Siirry pääsisältöön

Leasingauto on huoleton ja helppo valinta

Valikoimastamme löydät sopivan leasingauton, tarvitset sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa. Leasing on paras vaihtoehto silloin, kun haluat etukäteen tietää autoilun kustannukset. Yritysleasingin ja yksityisleasingin lisäksi tarjolla on myös Jatkoleasing, jolla voi edullisesti hankkia vähän ajetun auton.

leasing-auto-k-autosta-hero-kuva

K-Auton leasing – kotimainen ja aina lähellä sinua

Voit hankkia leasingauton yritys- tai yksityiskäyttöön mistä tahansa autobrändiemme merkkiliikkeestä. Sinua palvelee ammattitaidolla kotimainen ja koko Suomen kattava myynti- ja huoltoverkostomme sekä oma leasingyhtiömme.

Voit asioida tutun jälleenmyyjäsi kanssa, jonka kautta saat aina monipuoliset ja laadukkaat K-Auton leasingpalvelut. Tutustu lähimmän K-Auton jälleenmyyjän yhteystietoihin.

Leasingautojen valikoima on laaja, on sitten kyse uusista autoista tai käytetyistä leasingautoista. Meiltä saat myös ympäristöä vähemmän kuormittavia ja ajokustannuksia säästäviä sähköautoja ja lataushybrideitä.

icon-clock

KUSTANNUSTEHOKAS

Tarjoamme kattavat leasingpalvelut ilman välikäsiä. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

icon-lightbulb

HELPPO HANKINTA

Leasingauton hankinta ja huolto on tehty mahdollisimman helpoiksi. Ja sopimuksemme joustavat tarpeidesi mukaan.

icon-handshake

ASIANTUNTEVA

Aina paras merkkiosaaminen, alan viimeisin tietotaito sekä asiantunteva henkilökohtainen palvelu.

icon-badge

LAADUKAS

Laadukkaat autot kaikissa kokoluokissa, aina alkuperäisvarustein. Merkkihuoltomme takaa, että autosi kulkee turvallisesti.

Ihastu uutuuksista ja hyödynnä parhaat leasingtarjoukset

Meillä on valtavasti upeita uutuusmalleja sekä tuntuvia tarjouksia huolettomalla yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti uusia autoja myös nopeaan toimitukseen.

Yksityisleasingtarjoukset - korttikuva
Ajankohtaiset kampanjat

Tuoreimmat uutuudet ja parhaat tarjoukset

Katso ajankohtaiset K-Auton yksityisleasing-tarjoukset ja hyödynnä edut.

ID.7 artikkelikortti
Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7

Aerodynaaminen muotoilu. Tilavat sisätilat. Jopa 700 km toimintamatka.

Q8 e-tron article 384x384

Audi Q8 e-tron

Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

CUPRA article 384x384 v2

CUPRA Born

CUPRA Born nyt nopeaan toimitukseen. 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

Leasingautot yrityksille

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla uuden leasingauton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

Yritysleasing

VW HYA
Huoleton yksityisleasing

Leasingautot yksityisille

Huoleton yksityisleasing

Yksityisleasingin ansiosta tiedät autoilun kustannukset etukäteen, kun valitset uudelle autolle kiinteän kuukausihinnan koko sopimuskauden ajaksi. Yksityisleasing on helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Voit valita itsellesi sopivan palvelutason S, M tai L laajuuden mukaan.

Yksityisleasing

Jatkoleasing yrityksille ja yksityisille

Auto edullisesti ja nopeasti ajoon

Vähän ajettu leasingauto on erinomainen ratkaisu, kun haluat auton ajoon nopeasti ja edullisesti ilman käsirahaa. Jatkoleasingin sopimusajan voi valita sopivaksi alkaen kuudesta kuukaudesta aina kahteen vuoteen. Jatkoleasing on saatavilla niin yrityksille kuin yksityisille.

Jatkoleasing

Jatkoleasing kuva
Vastuullisuus sisältökuva

Ympäristöystävällisiä leasingautoja

Tee vastuullinen ja kustannustehokas valinta

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähköautoja tai hybrideitä. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 kilometriä yhdellä latauksella?

AUTOMERKKIMME

Laadukkaat leasingautot joka tarpeeseen

Edustamme Audi-, Porsche-, SEAT-, CUPRA- ja Volkswagen-henkilöautoja sekä Volkswagen Hyötyautoja. Voit valita leasingautosi useista eri merkeistä, malleista ja hintaluokista.

Suomen mutkattomin yhteistyökumppani

K-Auton leasingpalvelut kuuluu Keskon omistamaan K Auto Oy:hyn, joka on Suomessa markkinajohtaja ja suurin autojen maahantuoja. K-Auton leasingpalvelut tarjoaa yritys-, yksityis- ja jatkoleasingpalveluita. Toimintamme moottoreita ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja vastuullisuus. Pidämme Suomen liikkeellä ja talouden pyörät pyörimässä.

Yrityksemme
K-Logo

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasingautosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä