Siirry pääsisältöön
K-Auto

Huoleton yksityisleasing

Yksityisleasing on helppo, huoleton ja edullinen tapa autoilla. Leasingautolle sinulla on valittavanasi kolme palvelutasoa laajuuden mukaan: S, M ja L. Valitse sinulle sopiva palvelutaso ja kiinteä kuukausihinta sopimuskauden ajaksi.

Uudet SEAT-autot rivissä

Etsitkö parasta leasingpalvelua? Löysit sen!

Yksityisleasing on helppo ja riskitön tapa hankkia auto. Autoilet silloin ja siten kun sinulle sopii. Hankkimalla leasingauton yksityiskäyttöön, et maksa auton omistamisesta, mutta saat uuden auton käyttöösi. Ei autolainaa tai suurta viimeistä maksuerää - maksat autoilustasi vain kiinteän kuukausihinnan koko sopimuskauden ajan, eikä sinulle jää riskiä auton hinnan alenemisesta.

Yksityisleasingin edut:

Auto ajoon ilman huolta arvon alenemisesta

Kiinteä kuukausihinta

Voit räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden

Laatumerkit alkuperäisvarusteineen kaikissa kokoluokissa

Omat yhteyshenkilöt

LEASINGAUTO TARJOUKSET JA UUTUUDET

Ihastu uutuuksista ja hyödynnä parhaat tarjoukset

Nämäkin kaikki saatavilla huolettomalla yritys- tai yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autoja nopeaan toimitukseen erikoiseduin.

Ajankohtaiset kampanjat

Ihastu uutuuksista ja hyödynnä parhaat tarjoukset

Katso kaikki ajankohtaiset K-Auto Yksityisleasing tarjoukset

Ajankohtaiset kampanjat

Volkswagen ID.3

ID.3 yksityisleasing, esim. 479 €/kk¹ sisältäen lataussähköt.

Ajankohtaiset kampanjat

Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Toteuta unelmasi Porsche Yksityisleasingilla. Rajattu erä Porsche Taycan 4 Cross Turismoja nyt yksityisleasingilla sisältäen lataussähköt valitsemallesi sopimusajalle.

YKSITYISLEASING – PALVELUTASOT

Räätälöi tarpeisiisi sopiva kokonaisuus

Voit valita palvelutasoista S, M tai L juuri sinulle sopivimman kokonaisuuden. Sopimusajaksi voit valita 24–48 kk ja kilometrimääräksi 10 000–200 000 km.

Yksityisleasing palvelutasot:SML
Auton rahoituskustannukset
Sopimuksen mukaiset ajokilometrit
Toimituskulut
Kahdet renkaat
Määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Katsastukset
Sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi
Renkaiden säilytys ja kausivaihdot
Renkaiden uusinnat

*Lisäpalveluna kaikkiin palvelutasoihin saatavilla Ajoturva -liikenne- & kaskovakuutus (LähiTapiola).

LEASINGLASKURI

Löydä sinulle sopiva leasingauto vaivattomasti

Leasinglaskuri helpottaa juuri sinulle sopivan leasingauton löytämisessä. Laskurin avulla voit suodattaa autoja merkin, eri ominaisuuksien sekä hinnan perusteella. Laskurin kautta voit ottaa helposti yhteyttä automyyjään valmiiksi valitulla autolla - nopeuttaen leasingauton hankkimista.

LEASINGAUTON HANKINTA

Milloin leasingauto kannattaa?

Leasingauto kannattaa hankkia silloin kun haluat ennakoitavuutta kuluihin. Saat käyttöösi uuden auton, ilman suurta alkupääomaa, kiinteällä kuukausimaksulla.

Leasing mahdollistaa auton vaihtamisen sopimuskauden päättyessä, jolloin voit aina ajaa autoa, jossa on autoalan uusimmat ja parhaimmat varusteet.

Leasingauto on huoleton ratkaisu, sillä M-tason yksityisleasingpaketti kattaa kaikki auton huollot ja korjaukset. Yllättäviä kuluja ei siis tule, ja voit vain keskittyä nauttimaan ajamisesta.

Voit hyötyä leasingautosta myös taloudellisesti; jos käytät autoa työmatkoihin tai yritystoimintaan, kuukausimaksut ovat verovähennyskelpoisia.

Miten hankin leasingauton yksityiskäyttöön?

Leasingauton hankinta yksityiskäyttöön onnistuu helposti ja mutkattomasti yksityisleasing-sopimuksella. Jos olet kiinnostunut yksityisleasingista, voit jättää yhteydenottopyynnön tai ottaa yhteyttä jälleenmyyjään.

Laskemme sinulle tarjouksen haluamastasi autosta ja varusteista haluamasi leasingsopimuksen pituuden ja kilometrimäärän mukaan. Kerromme myös tarkemmat tiedot leasingauton hankinnan (esim. luottohakemus) etenemisestä.

Mihin yksityisleasingin hinta perustuu?

Yksityisleasingin kuukausihinta vaihtelee palvelutason laajuuden mukaan: S, M tai L, ja hinnoittelu perustuu vuokrattavaan ajoneuvoon, vuokra-aikaan, sovittuun ajokilometrimäärään sekä mahdollisiin lisävarusteisiin ja lisäpalveluihin. Hintaan sisältyy alv. 24 %

Auton hankinta onnistuu helposti kotisohvalta

Yksityisleasingilla saat käyttöösi aina upouuden auton. Halutessasi voit myös myydä nykyisen autosi meille. Sinä voit keskittyä olennaiseen – ajamiseen. Ammattitaitoiset myyjät auttavat auton hankinnassa ja kaikessa muussa, mikäli sinulla on kysyttävää. Valitsemme sinulle sopivimman vaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä.

Audi, Porsche, SEAT, CUPRA vai Volkswagen Yksityisleasing?

Audi Yksityisleasing, Porsche Yksityisleasing, SEAT Yksityisleasing ja Volkswagen Yksityisleasing tarjoavat K Auto Leasing Oy:n hallinnoimia yksityisleasingsopimuksia. Valitse sinulle sopiva merkki ja pyydä tarjous leasing-sopimuksesta. Voit tutustua yksityisleasingiin myös merkkien omilla verkkosivuilla.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ LEASINGAUTOJA

Vastuullisia valintoja – kustannustehokkaasti

Meiltä löydät kattavan valikoiman myös ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, kuten täyssähkö-, hybridi- ja kaasuautoja. Tiesitkö, että sähköautolla voi ajaa jopa 550 km yhdellä latauksella ja että kaasulla voi ajaa taloudellisesti jopa yli 400 km tankillisella?

Olemme osa K-ryhmää

Isona ja vakaana toimijana pystymme takaamaan, että leasingautosi tai yrityksesi koko autokanta on hyvissä käsissä. Autokauppa on yksi Keskon kolmesta strategisesta toimialasta. Hyödynnämme koko K-ryhmän laajaa liiketoimintaverkostoa ja kehitämme myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

K-ryhmä

¹Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh, käsiraha 0e, leasinghinta esim. 479 €/kk, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 17 244 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset ja 4 620 kWh lataussähköä K-Latausasemilta. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. Latausetu sisältää 4 620 kWh:n edestä sähköä K-Lataus -asemilla. Sopimukseen sisältyvä latausetu ei sisällä mahdollisia K-Latauksen pysäköinti- tai aikamaksuja. 30 000 km ajomatka on laskettu Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh -version WLTP-kulutuksella 15,4 kWh/100km. Asiakkaan saama etu (4 620 kWh lataussähköä) aktivoituu asiakkaan K-Lataustilille ja on käytettävissä maksimissaan 36 kuukauden ajan leasingsopimuksen alkamispäivästä K-Latauksen julkisilla latausasemilla. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi alennukseksi. Etu koskee uusia Volkswagen jälleenmyyjien kautta tehtyjä ID.3 – yksityisleasingtilauksia ajalla 21.11.2022–31.3.2023. Autoja on rajattu määrä. Kuvan auto erikoisvarustein. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

²Volkswagen ID.5 Pro Business 128 kW akku 77 kWh alk. 53 490 € CO2-päästöillä 0 g/km. ID.5-malliston yhd. EU-kulutus 16,5-17,4 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Suositusvähittäishinnasto 9.2.2023 (WLTP). Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Yksityisleasing M-taso esim. ensierä 0 €, leasinghinta esim. 739 €/kk, hinta sopimuskaudelta 26 604 €. Ylikilometriveloitus 0,22 €/ km. Sopimuskausi 36 kk/30 000 km, kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, ilmaisen K-Latauksen 36 kk ajan (ID.5 max. 4 950 kWh lataussähköä 36 kk aikana). Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. Kuvan autot erikoisvarustein. Saatavilla rajattu erä autoja. Kampanjaetu koskee uusia yksityisasiakkaiden tilauksia 1.2.–31.3.2023. Autojen rekisteröinti ja luovutus viimeistään 30.5.2023. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy.