Siirry pääsisältöön
Vaihda K-Autoon

Kesän kuumat autotarjoukset – osta nyt, maksa vasta syksyllä

Katso kesän autotarjoukset

Ostoskori

Audi Q8 e-tron

79 590,00 €
Sähköistää ensisilmäyksellä
12 malliversiota

Sähköistää ensisilmäyksellä

Audi Q8 e-tronin uusi ulkoasu ja uuden tyyppiset päiväajovalot heijastelevat sen edistyksellistä tekniikkaa myös ulkopuolelta. quattro-arkkitehtuurin veistoksellinen olkalinja ja erityiset päiväajovalot korostuvat loistavasti esimerkiksi Chronos-harmaassa metallivärissä.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (6)

Audi Q8 e-tron yleiskuva

Nopeammat latauspysähdykset

Lataa Audi Q8 e-tron useiden latausvaihtoehtojen avulla, joita voit käyttää kotona tai tien päällä. Lataa nyt entistäkin nopeammin suurteholatausasemilla suuremman, jopa 170 kW¹:n latauskapasiteetin ansiosta. ¹Q8 e-tron Progress 55 quattro, kulutus EU-yhd. 20,7-24,4 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km.

Valaiseva muotoilu

Audi Q8 e-tron näyttää tietä uraauurtavaan sähköiseen liikkuvuuteen, tehden sen korostaen Audin uutta mallimerkintästrategiaa. Siihen kuuluvat mm. keulan Audi-renkaat uudella ilmeellä, uudelleen muotoiltu keula ja Singleframe-säleikön projektiovalot (lisävaruste).

Q8 edestä
Q8 sisätilat

Hienostunut sisätilojen suunnittelu

Paljon enemmän kuin runsas tilakonsepti. Tarkkaan valitut materiaalit, ensiluokkainen viimeistely ja edistyneet digitaaliset toiminnot tekevät jokaisesta matkasta Audi Q8 e-tronissa ensiluokkaisen elämyksen.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.