Siirry pääsisältöön

Ostoskori

YksityisleasingYksityisleasing

Yksityisleasing

Löysit juuri fiksun tavan auton hankintaan

Yksityisleasing on huoleton ja riskitön tapa autoilla. Hankkimalla leasing-auton yksityiskäyttöön et joudu maksamaan auton omistamisesta, mutta saat uuden kulkuneuvon käyttöösi. Et siis tarvitse käsirahaa, autolainaa tai suurta viimeistä maksuerää.

Maksat yksityisleasing-autostasi vain kiinteän etukäteen sovitun kuukausihinnan koko leasingsopimuskauden ajan, eikä sinun tarvitse kantaa huolta auton hinnan alenemisesta. Valitse sinulle sopiva palvelutaso, sopimusaika ja kilometrit.

Yksityisleasingin edut:

icon-future

Helppo

Saat auton ajoon ilman huolta arvon alenemisesta.

euro merkki ikoni icon

Edullinen

Kiinteä kuukausihinta ja kulujen ennakointi. Sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

icon-handshake

Huoleton

Omat yhteyshenkilöt K-Auton merkkiliikkeessä. Aina paras merkkiosaaminen sekä asiantunteva henkilökohtainen palvelu.

icon-badge

Laadukas

Laadukkaat yksityisleasing-autot kaikissa kokoluokissa, aina alkuperäisvarustein.

k-auto hymy icon

Joustava

Yksityisleasing-auton hankinta ja huolto on tehty mahdollisimman helpoiksi. Voit räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Onko sinulla jo auto? Ei hätää, me ostamme autosi! Tällöin voit itse valita, haluatko lyhentää summalla uuden autosi leasingmaksua, vai haluatko summan rahana itsellesi.

Yksityisleasing-autojen tarjoukset ja uutuudet

Ihastu uutuuksiin ja hyödynnä parhaat leasingtarjoukset

Nämäkin kaikki saatavilla huolettomalla yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autoja nopeaan toimitukseen.

CUPRA Born
Born Limited Edition

CUPRA Born Limited – esim. 499 €/kk⁷

Tehokas ja upea sähköauto nyt fiksusti leasingillä. Toimi nopeasti, sillä hinta voimassa vain 30.6.2024 saakka tai niin pitkään kuin Limited-malliston autoja riittää.

Audi Q4 e-tron 840px
Q4 SUV 45 e-tron Progress

Audi Q4 e-tron – esim. 649 €/kk³

Edistystä, jonka voit tuntea. Nyt Audi Q4 e-tron edullisella Yksityisleasingilla K-Autosta.

ID.7 Tourer syvätty
Volkswagen ID.7 Tourer Pro Elegance 210 kW, akku 77 kWh

Volkswagen ID.7 Tourer - esim. 749 €/kk⁴

Uusi Volkswagen ID.7 Tourer hurmaa muotoilullaan ja tilavuudellaan. Mallistomme ensimmäinen täysin sähköinen farmari­auto asettaa uuden vaatimustason sähköautoilun mukavuudelle, käytännöllisyydelle ja ympäristöystävyydelle.

Miltei uusi yksityisleasingillä matala hero (desktop)

Miltei uusi auto yksityisleasingillä

Miltei uusi auto huolettomasti yksityisleasingillä. Valitse itsellesi sopiva leasing-aika ja ajokilometrit. Huollot, katsastukset ja kahdet renkaat kuuluvat hintaan.

Volkswagen ID.4 hero

Volkswagen ID.4

Nyt Volkswagen ID.4 edullisella Yksityisleasingilla K-Autosta. Yksityisleasing esim. 599 €/kk.

Räätälöi tarpeisiisi sopiva kokonaisuus

Voit valita palvelutasoista S, M tai L juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden. Sopimusajaksi voit valita 24-48 kk ja kilometrimääräksi 10 000-200 000 km.

*Lisäpalveluna kaikkiin palvelutasoihin saatavilla liikenne- ja kaskovakuutus (Rahoituskasko, Pohjola).

