Siirry pääsisältöön

Yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin

K Auto Leasingin tarjoama yritysleasing mukautuu yrityksesi tarpeisiin ja joustaa niiden muuttuessa. Saat kiinteällä kuukausimaksulla auton käyttöösi, määräaikaishuollot, renkaiden vaihdot ja -uusinnat sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. Lisäksi voit liittää sopimukseesi haluamasi lisäpalvelut.

HYÖDYT

Etsitkö parasta leasingpalvelua? Löysit sen!

Tarjoamme uuden kustannustehokkaan tavan hoitaa kaikki yrityksesi leasingautoiluun liittyvät tarpeet. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä. Merkki- ja mallivalikoimastamme löydät ratkaisut sekä työsuhde- että tuotantoautotarpeisiin saman katon alta ilman välikäsiä. Toimintatapamme säästää sinulta aikaa, vaivaa ja resursseja.

  • Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt leasingpalvelut nopeasti ja joustavasti

  • Laatumerkit alkuperäisvarusteineen kaikissa kokoluokissa

  • Autokannan hallinnointipalvelut, kustannusten seuranta ja raportit

  • Joustavat sopimusehdot tilanteiden muuttuessa

  • Autokannan optimointi

  • Keskittämis- ja kampanjaetuja

  • Omat yhteyshenkilöt

PERUSPALVELUT JA LISÄPALVELUT

Yritysleasingiin sisältyvät palvelut

Kiinteään kuukausiveloitukseen sisältyvät auton käyttö sovittuine ajokilometreineen, määräaikaishuollot, renkaiden uusinnat ja vaihdot sopimusajan ja kilometrien mukaan sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

Huollot ja korjaukset

Valtakunnallinen huoltoverkostomme on erikoistunut Audi-, Porsche-, SEAT-, CUPRA- ja Volkswagen-henkilöautoihin sekä Volkswagen Hyötyautoihin ja MAN-pakettiautoihin. Autostasi huolehtii autovalmistajan kouluttama henkilökunta. Huollot ja mahdolliset korjaukset hoidetaan oikein käyttäen vain aitoja alkuperäisosia, jolloin auto säilyy turvallisena ja toimintavarmana.

Liikkumisturva

Liikkumisturva takaa matkan jatkumisen, mikäli autoon tulee yllättäen tekninen vika. Huollattamalla autosi valtuutetuissa huoltopisteissämme varmistat liikkumisturvan voimassaolon kiperissäkin tilanteissa. Apu on saatavissa tien päälle 24/7 ja tarvittaessa auto myös hinataan lähimpään huoltoon.

Katsastuspalvelu

Hoidamme auton katsastuksen määräaikaishuollon yhteydessä tai voit myös varata erikseen ajan katsastuspalvelulle lähimmän jälleenmyyjäsi kautta.

Renkaiden kausivaihdot

Renkaiden kausivaihdot sisältyvät leasingsopimukseen. Voit varata ajan kätevästi sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Hoidamme renkaiden vaihdon helposti ja nopeasti merkkihuollossamme. Tarjoamme lisäpalveluna renkaiden kausisäilytystä.

Pientarvikkeet ja nesteet

Sopimukseen kuuluvat polttimot ja pyyhkijänsulat sekä öljyn sekä lasinpesu- ja jäähdytysnesteen lisäykset määräaikaishuoltojen yhteydessä.

Auton ulkopesu

Saat aina puhtaan auton käyttöösi määräaikaishuollon jälkeen.

TARJOUS

Autoja nopeaan toimitukseen erikoiseduin

Edustamamme merkit tarjoavat laajan valikoiman autoja nopeaan toimitukseen. Jo maassa olevat, valmiiksi varustellut autot ovat erinomainen valinta, mikäli haluat uuden auton nopeasti ajoon. Löydä omasi ja aja syksyyn uudella autolla.

Ota yhteyttä

AUTON HANKINTA

Auton hankinta – helposti kotisohvalta

Yritysleasing on yrityksille tarkoitettu riskitön ja moderni tapa autoilla, jossa saat käyttöön yrityksen tarpeisiin soveltuvan uuden auton. Ammattitaitoiset myyjät auttavat auton hankinnassa ja kaikessa muussa, mikäli sinulla on kysyttävää. Valitsemme yrityksellesi sopivimman vaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä.

Miten hankin auton yritysleasingilla?

Auton hankinta yritysleasingilla on helppoa ja mutkatonta. Työsuhdeautoilija valitsee yhdessä ammattitaitoisen myyjän kanssa sopivan auton, minkä jälkeen lähetämme yritykselle leasingtarjouksen hyväksyttäväksi. Kun tarjous on hyväksytty, auto tilataan ja käyttäjä saa tarvittaessa odotusauton käyttöönsä siihen asti, kunnes tilattu auto on luovutettavissa.

Mihin yritysleasingin hinnoittelu perustuu?

Hinnoittelu perustuu vuokrattavaan ajoneuvoon, vuokra-aikaan, sovittuun ajokilometrimäärään sekä mahdollisiin lisävarusteisiin ja lisäpalveluihin. Hintaan sisältyy alv. 24 %

Palvelut saman katon alta

Kaikki valtuutetut jälleenmyyjät tarjoavat palveluitamme ja voit hankkia hallinnoimamme auton mistä tahansa valtuutetusta merkkiliikkeestä.

Katso kaikki jälleenmyyjämme täältä.