ulkopuolella vaatii maastavientivaltakirjan, jonka voit tilata asiakaspalvelustamme sähköpostitse. Jos sinulla on voimassa oleva maastavientivaltakirja, varmistathan sen voimassaolon meiltä.

  • Lisätietoja muun muassa maastaviennistä sekä päivitetty lisäpalveluhinnastomme löytyvät verkkosivuiltamme. Lue leasingpalveluista »

Laaja myyntiverkostomme palvelee joustavasti niin myymälöissä kuin verkossa. Jos aiheesta herää kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Autamme mielellämme kaikkiin autoiluun liittyvissä kysymyksissä.

K-Auto Leasing, asiakaspalvelu

[email protected]

puh. 010 533 8588

 

Leasing-autojen tarjoukset ja uutuudet

Ihastu uutuuksiin ja hyödynnä parhaat leasingtarjoukset

Nämäkin kaikki saatavilla huolettomalla yritys- tai yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autoja nopeaan toimitukseen.

Audi Q4 hero
Suositut uutuudet

Audi Q4 e-tron

Uusi Audi Q4 e-tron Progress. Kun suorituskykyä hiotaan huippuunsa, silloin keskitytään teknologiaan. Monien mielestä Audi Q4 e-tron oli jo valmis, mutta me emme malttaneet lopettaa ihan vielä.

ID.7 artikkelikortti
Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7

Tämä on täyttä totta: uusi täys­sähkö­auto­mallimme ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toiminta­säteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Audi Q8 e-tron hero

Audi Q8 e-tron

Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

CUPRA Born mallisivu

CUPRA Born

CUPRA Born nyt nopeaan toimitukseen. 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.