Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi A4 allroad quattro

57 594,39 €
Vaikuttava monitaituri
1 malliversio

Vaikuttava monitaituri

Audi A4 allroad quattro -mallissa on vaikuttavat offroad-ominaisuudet, kuten vakiovarusteinen quattro-neliveto, tehokas moottori ja allroad-malleille tyypillinen alusta.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (1)

Audi A4 Allroad Quattro - sisältökuva 1

Muotoilua, josta et voi erehtyä

Audi A4 allroad quattron tunnusomainen ulkoasu korostaa sen offroad-ilmettä. Korostetut Allroad pyöränkaaret, etupuskuri ja sivuhelmat takana ovat allroad-mallille tunnusomaisia piirteitä. Renkaat ovat 12 mm suuremmat kuin perusmallissa, ja niiden raideleveys on leveämpi edessä ja takana. Takaosan alustansuoja ja allroad-spesifi diffuusori keräävät ansaitusti katseet. Keulassa on tunnusomainen Audi-singleframe -jäähdyttimen säleikkö pystytukineen, josta et voi erehtyä.

Ylelliset ja tilavat sisätilat

Audi A4 allroad quattron sisätiloissa ajoneuvon leveyttä korostaa muun muassa yhtenäinen kromisomisteella varustettu tuuletussuutin. Keskikonsolissa on suuri ja käytännöllinen säilytyslokero. Vakiovarusteiset lukuvalot saa kytkettyä päälle edessä hipaisemalla valaisinta. Lisävarusteena saatavilla LED-sisävalopaketeilla voi viimeistellä sisätilojen tunnelman.

Audi A4 Allroad sisältökuva 2