Siirry pääsisältöön

Ostoskori

LeasingpalvelutLeasingpalvelut
Laadukkaat leasing-autot yksityisille ja yrityksille

Leasingpalvelut

Miksi valita K-Auto Leasing?

Kotimainen ja aina lähellä sinua

Voit hankkia leasing-auton yritys- tai yksityiskäyttöön mistä tahansa autobrändiemme merkkiliikkeestä. Kotimainen ja koko Suomen kattava myynti- ja huoltoverkostomme palvelee sinua ammattitaidolla.

icon-future

Kustannustehokas

Tarjoamme kattavat leasingpalvelut ilman välikäsiä. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

icon-lightBulb@3x

Helppo hankinta

Leasing-auton hankinta ja huolto on tehty mahdollisimman helpoiksi. Ja sopimuksemme joustavat tarpeidesi mukaan.

icon-handshake

Asiantunteva

Aina paras merkkiosaaminen, alan viimeisin tietotaito sekä asiantunteva henkilökohtainen palvelu.

icon-badge

Laadukas

Laadukkaat autot kaikissa kokoluokissa, aina alkuperäisvarustein. Merkkihuoltomme takaa, että leasing-autosi kulkee turvallisesti.

Suomen mutkattomin yhteistyökumppani

K-Auton leasingpalvelut kuuluu Keskon omistamaan K Auto Oy:hyn, joka on Suomessa markkinajohtaja ja suurin autojen maahantuoja. K-Auton leasingpalvelut tarjoaa yritys-, yksityis- ja jatkoleasingpalveluita. Toimintamme moottoreita ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja vastuullisuus. Pidämme Suomen liikkeellä ja talouden pyörät pyörimässä.

Asiakaspalvelua K-Auton autohuollossa
Olemme osa K-Ryhmää

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasing-autosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Leasing-autojen tarjoukset ja uutuudet

Ihastu uutuuksiin ja hyödynnä parhaat leasingtarjoukset

Nämäkin kaikki saatavilla huolettomalla yritys- tai yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autoja nopeaan toimitukseen.

Audi Q4 hero
Suositut uutuudet

Audi Q4 e-tron

Uusi Audi Q4 e-tron Progress. Kun suorituskykyä hiotaan huippuunsa, silloin keskitytään teknologiaan. Monien mielestä Audi Q4 e-tron oli jo valmis, mutta me emme malttaneet lopettaa ihan vielä.

ID.7 artikkelikortti
Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7

Tämä on täyttä totta: uusi täys­sähkö­auto­mallimme ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toiminta­säteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Audi Q8 e-tron hero

Audi Q8 e-tron

Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

CUPRA Born mallisivu

CUPRA Born

CUPRA Born nyt nopeaan toimitukseen. 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

Leasing-autot yrityksille

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla uuden leasing-auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

K-Auto brändikuvat - hyötyautot
Huoleton yksityisleasing

Leasing-autot yksityisille

Huoleton yksityisleasing

Yksityisleasingin ansiosta tiedät autoilun kustannukset etukäteen, kun valitset uudelle autolle kiinteän kuukausihinnan koko sopimuskauden ajaksi. Yksityisleasing on helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Voit valita itsellesi sopivan palvelutason S, M tai L laajuuden mukaan.

Jatkoleasing yrityksille ja yksityisille

Auto edullisesti ja nopeasti ajoon

Vähän ajettu leasing-auto on erinomainen ratkaisu, kun haluat auton ajoon nopeasti ja edullisesti ilman käsirahaa. Jatkoleasingin sopimusajan voi valita sopivaksi alkaen kuudesta kuukaudesta aina kahteen vuoteen. Jatkoleasing on saatavilla niin yrityksille kuin yksityisille.

Jatkoleasing kuva
Vastuullisia valintoja sisältökuva

Ympäristöystävällisiä leasing-autoja

Tee vastuullinen ja kustannustehokas valinta

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähköautoja tai hybrideitä. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa yli 600 kilometriä yhdellä latauksella?

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä