Siirry pääsisältöön

Ostoskori

YritysleasingYritysleasing
Leasing-auto yrittäjälle

Yritysleasing

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

K Auto Leasingin tarjoama yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

Yritysleasingin hyödyt

Etsitkö parasta leasingpalvelua? Löysit sen!

Tarjoamme uuden kustannustehokkaan tavan hoitaa kaikki yrityksesi leasing-autoiluun liittyvät tarpeet. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä. Merkki- ja mallivalikoimastamme löydät ratkaisut sekä työsuhde- että tuotantoautotarpeisiin saman katon alta ilman välikäsiä. Toimintatapamme säästää sinulta aikaa, vaivaa ja resursseja.

  • Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt leasingpalvelut nopeasti ja joustavasti

  • Laatumerkit alkuperäisvarusteineen kaikissa kokoluokissa

  • Autokannan hallinnointipalvelut, kustannusten seuranta ja raportit

  • Joustavat sopimusehdot tilanteiden muuttuessa

  • Autokannan optimointi

  • Keskittämis- ja kampanjaetuja

  • Omat yhteyshenkilöt

Leasing-autojen tarjoukset ja uutuudet

Ihastu uutuuksiin ja hyödynnä parhaat leasingtarjoukset

Nämäkin kaikki saatavilla huolettomalla yritys- tai yksityisleasingilla. Kaikilta merkeiltämme löytyy jatkuvasti myös jo maassa olevia uusia autoja nopeaan toimitukseen.

Audi Q4 hero
Suositut uutuudet

Audi Q4 e-tron

Uusi Audi Q4 e-tron Progress. Kun suorituskykyä hiotaan huippuunsa, silloin keskitytään teknologiaan. Monien mielestä Audi Q4 e-tron oli jo valmis, mutta me emme malttaneet lopettaa ihan vielä.

ID.7 artikkelikortti
Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7

Tämä on täyttä totta: uusi täys­sähkö­auto­mallimme ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toiminta­säteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Audi Q8 e-tron hero

Audi Q8 e-tron

Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

CUPRA Born mallisivu

CUPRA Born

CUPRA Born nyt nopeaan toimitukseen. 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

Peruspalvelut ja lisäpalvelut

Yritysleasingiin sisältyvät palvelut

Kiinteään kuukausiveloitukseen sisältyvät auton käyttö sovittuine ajokilometreineen, määräaikaishuollot, renkaiden uusinnat ja vaihdot sopimusajan ja kilometrien mukaan sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

Huollot ja korjaukset

Valtakunnallinen huoltoverkostomme on erikoistunut Audi-, Porsche-, SEAT-, CUPRA- ja Volkswagen-henkilöautoihin sekä Volkswagen Hyötyautoihin. Autostasi huolehtii autovalmistajan kouluttama henkilökunta. Huollot ja mahdolliset korjaukset hoidetaan oikein käyttäen vain aitoja alkuperäisosia, jolloin auto säilyy turvallisena ja toimintavarmana.

Liikkumisturva

Liikkumisturva takaa matkan jatkumisen, mikäli autoon tulee yllättäen tekninen vika. Huollattamalla autosi valtuutetuissa huoltopisteissämme varmistat liikkumisturvan voimassaolon kiperissäkin tilanteissa. Apu on saatavissa tien päälle 24/7 ja tarvittaessa auto myös hinataan lähimpään huoltoon.

Katsastuspalvelu

Hoidamme auton katsastuksen määräaikaishuollon yhteydessä tai voit myös varata erikseen ajan katsastuspalvelulle lähimmän jälleenmyyjäsi kautta.

Renkaiden kausivaihdot

Renkaiden kausivaihdot sisältyvät leasingsopimukseen. Voit varata ajan kätevästi sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Hoidamme renkaiden vaihdon helposti ja nopeasti merkkihuollossamme. Tarjoamme lisäpalveluna renkaiden kausisäilytystä.

Pientarvikkeet ja nesteet

Sopimukseen kuuluvat polttimot ja pyyhkijänsulat sekä öljyn sekä lasinpesu- ja jäähdytysnesteen lisäykset määräaikaishuoltojen yhteydessä.

Auton ulkopesu

Saat aina puhtaan auton käyttöösi määräaikaishuollon jälkeen.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä