Siirry pääsisältöön

Suomen mutkattomin leasingpalvelu

Valikoimastamme löydät itsellesi sopivan auton, tarvitsit sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa. Meiltä löydät myös ympäristöä vähemmän kuormittavia ja ajokustannuksia säästäviä sähkö- ja kaasuautoja. Jatkoleasingillä voit puolestaan liisata käytetyn auton edullisesti.

MIKSI VALITA K-AUTO LEASING?

K-Auto Leasing – kotimainen ja aina lähellä sinua

Voit hankkia K-Auto Leasing Oy:n hallinnoiman yritys- tai yksityisleasingauton mistä tahansa autobrändejämme edustavasta merkkiliikkeestä. Kotimainen ja koko Suomen kattava myynti- ja huoltoverkostomme palvelee sinua ammattitaidolla. Voit asioida tutun jälleenmyyjäsi kanssa, jonka kautta saat aina monipuoliset ja laadukkaat K-Auto Leasing -palvelut. Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi täältä

KUSTANNUSTEHOKAS

Tarjoamme kattavat leasingpalvelut ilman välikäsiä - säästät aikaa, vaivaa sekä rahaa.

KONSTAILEMATON KOTIMAINEN

Auton hankinta sekä huolto on tehty mahdollisimman helpoksi, ja sopimuksemme joustaa tarpeidesi mukaan.

ASIANTUNTEVA

Aina paras merkkiosaaminen, alan viimeisin tietotaito sekä asiantunteva henkilökohtainen palvelu.

LAADUKAS

Laadukkaat autot kaikissa kokoluokissa, aina alkuperäisvarustein. Merkkihuoltomme takaa, että autosi kulkee aina turvallisesti.

YRITYKSEMME

Suomen mutkattomin yhteistyökumppani

K Auto Leasing kuuluu Keskon omistamaan K Auto Oy:hyn, joka on Suomessa markkinajohtaja ja suurin autojen maahantuoja. K Auto Leasing tarjoaa yritys-, yksityis- ja jatkoleasingpalveluita. Toimintamme moottoreita ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja vastuullisuus. Pidämme Suomen liikkeellä ja talouden pyörät pyörimässä.

OSA K-RYHMÄÄ

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että autosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Lue lisää K-ryhmästä

AUTOMERKKIMME

Laadukkaat autot joka tarpeeseen

Edustamme Audi-, Porsche-, SEAT-, CUPRA- ja Volkswagen-henkilöautoja sekä Volkswagen Hyötyautoja ja MAN kuorma-autoja. Voit valita autosi useista eri merkeistä, malleista ja hintaluokista.

TARJOUKSET JA UUTUUDET

Ihastu uutuuksista ja hyödynnä parhaat tarjoukset

Nämäkin kaikki tarjoukset saatavilla huolettomalla yritys- tai yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autoja nopeaan toimitukseen erikoiseduin. Löydä omasi ja aja syksyyn uudella autolla.

  1. Uusi Golf Variant

    Uusi Golf Variant tarjoaa suuren moottorivalikoiman: TSI-, TDl- ja TGI-moottorit tarjoavat suuren tehon erityisen alhaisella kulutuksella.

  2. Uusi Audi A3 Sportback TFSI e

    Täysin sähköinen, hybridi vai polttomoottori – sinä päätät. Ladattavassa A3 Sportback TFSI e -hybridissä valittavanasi ovat kaikki ajotyypit.

  3. Uusi SEAT Leon e-HYBRID

    Uusi SEAT Leon e-HYBRID on enemmän kuin hybridi. Kuten useimmat hybridit, se lataa akun automaattisesti, mutta voit myös ladata sen.

LEASINGPALVELUT YRITYKSILLE

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

K Auto Leasingin tarjoama yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

LEASINGPALVELUT YKSITYISILLE

Huoleton Yksityisleasing

Helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Yksityisleasing -asiakkaana sinulla on valittavanasi kolme palvelutasoa laajuuden mukaan: S, M ja L. Valitse sinulle sopiva kiinteä kuukausihinta sopimuskauden ajaksi.

LEASINGPALVELUT YRITYKSILLE JA YKSITYISILLE

Jatkoleasing – käytetty auto edullisesti ja nopeasti ajoon

Käytetty leasingauto on erinomainen ratkaisu, jos tarvitset nopeasti normaalia sopimusaikaa lyhyemmän leasing-sopimuksen, tai etsit mahdollisimman kustannustehokasta vaihtoehtoa. Sopimuksen pituus ja kilometrimäärä muokataan juuri sinulle sopiviksi. Jatkoleasing on saatavilla niin yrityksille kuin yksityisille.

VASTUULLISUUS

Vastuullisia valintoja – kustannustehokkaasti

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähkö-, hybridi- ja kaasuautoja. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 km yhdellä latauksella (Volkswagen ID.3), ja että kaasulla voi ajaa taloudellisesti jopa yli 400 km tankillisella? Myyjämme ovat valmiina palvelemaan – kysy lisää.