Yksityisleasing palveluatasot:

S

M

L

Auton rahoituskustannukset

Rasti ikoni

Oranssi rasti ikoni

Rasti ikoni

Sopimuksen mukaiset ajokilometrit

Rasti ikoni

Oranssi rasti ikoni

Rasti ikoni

Toimituskulut

Rasti ikoni

Oranssi rasti ikoni

Rasti ikoni

Kahdet renkaat

Rasti ikoni

Oranssi rasti ikoni

Rasti ikoni

Määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset

Oranssi rasti ikoni

Rasti ikoni

Katsastukset

Oranssi rasti ikoni

Rasti ikoni

Sijaisautot määräaikaishuoltojen ajaksi

Rasti ikoni

Renkaiden säilytys ja kausivaihdot

Rasti ikoni

Renkaiden uusinnat

Rasti ikoni

M-tasoon kuuluvat tekniset korjaukset ovat korjauksia, joihin ei liity normaali kuluminen. Tällaisia voisi olla esimerkiksi ilmastointilaitteen korjaus, moottorin ja vaihteiston korjaukset, vetopyörästön korjaukset, sähkövikojen korjaukset ja muut ennalta arvaamattomat korjaukset.

K-Auto brändikuvat - hyötyautot
Leasingpalvelut

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

Jatkoleasing kuva
Leasingpalvelut

Jatkoleasing - käytetty auto edullisesti

Tarvitsetko autoa lyhyemmäksi ajaksi? Vähän ajettu leasing-auto on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset auton ilman pitkää sitoutumista.

Ympäristöystävällisiä leasing-autoja

Tee vastuullinen ja kustannustehokas valinta

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähköautoja tai hybrideitä. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa yli 600 kilometriä yhdellä latauksella?

Vastuullisia valintoja sisältökuva
Olemme osa K-Ryhmää

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasing-autosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä

²Audi Q5 50 TFSI e quattro Limited yksityisleasing M-taso esim. 699,02 €/kk, ensierä 0 €, kiinteä kk-erä koko sopimuskauden ajan, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 35 552,96 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastukset, määräaikaishuollot sekä tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa/ajomäärää voi muuttaa, jolloin leasinghinta myös muuttuu. Audi Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

³Audi Q4 e-tron SUV 45 e-tron Progress yksityisleasing M-taso esim. 649,53 €/kk, ensierä 0 €, kiinteä kk-erä koko sopimuskauden ajan, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 31 177,44 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastukset, määräaikaishuollot sekä tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa/ajomäärää voi muuttaa, jolloin leasinghinta myös muuttuu. Audi Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

⁴Yksityisleasingilla ensierä 0 €, leasinghinta esim. 749 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km (M-taso), hinta sopimuskaudelta 35 952 €. Kuukausihinta sisältää toimitus­kulut 600 €, kesä- ja talvi­renkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa, jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityis­leasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy.

⁵Auton luovutus viimeistään 30.6.2024. Volkswagen ID.7 Pro Elegance 210 kW, akku 77 kWh, 210 kW/286 hv, hinta alk. 60 590 € (sis. toimitus­kulut 600 €). CO₂-päästöt 0 g/km. ID.7 -malliston yhd. EU-kulutus 16,3 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/ km. Yksityisleasingilla ensierä 0 €, leasinghinta esim. 699 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 33 552 €. Kuukausihinta sisältää toimitus­kulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa, jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy

⁶Auton luovutus viimeistään 30.6.2024. Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION Elegance 210 kW 77 kWh hinta alk. 51 590 € (sis. toimitus­kulut 600 €) CO₂-päästöllä 0 g/km. ID.4 -malliston yhd. EU-kulutus 16,3 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/ km. Yksityisleasingilla ensierä 0 €, leasinghinta esim. 599 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 28 752 €. Kuukausihinta sisältää toimitus­kulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa, jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy.

⁷Hinta voimassa CUPRA Born Limited Edition -autoihin 30.6.2024 saakka tai niin kauan kuin autoja riittää. Ei uusia tehdastilauksia. CUPRA BORN 150 kW 58 kWh LIMITED EDITION yksityisleasing M-taso esim. 499,01 €/kk, ensierä 0 €, kiinteä kk-erä koko sopimuskauden ajan, sopimuskausi 48 kk / 40 000 km, hinta sopimuskaudelta 23 952,48 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset ja sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa/ajomäärää voi muuttaa, jolloin leasinghinta myös muuttuu. CUPRA Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

Katso kaikki ajankohtaiset yksityisleasingtarjoukset