Siirry pääsisältöön
K-Auto

Leasingauto mutkattoman helposti

Valikoimastamme löydät itsellesi sopivan leasingauton, tarvitsit sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa. Meiltä löydät myös ympäristöä vähemmän kuormittavia ja ajokustannuksia säästäviä kaasu- ja sähköautoja. Jatkoleasingillä voit puolestaan liisata käytetyn auton edullisesti.

K-Auto leasingautot yritys- ja yksityiskäyttöön.

MIKSI VALITA K-AUTO LEASING?

Kotimainen ja aina lähellä sinua

Voit hankkia K-Auto Leasing Oy:n hallinnoiman leasingauton yritys- tai yksityiskäyttöön mistä tahansa autobrändejämme edustavasta merkkiliikkeestä. Kotimainen ja koko Suomen kattava myynti- ja huoltoverkostomme palvelee sinua ammattitaidolla. Voit asioida tutun jälleenmyyjäsi kanssa, jonka kautta saat aina monipuoliset ja laadukkaat K-Auto Leasing -palvelut. Tutustu lähimmän K-Auton jälleenmyyjän yhteystietoihin.

KUSTANNUSTEHOKAS

Tarjoamme kattavat leasingpalvelut ilman välikäsiä - säästät aikaa, vaivaa sekä rahaa.

HELPPO HANKKIA

Auton hankinta sekä huolto on tehty mahdollisimman helpoksi, ja sopimuksemme joustaa tarpeidesi mukaan.

ASIANTUNTEVA

Aina paras merkkiosaaminen, alan viimeisin tietotaito sekä asiantunteva henkilökohtainen palvelu.

LAADUKAS

Laadukkaat autot kaikissa kokoluokissa, aina alkuperäisvarustein. Merkkihuoltomme takaa, että autosi kulkee aina turvallisesti.

LEASINGAUTO TARJOUKSET JA UUTUUDET

Ihastu uutuuksista ja hyödynnä parhaat tarjoukset

Nämäkin kaikki saatavilla huolettomalla yritys- tai yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autoja nopeaan toimitukseen erikoiseduin.

Ajankohtaiset kampanjat

Ihastu uutuuksista ja hyödynnä parhaat tarjoukset

Katso kaikki ajankohtaiset K-Auto Yksityisleasing tarjoukset

Ajankohtaiset kampanjat

Volkswagen ID.3

ID.3 yksityisleasing, esim. 479 €/kk¹ sisältäen lataussähköt.

Ajankohtaiset kampanjat

Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Toteuta unelmasi Porsche Yksityisleasingilla. Rajattu erä Porsche Taycan 4 Cross Turismoja nyt yksityisleasingilla sisältäen lataussähköt valitsemallesi sopimusajalle.

YRITYKSEMME

Suomen mutkattomin yhteistyökumppani

K Auto Leasing kuuluu Keskon omistamaan K Auto Oy:hyn, joka on Suomessa markkinajohtaja ja suurin autojen maahantuoja. K Auto Leasing tarjoaa yritys-, yksityis- ja jatkoleasingpalveluita. Toimintamme moottoreita ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja vastuullisuus. Pidämme Suomen liikkeellä ja talouden pyörät pyörimässä.

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasingautosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

K-ryhmä

AUTOMERKKIMME

Laadukkaat leasingautot joka tarpeeseen

Edustamme Audi-, Porsche-, SEAT-, CUPRA- ja Volkswagen-henkilöautoja sekä Volkswagen Hyötyautoja ja MAN kuorma-autoja. Voit valita leasingautosi useista eri merkeistä, malleista ja hintaluokista.

LEASINGAUTOT YRITYKSILLE

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

K Auto Leasingin tarjoama yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla leasingauton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

LEASINGAUTOT YKSITYISILLE

Huoleton Yksityisleasing

Helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Yksityisleasing -asiakkaana sinulla on valittavanasi kolme palvelutasoa laajuuden mukaan: S, M ja L. Valitse sinulle sopiva kiinteä kuukausihinta sopimuskauden ajaksi.

LEASINGAUTOT YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE

Jatkoleasing – käytetty auto edullisesti ja nopeasti ajoon

Käytetty leasingauto on erinomainen ratkaisu, jos tarvitset nopeasti normaalia sopimusaikaa lyhyemmän leasingsopimuksen, tai etsit mahdollisimman kustannustehokasta vaihtoehtoa. Sopimuksen pituus ja kilometrimäärä muokataan juuri sinulle sopiviksi. Jatkoleasing on saatavilla niin yrityksille kuin yksityisille.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ LEASINGAUTOJA

Vastuullisia valintoja – kustannustehokkaasti

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähkö-, hybridi- ja kaasuautoja. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 km yhdellä latauksella ja että kaasulla voi ajaa taloudellisesti jopa yli 400 km tankillisella?

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

¹Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh, käsiraha 0e, leasinghinta esim. 479 €/kk, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 17 244 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset ja 4 620 kWh lataussähköä K-Latausasemilta. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

²Latausetu sisältää 4 620 kWh:n edestä sähköä K-Lataus -asemilla. Sopimukseen sisältyvä latausetu ei sisällä mahdollisia K-Latauksen pysäköinti- tai aikamaksuja. 30 000 km ajomatka on laskettu Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh -version WLTP-kulutuksella 15,4 kWh/100km. Asiakkaan saama etu (4 620 kWh lataussähköä) aktivoituu asiakkaan K-Lataustilille ja on käytettävissä maksimissaan 36 kuukauden ajan leasingsopimuksen alkamispäivästä K-Latauksen julkisilla latausasemilla. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi alennukseksi. Etu koskee uusia Volkswagen jälleenmyyjien kautta tehtyjä ID.3 – yksityisleasingtilauksia ajalla 21.11.2022–31.3.2023. Autoja on rajattu määrä. Kuvan auto erikoisvarustein. Oikeudet muutoksiin pidätetään.